Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(10)
Raspunsuri - Pagina 5
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danaint Fetelor, am primt de la Oraganic baby un scutec organic cadou, de testat. I l-am pus acum lui Lucas, si il tineam in brate. Deodata m-am simtit uda, foarte uda, pe burta si solduri. Fiu-miu facuse un pisu mare, care s-a scurs din pampersu minune, la el pe haine, la mine pe haine, pe perna de alaptat, peste tot! Mami de Lucas Petru (27.10.2010) |
pai de ce numai tu ca si eu sunt clienta lor!
diana.b spune:
beatrice si al meu a facut cojite in cap, destul de rau si mi-a recomandat pediatra o crema preparata in farmacie (cu vaselina si acid acetilsalicilic), iar dupa doua trei zile i-au dosparut si nici ca au mai aparut.
ii dadeam de doua ori pe zi:
- dimineata si dupa o ora il periam usor in sens contrar cresterii parului
- seara cu o ora inainte de baita si dupa baita il periam iarasi
sper sa iti fie de folos!!!
de ce a spus pelinescu ca nu se face chiuretaj dupa cezariana???????
ce ai facut cu vaccinul rotarix pana la urma????
beatrice75 spune:
Liana, iti sunt datoare cu o completare.
i-a pus diagnosticul doar din cele spuse de mine:ca vomita dupa fiecare masa, ca i-am dat protectis, a fost mai bine, dar tot vomita. Atat!
Mi-a zis sa nu-i dau suc de fructe pana la 6 luni. Ca mai rau va voma, desi 2 pediatri imi zisesera ca tre sa incepem cu sucul de portocale.
beatrice75 spune:
Vai, Diana, pediatra ta a facut scoala cu pediatrul meu,s a zic asa. Da, acelasi lucru mi-a prescris cu vaselina si acid acetilsalicilic. Zici ca si ea ti-a zis nu acel vaccin. Fug si revin cu explicatii
anya2010 spune:
La multi ani abramburica!
beatrice mergi pe mana dr.Stanciu. Mie imi plac dr care nu se grabesc sa prescrie medicamente. Ma bucur ca observi imbunatatiri. Pt noi colief a fost bau bau, a vomat rau de la el. Oricum a crescut si Robert, nu mai sunt colici asa de des.
simona-maris eu iau acum nutrinatal si imi merge bine, nu grozav dar macar se satura bebe. La noi a fost mereu o problema.
Vasari parca tu ziceai ca ceaiul de fenicul iti face laptele mai apos. Intr-adevar daca ai lapte suficient nu are rost sa-l diluezi cu ceaiuri insa la mine a fost super ok pt ca am reusit sa alaptez exclusiv pana acum(cu exceptia primelor 5 zile dupa nastere cand nu am avut lapte deloc) si bebe a luat ok in greutate asa cu lapte mai diluat.
Ana_O
andreeacc sanatate Ilincai!
danaint o sa fie bine pana la urma.In caz ca mai ai nevoie de inca o parere iti recomand si eu dr ortoped la care am fost cu Gabriel, aceeasi la care merge Madalina cu Evelina. E medic la G. Alexandrescu si are cabinet pe calea calarasilor.
diana.b spune:
voi de ce atunci cand vrbiti de calciu facti referire la fiole de 5 ml???
eu am calciul la sticla mare.......
adipapazi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana.b voi de ce atunci cand vrbiti de calciu facti referire la fiole de 5 ml??? eu am calciul la sticla mare....... mami de bebitan: Tudor George - 24 noiembrie 2010 |
pt ca fetele dau gluconat de calciu, iar tu dai calciu natural la sticla. e aceeasi treaba. relax!
diana.b spune:
Tudor e foarte uscat pe fata, dar uscat rau de tot... de vreo saptamana ii dau dimineata si seara cu crema de fata de la weleda, insa nicio ameliorare... daca nu il dau o data are fata plina de cojite si am senzatia ca-l si mananca fata ca sta tot timpul cu mainile pe fata daca nu-i dau cu crema!
pediatra mi-a spus sa-i dau cu advantan milk, care are cortizon ... nu stiu ce sa fac!!!
voi ce ma sfatuiti?????
novdec2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anya2010
La fel e si Gabriel de vreo luna incoace, doi medici mi-au spus ca nu e racit, ca sunt doar mucisori..ii pun mereu ser si il aspir dar la aspirat ies f putini mucisori, uneori deloc desi el horcaie Ana, mami de viking Gabriel (6.11.2010) Minunate sunt lucrurile tale Doamne! |
Si noi patim la fel ..Si nu mai pot... e asa fonfait ...