Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(10)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

pupam mamicile si bebeii!

somn usor!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 30+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna dimineata!

Se pare ca zilele acestea eu dau trezirea. Va invit la un iaurt degsat cu fulgi de ovaz si stafide.....sunt la dieta. Sunt curioasa cand ajung acasa cate kg va arata cantarul.

va multumesc frumos pentru urari adresate Ilincai!

Sper sa fim pe drmul cel bun, a inceput sa manance mai mult, nu mai are perfuzie dde cca 48 de ore, astept sa vedem cat va cantari in dimineata asta. Ieri ma bucuram ca a mancat si ea peste 400 ml. Insa nu ne dau drumul acasa cu aceasta cantitate....poate reusim si noi sa ajungem la 500 .

Adinapapazi, si noi tot pacientii Andei Fugarevici suntem. O cunosc de multi ani, de cand lucra in Medicover, si de cate ori am ajuns la spital aici, ea ne- a urmarit. E foarte buna si f blanda, are darul de a te calma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Diana.b, incearca asa cum ti-au spus fetele cu Trixere, e f buna, in 2-3 zile ai sa vezi rezultatele.baiatul meu a avut o p iele atoipoca si ii mergea f bine, acum ca s- a marit, vad ca s- a echilibrat. Advantam am folosit noi ptr 2 aplicari, intr- adevar a vindecat zona, dar a lasat-o asa, f subtire, parca nu mai era pielea sanatoasa.si nu arre sens sa te grabesti cu creme cu cortizon, astea- s ultima solutie.

Scuze ca sciu cu greseli dar scriu de pe ipad si mi- e tare greu sa le corectez.

Geniusamb, mucisorii nu trec numai cu erosoli, trebuie sa ii si aspiri.dr orl de aici din spital a spus ca trebuie in fiecare seara curatat nasul lui bb pe perioada iernii si mare grija sa fie suficient de umed aerul din camera lui bb.inainate de aspirare ser in nasuc, lasat 2 mnute si efectuata operatiunea.

Costumase. Botez gasesti fie on- line, fie la magazinele de copii.de xemplu e un magazin care se numeste exacta fa fii- mea ( ilinca) in baneasa mall, are niste lucruri superbe, bine si niste preturi pe masura. Tot in baneasa mall, la magazinul crocodillo au niste seturi dde botez frumoase si la preturi ddecente.....acma ca iti scriu rea
Izeze ca nu stiu unde locuiesti, dar daca esti din bucuresti, poate dai o fuga si pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Buna dimineata, va invit la o !

Misticgirl, bafta la examene!

Ana_o, multa putere!

Anes, sper ca doctorii pe care i-au mentionat fetele sa-ti fie de ajutor.

andreeacc, ma bucur ca Ilinca e pe drumul cel bun.

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

andreeacc..multa sanatat!

cu regurgitatul trebuie sa avetirabdare..si sa le scoateti aerul si in timpul meselor..de speriat este atunci cand da afara cu jet si foarte mult..exista si un test care se face asa cum am citit spunand mai sus..dar oricum..rabdare si calm!

va pun doua linkuri pe care le-au pus fetele la odiseea mea foarte utile!

http://www.qbebe.ro/ghid/2009/QbebeGhid2009.pdf
http://www.qbebe.ro/ghid/2010/QbebeGhid2010.pdf

o zi linistita!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 30+

nasterea in apa

pozici dragute

Multumim pentru linkuri Leeloo21. O sa le studiez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

'neata!

Am facut o gramada de lucruri zilele astea, cele mai importante fiind ca m-am tuns scurt si ca am inscris-o pe Sof la gradi, ieri. Marti se afiseaza listele cu admisii ( ).

In rest...ne pregatim de botez

Ma duc la ale casei. Va !

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

You must be the change you wish to see in the world! ( Mahatma Gandhi )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

neata!

