Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(10)
Raspunsuri - Pagina 4
misticgirl spune:
Buna, fetelor!
Nu am citit din urma (de luni-marti parca), insa sunt foarte ocupata cu examene si proiecte. Sper ca sunteti bine si voi si bebelusii!
Voi reveni in forta de sapt viitoare, am examen astazi si mai am unul sambata si gataaaaaaa
Bebe Patrick este bine, creste frumos, rade si gangureste mereu, intinde mana spre o jucarie preferata, se apuca cu manutele de tot ce prinde
Va pup,
Fug sa mai citesc cate ceva pt examenul de la ora 18:00.
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liana.berbec beatrice75, Cum v-a pus diagnosticul, doar pe baza faptului ca varsa dupa fiecare masa? Si Debridat-ul cum i-l administrezi? Mami de Bogdan 22.02.2000 si de Radu 16.12.2010 |
2,5 ml de 2 ori pe zi pus in lapte. Eram speriata ca ce fac eu intre mese fara Colief...daca il apuca colicii, dar n-are absolut nicio probl, Debridatul e si de colici. Vad ca am scapat si de constipatie si de voma si de colici si de tuse.Si destul de repede. Bine ca nu era nici ceva grav la el. Mai avem ceva mucisori, dar continuam sa facem aerosoli. Si cu cojitele de pe cap. Mi-a zis ca daca nu-i trece cu Pediatril, sa merg la farmacie-laborator sa-i faca un amestec. Mai mult ca sigur vom merge pe mana acestui pediatru de acum inainte.
Aseara am fost la Pelinescu. mi-a zis ca dupa cezariana nu se face chiuretaj, cel mult absortie
beatrice75 spune:
citat din mesajul lui Shines inca o intrebare : a intrebat cineva vreun dr care e faza cu poftele astea de dulciuri ? eu innebunesc deja niciodata nu mi-au placut dulciurile..inca de mica. am preferat fructele mereu. in sarcina nu am mancat dulciuri,nu aveam pofte. cred ca o data pe an gustam o felie de tort si atat. acum..mi se face rau daca nu mananc ceva dulce..poftesc de salivez cand vad prajituri. nu inteleg de ce si nu imi place deloc senzatia imi zicea cineva ca daca alaptezi se intampla asta,iti cere organismul, eu din pacate nu am alaptat decat 3 sapt..si atunci cu completare...deci nu am explicatie Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010) |
parca m-ai descris pe mine.la un moment dat imi era frica ca am dat in diabet
amelia_ilie spune:
CU dulcele, i-am zis deja sotului meu ca dupa ce termin cu alaptatul imi fac o cafea maaaaare si imi iau un tort de ciocolata si le savurez singura, fara asistenta. Cafea n-am pus in gura de anul trecut, iar ciocolata am gustat vreo 2 bomboane de pom si in noaptea aia n-am dormit nici eu nici bebica.
Mami de Cristiana (29.12.2010)
danaint spune:
Fetelor, am primt de la Oraganic baby un scutec organic cadou, de testat. I l-am pus acum lui Lucas, si il tineam in brate. Deodata m-am simtit uda, foarte uda, pe burta si solduri. Fiu-miu facuse un pisu mare, care s-a scurs din pampersu minune, la el pe haine, la mine pe haine, pe perna de alaptat, peste tot!
sugubina spune:
citat din mesajul lui danaint Fetelor, am primt de la Oraganic baby un scutec organic cadou, de testat. I l-am pus acum lui Lucas, si il tineam in brate. Deodata m-am simtit uda, foarte uda, pe burta si solduri. Fiu-miu facuse un pisu mare, care s-a scurs din pampersu minune, la el pe haine, la mine pe haine, pe perna de alaptat, peste tot! Mami de Lucas Petru (27.10.2010) |
muama ce bune sunt scutecile alea deci..Stii ca ma batea si pe mine gandu sa cumpar dinalea.Vin asa scump da ma gandeam ca pe termen lung economisesti bani. de fapt nu prea..ca speli haine la greu dc iese pafara cisi
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
danaint spune:
Nu nu! Nu de alea refolosibile! Tot de astea de se arunca, da din material ceva organic (si aparent nu foarte absorbant). Eu la de alea refolosibile nu m-as baga. Sa speli cachi de 5 ori pe zi, nu merci:) cu toata dragostea pt mediu din lume, imi iubesc mai mult putinul timp liber pe care il am...
Citat: | ||
citat din mesajul lui sugubina
muama ce bune sunt scutecile alea deci..Stii ca ma batea si pe mine gandu sa cumpar dinalea.Vin asa scump da ma gandeam ca pe termen lung economisesti bani. de fapt nu prea..ca speli haine la greu dc iese pafara cisi sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna |
adipapazi spune:
da, sugu, la municipal, cu dr moldovan, o femeie extraordinara. am stat 2 sapt la terapie intensiva cu copiii, asta pt ca nu ma dadeam trimisa acasa, ca erau prea mici bebeii, ca dna dr culcer si arina sarbu ma trimiteau every day.
mi se pare foarte profi acolo medicii si asistentele. doar ca am cumparat mai toate consumabilele, spitalu era in mare criza.
multu de felicitari, stai sa vina pozeuru cu pozele.
Adi, mami de chimen si anason
anya2010 spune:
citat din mesajul lui geniusamb ps: bb e cam fornait se aude ca mucisori dar nu in nas, mai haraie ... pediatra zice ca n are nik , sa i scot temeinic mucisorii (ceea ce fac cu constinciozitate) dar nu pot nici sa stau fara sa rezolv asta.. ce o fi????? pupam Ana, mami fericita de Matei (1.11.2010) |
La fel e si Gabriel de vreo luna incoace, doi medici mi-au spus ca nu e racit, ca sunt doar mucisori..ii pun mereu ser si il aspir dar la aspirat ies f putini mucisori, uneori deloc desi el horcaie