Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(10)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna fetelor!

andreeacc multa sanatate si maine sper sa citim numai de bine!

lori sanatate si voua!

la multi ani bebelusilor!

va pupam si revenim cu poze pt cei interesati;;)

p.s. am schimbat si noi semnatura si am intrat in luna a 8 a:D

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 31+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

A, si sa va mai zic. Veni vorba de vacanta, de plecat cu bebeii la mare. SI eu zic, pai da ca si noi am cam vrea la mare, poate cine stie la bulgari. Sare socrela!! Cuuum sa ii duci , ca sunt mici , ca se imbolnavesc, vaai!

Mama am vazut rosu in fata. Eram si suparata pe faza cu hainele, si nu am mai rezistat. I-am zis ca decizia de a pleca la mare ne apartine mie si lui Daniel si ca sfaturile se dau doar cand sunt cerute sau cand viata celuilalt depinde de asta.

S-a bosumflaaat. Da n-a zis nimica. Nu imi pare rau deloc ca i-am zis. E prima oara cand ripostez, ca incepe asa usor sa se bage in vietile noastre..si asa nu am degand sa suport. Pana cand sa fiu momaie si sa tac? De ce mereu sa fiu asa lasa? Las ca e bine sa mai fiu si asertive cum ar zice americanii!

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

sugubina daca as fi avut fetita, mi-as fi dorit f f tare rochite frumoase pt ea si as fi mers chiar eu cu nasa sa le iau. Dar am baiat, si va rog sa nu dati cu pietre, mie nu prea imi plac costumasele de baietei . M-a intrebat nasa ce sa ia pt botez si dimensiuniele lui bebe si i-am zis sa ia ce isi doreste dansa, dar ca nu tin neaparat sa fie acel costum, ba din contra. Mie mi se pare ok de exemplu si o camasa alba, o pereche de pantalonasi raiati (nu blugi), un cardigan peste camasa sau o vestuta si poate sa ii puna si un fularas asa .. smecher... Zic si eu .. E mai mult de munca, ca trebuie sa alergi dupa fiecare piesa in parte. Nu zic ca asa o sa faca nasa mea. Asa am facut eu cand am fost nasa. Si am intrebat cum se prefera.
Insa, pentru hainele mari, nu prea exista scuze

Acum sa va zic si eu buna dimineata.

Am avut un weekend luuuunggg.. Sambata am fost pe la bunica mea cu bebe sa isi vada stranepotul si asa l-au chitait pe saracul copil ...A ras el, a gangurit.. asa vreo 2 ore dupa care s-a pus pe un plans de nu l-am mai linistit cu nimic. In 5 minute am plecat val -vartej si in masina s-a linistit imediat. Obosise saracul la maxim. Acum stiu... si nu mai pune nimeni mana pe copilul meu !!!

Ieri am fost acasa la niste prieteni la o bere.. la o aluna.. la o maslina.. Cum nu era nici o tipa prin preajma (doar baieti).. bebele a fost privit de la distanta.. si cat timp am stat acolo .. vreo 3 ore.. nu a plans nici un pic.. si a fost tare linistit. Va trebui sa fiu extrem de ferma la botez sa nu puna nimeni mana pe bebele meu si sa nu incerce sa ii capteze non-stop atentia. Ma vor lua de scorpie, dar asta e.

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Neata, va invit la !

Referitor la somnul bebelusilor in patut, am vazut ca a fost deja discutia. Nici Delia nu voia sa doarma in patut, tot asa se obisnuise la noi in pat, mai ales dupa vaccin. Dar nici nu avea cum sa accepte patutul, ganditi-va, la mine in brate era cald si bine si dintr-o data o puneam in patutul care e mai rece, mai ales ca nu dormea profund caci o tineam 5-10 min. Atunci cand e mataita si vad ca ii e somn o imbrac in sac sau o infas in paturica, o plimb 5-10 min, adoarme cat de cat si cand e semi-dormita o pun in patut. De cand am facut asa vad ca nu mai am probleme. Si in general, merg pe principiul pe care mi l-a zis pediatrul la prima vizita: ca sa iti intelegi bebelusul/copilul, trebuie sa te pui in locul lui si sa il tratezi exact asa cum ai vrea sa fii tratata tu.

Sugubina de abia astept sa vad pozele cu rochitele puficelor! Bineinteles ca le vei imbraca frumos caci dupa eveniment vei ramane doar cu pozele. Insa trebuie sa ii spui nasei despre ele, caci dupa ce le baga in cristelnita, o sa trebuiasca sa le imbrace cu hainele pe care teoretic i le-a daruit ea. Te gandesti tu la o discutie mai amiabila pe care sa o ai cu nasa si ii explici asa diplomatic ca vrei sa fie frumoase atunci cand sunt crestinate. In final e nasa lor, si nu trebuie sa creezi discutii inca de la botez. Eu asa as face daca as fi in locul tau. Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

LA MULTI ANI, ANDREEA!!!

sorry pentru intarziere

fetelor m-am speriat rau in dimineata asta: copilul meu s-a culcat aseara la 9h30 si s-a trezit azi dimineata la 6h00. e normal sa doarma asa de mult fara sa manance?!?!? oare ar trebui sa-l trezesc data viitoare ca sa-i mai dau macar o data papa????? sunt chiar ingrijorata

si inca o intrebare: pana cand se pot folosi colacei? pana la ce varsta? sau pana la ce greutate?

plec ca incepe sa scartaie bebitan

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

La multi ani andreeacc!!!

La multi ani bebelusilor!!

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna dimneata! Azi la 1 ne externeaza!

Din fericire nu a iesit niciun crocobaur in probleme de scaun, e doar un efect secundar la Klacid.

Heidy, nici eu nu l- am imbracat pe S. La botezul lui in costum, mi se parea ca arata cam ca stan si bran, desi am vazut si baietei prezentabili.

Ptr botezul Ilincai, i- a luat nasa niste hainute dragute si am mai achizitionat si eu vre 2 de la debenhams, asa ca o sa o schimb pe parcursul petrecerii.

Haeidy, ai timp tu sa faci capitol nou? Sau alte fete.
Eu am incercat aseara, dar. Pe ipad nu mi- iesit, se misca greu aici, e semnalul mai slab.

Ajung acasa si ma cantaresc.

Tot cu gandul ca slabesc, nu mi- am luat haine ptr botez. Gassiem o rochita la P& G si imi venea bine chiar si la forma actuala, insa costa 800 ron si cum sper sa scap de kg astea, n- am luat- o, ca nu o mai port probabil dupa aceea.

Aveti niste idei pe un gasesc online niste haine dragute ptr " plus size" , ca sa zic asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

neata!

diana este normal sa doarma cat are nevoie..sa-l verifici sa-i fie bine si sa respire bine..eu sunt de parere sa nu-l trezesti..copilul iti spune daca ii este foame sau sete..

va k ne apucam e treaba! avem botezuri frumoase de organizat!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 31+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Hai ca m- am exprimat ca naiba in ultima fraza.... Ideea e daca mai aveti niste propuneri de magazine ale caror produse sa le vad pe siteul lor, ca sa ma duc asa oarecum punct ochit , punct lovit.

Heidy , multumesc!

Mergi la inceput

Acum am realizat ca nu avem niciun bebelas nascut pe 7.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novdec2010 spune:

Va invit la capitol nou

Mergi la inceput