Andreeacc multumesc! chiar la mall baneasa voiam sa merg azi sau maine

aseara nu l am aspirat dar ma apuc acum de operatiune bucurie mare cand aude aspiratorul parca se ia dupa el

eu il dau numai cu vitamina A in zona scutecului, la fiecare schimbare+spalare. Am avut o iritatie urata si medicul pediatru de atunci (am schimbat mai multi intre tipm) ne a recomandat vit A. Singurul sfat bun pe care ni l-a dat

bb a facut in sfarsit KK si acum e fericire maxima (nu facuse ieri deloc)

mai merg la o gura de cafea si revin

ana, sanatate multa tatalui tau, din pacate nu prea stiu medicii buni din Bucuresti, mi ar fi placut sa va pot ajuta si pe Anes si pe tine..

Ana, mami fericita de Matei (1.11.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jany spune:

Buna fetele.Care dintre voi a avut bebeii cu bronsiolita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

'neatza!

De citit: http://www.qbebe.ro/bebelusul/alaptarea/8_motive_intemeiate_pentru_alaptarea_bebelusului!?utm_source=newsletter_qbebe&utm_medium=email&utm_campaign=from_qbebe

Doamne ajuta sa avem laptic si in continuare!

Sugubina: Nu am bibe mic si ca sa pun in umul mare 5 ml de calciu + lapte de la mine, e mai mult efort decat sa am rabdare cu ea pana inghite doar calciul. Intotdeauna i-l dau dimineata, ca pauza dintre mese e mai mare si nu risc sa il dea afara, regurgitand. Azi a fost mai flamanda ca de obicei si plangea si cauta in lateral tzitzi. Asa ca a mers tare repede, ca limba era in cerul gurii de la urlat, iar eu puteam sa ii dau putin cate putin, fara sa il mai scuipe, ca ieri. Ieri se juca si avea chef de facut baloane din saliva :) Stiu ca gustul nu e super, dar mai rau se stramba la vitamina C, din care ii dau 5 pic. Tu de unde ai luat acel biberon mic, ca e bun de avut pt astfel de situatii. Pediatra mi-a zis ca daca nu ma descurc, ii pun intr-un pic de ceai Babydrink, dar nu vreau sa ii dau nimic in afara de laptele meu :). Si pediatra e de acord, spune ca laptele mamei contine tot ce ii trebuie bebelusului, nu e nevoie de apa sau ceai. Insa imi oferea solutia, ca ii spusesem ca in prima luna a fost cu cantec administrarea calciului.

Si legat de slabit-ingrasat si eu am o problema, ca in prima luna dupa nastere am slabit fortata de oboseala, dar acum, ca m-am obisnuit si ma simt bine, mananc regulat: dimineatza, pranz si seara... se cam aduna kg., in loc sa scada :( Bine, nu-s multe, am ramas insarcinata cu 49,5 si acum am vreo 52, cred, dar de bine ce in prima luna ma bucuram ca am slabit repede, acum ma tem ca ma ingras repede. Eh, sa vina primavara si vara, ca acum suntem cam sedentare din cauza anotimpului! Dar peste cateva luni zburdam afara dupa bebei si slabim tinandu-ne dupa ei. Atunci sa vezi oboseala, ca trebuie sa ne aplecam de nspe mii de ori si sa ne tinem dupa ei.

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Buna dimineata! Va invit la o si un patratel de ciocolata neagra cu cirese!

Please help: Diana face un pipi cu miros mai puternic decat de obicei. Aveti idee ce poate fi? Ea papa normal, se joaca, rade, totul e in regula. Face kk de 2 ori pe zi, dar de cateva zile miroase pishu....

Va doresc o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui liana.berbec

sunset_zuzi,
Eu m-am trezit spunand asa suzetei si imi suna foarte cunoscut si ma gandeam ca de undeva dintr-un film am preluat expresia, dar iata ca nu e din film ci de aici, de la tine.

Liana

Mami de Bogdan 22.02.2000 si de Radu 16.12.2010

super tare

Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput