Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(10)
Raspunsuri - Pagina 10
allexxia_m spune:
salutare la mamici si ursuleti!
am reusit si eu sa intru chiar daca asta mica este treaza, sa vad cat ma lasa sa stau la calc ...
Elfica si noi avem probleme cu regurgitat si cu scuipatul ...
eu ca sa nu mai schimb fata de nu stiu cate ori pe zi, ii pun babetica dupa ce mananca si o schim pe asta mai des. Plus ca se spala mai usor ca este mica. Daca vrei incearca si asa.
ana_o sanatate multa tatalui tau si tie multa liniste ca sa poti face fata si sa ai grija si de baietelul tau!
insanatosire grabnica bolnavioarelor!
de Adina Maria
poze Adina
allexxia_m spune:
as avea si eu o intrebare ... daca vreti sa ma ajutati ...
fetita mea a inceput sa-si bage degetulul in gurita ....
nu prea as vrea sa o las cu degetelul (nu aruncati cu pietre in mine )
stiti cumva vreo metoda eficienta si care sa nu fie prea dura pentru BB ca sa nu mai bage degetelul?
ea tine si suzeta in gurita dar se vede clar ca a inceput sa prefere degetelul ...
de Adina Maria
poze Adina
simonique spune:
Buna fetele!
Nici bb meu nu suporta sa fie dat pe fata cu crema..deh, barbatii astia. Voiam sa va intreb cum reactioneaza bebelusii vostrii cand ii puneti in fata oglinzii? Al meu se uita f curios si se hlizeste dar oare se recunosc?
Despre hemoroizi:eu la prima sarcina am tras taaaare rau cu ei, pana aproape de 3 ani si eu am ajuns la clinica aceea particulara pt cauterizat 2 dintre ei, dar nu m-am mai dus pt ca efectiv nu am rezistat mai mult, era destul de dureros dupa si o senzatie groaznica vreo 2 zile. Ce pot sa zic este ca cei externi s-au retras in timp aproape total, dar clar de aceasta problema nu scapi. Si eu am testat toate cremele posibile iar ultima la care am ramas a fost Ultraproct, care era si pt fisuri anale. Si intr-adevar, cele mai importante sunt baile de sezut cu apa calduta...zilnic obligatoriu, mie imi era cam greu ca era sg cu bb dar asta influenteaza mult retragerea lor...
lore multa sanatate in continuare...chiar, cum se manifesta bronsiolita?
Elfica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allexxia_m salutare la mamici si ursuleti! am reusit si eu sa intru chiar daca asta mica este treaza, sa vad cat ma lasa sa stau la calc ... Elfica si noi avem probleme cu regurgitat si cu scuipatul ... eu ca sa nu mai schimb fata de nu stiu cate ori pe zi, ii pun babetica dupa ce mananca si o schim pe asta mai des. Plus ca se spala mai usor ca este mica. Daca vrei incearca si asa. ana_o sanatate multa tatalui tau si tie multa liniste ca sa poti face fata si sa ai grija si de baietelul tau! insanatosire grabnica bolnavioarelor! de Adina Maria poze Adina |
ii pun si eu, dar nu e suficienta, se uda imediat si tot mai uda si altceva, ca i se scurge pe gat si tot i se uda hainele la gat, ce e drept, mai greu decat daca nu i-o pun. Oricum ar fi, stau si cu carpite, dar si pe alea le da la o parte... in fine, sper ca o data cu diversificarea sa nu mai avem probleme. Si mai sunt 3 luni, ca sper sa am lapte suficient pana la 6 luni, incat sa incepem diversificarea abia atunci.
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010
allexxia_m spune:
Elfica la mine este deajuns, in mare parte, bine am si niste babeciti cam mari, ii vin pana la pantaloni
si mai se intampla sa murdareasca pe manecute bluzita, dar cam atat ...
de ce nu ai avea lapte pana la 6 luni?
daca mananci bine si nu te stresezi prea mult nu vad de ce nu ai avea laptic
de Adina Maria
poze Adina
lore76 spune:
citat din mesajul lui danaint Fetelor, intrebare. Am o prietena insarcinata in 13s. Ea a pierdut Anul trecut osarcina in s9, si acum cauta un dr f bun sa o urmareasca. Cine ii recomandati? Lore, ma bucur tare mult ca sunteti ok, si tu si fetele!! Mami de Lucas Petru (27.10.2010) |
ms mult dana.stai linistita ca bebe lucas o sa fie bine, mai ales ca face cu kinetoterapeut exercitiile care tb. vroiam sa te intreb ce inseamna varsta corectata?
prietenei tale ii recomand sa se duca la dr meu RADULESCU BOTICA
Lore, fericita mamica de printese Amber Yanna & Sarah Marie
danaint spune:
Lore, merci de recomandare la prematuri si dismaturi se urmareste evolutia in functie de varsta corectata, care la prematuri este calculind de cand ar fi tb sa se nasca, si nu de cand efectiv s-au nascut, iar la dismaturi (deci cu retard de crestere intrauterina) se scad si saptamanile de retard, calculate dupa dimensiunile fizice avute la nastere (in cazul lui lucas 2-3 de retard + 2-3 pana la DPN)
sugubina spune:
simonique si eu le mai pun la oglinda si se uita asa curioase..Doar atata momentan.
Vai am venit de la Dragonu! A fost super am luat ce am vrut tot tot! ca marturii am ales niste rame micute, voi face foto la Pufice si le dau la invitati. Asa le ramane ceva chiar cu ele si pot afisa in casa/sau nu dupa cum vor ei. LA 20pers cat am eu nici nu am de ce pune si da altceva.
Am ajuns si la cardiolog sa iau rezultatu la holter, care m-a pufat la greu si mi-a strans mana de am murit. Plus nu va spun ca m-a sculat din ora in ora aznuapte. MAI RAU CA BEBElinele. Ca ele au dormit una pan la 5 una pan la 7! (culcate pe la 22.30) Ceea ce va doresc si voo! Aia a lu Pufi a dormit pan la 5, eu pe a mea nici nu am mai hranit-o ca m-am sculat sa plec la dragonu magic. Ramase saracuta tot in grija lu titicu cum ii place sa se autointituleze.
Am Hipertensiune in continuare mi-a marit dopegytu iara..Si ne vedem peste o luna. Tre sa slabesc neaparat pt k e un factor si asta.Zicea ca nu vrea sa ma vada hipertensiva de la treijdeani! Incep sa ma speriu serios.
Asa - am venit acas cu sanii ca piatra! Dadeam pe afara. Bluza la dreptu era uda.Si din ce am eu f multe tampoane de san, evident nu am luat la mine nici unuu!! Am scos pt prima uara 200ml ! Sunt tare ce mai.AM doo mese pt pufice.
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
ral_eli spune:
bv sugubina! deci ai avut spor la cuumparaturi ai scos asa mult laptic pt ca nu alaptasesi demult sau pt ca te-ai relaxat la shoppinguiala?
mami de Robert Petru
poze
adipapazi spune:
citat din mesajul lui ratusca83 buna fetelor... sunt pe fuga... Intrebare de la ana_o...cine stie un medic cardiolog f bun in Bucuresti???? se pare ca tatal ei ar putea avea nevoie de o operatie... va pupa pe toate va pupammmm dr cardiolog bun dragos vinereanu, sp municipal mami de Ana-Maria!- 30.10.2010 |