Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(10)
Raspunsuri - Pagina 25
lore76 spune:
am sters mesajul din greseala...
acum suntem bine, multumesc lui d-zeu ca am scapat
mai vroiam sa spun ca si pe mine m-a intrebat daca le-am facut rotarixul. deci, eu o sa-l fac.
Lore, fericita mamica de printese Amber Yanna & Sarah Marie (06.11.2010)
sugubina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lore76 am sters mesajul din greseala... acum suntem bine, multumesc lui d-zeu ca am scapat mai vroiam sa spun ca si pe mine m-a intrebat daca le-am facut rotarixul. deci, eu o sa-l fac. Lore, fericita mamica de printese Amber Yanna & Sarah Marie (06.11.2010) |
La multi ani Amber si Sarah!!!
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
lore76 spune:
LA MULTI ANI, andreeac. sunt o nesimtita, ti-am scris de cateva ori azi dar sante felicit, pauza....
LA MULTI ANI Mara si Ilinca si multumim frumos de urari
LA MULTI ANI Gabriel. anya sa-ti traiasca ursuletul
Lore, fericita mamica de printese Amber Yanna & Sarah Marie (06.11.2010)
MSymo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sugubina adipapazi felicitarit pt botez! Am vazut pozele, vai ce au crescut! Sunt niste frumosi. Aerosoli am facut cu dexametazona 0.4ml,adrenalina la fel si ser 4ml.Multa sanatate! (merci de sustinere, stiu ca ma intelegi, kiss!). Noi am fost la nasi azi,si veni si socrela. Sunt tare suparata. Nu a cumparat la fetite pt botez rochite!!!! Mor de ciuda! Cum adica Puficele sa nu fie si ele printese???! Ce fac? cum fac sa aibe si ele rochite? Imaginati-va ca le-a luat body alb simplu, apoi unu cu labe si manici , salopeta pufoasa-f draguta dar nu festiva si salopeta de fisi, dinaia de iarna. Imi venea sa latru de suparare daca va imaginati! Dc nu era si socrela acolo (nasa e din partea ei..) aveam coraj sa ii zic ca as vrea tare mult sa aiba si ele festiv ceva. Alea luate nu zic ca nu is frumoase..da nu sunt asa de ocazie! Plus - nu va zic SUNT MARI! Scrie pe ele clar 6-9luni, sau 9-12 luni! A luat pt baita de a doua zi niste rochite visinii de 9-12luni. Frateee ce e asa greu sa te uiti pe ETICHETA?! O sa arate super sleampete si mai prost e ca NU AM CUM ZICE NIMICAAA! Mor. M-am cam intins da is asa suparata..am si plans in masina la drumu de intors. Imi vine sa iau eu rochite frumoase de botez si sa viu la biserica. Asa nu mai are ce zice ! Ca cica s-a gandit ea ca e frig acu si nu e de rochita, si aia se imbraca o singura data pe cand hainele luate de ea mai merg si alte dati! Painormal ca mai merg, ca sunt simple,sunt MARI,..A, si salopeta de iarna e IMENSA! LE vine cred la anu cand facem un an!!! sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna |
Of Doamne, eu nu inteleg chestia asta "nu am cum zice nimica"! La mine nu exista asa ceva, ii spuneam direct ca vreau sa imbrac COPIII mei cu rochite si cu asta basta. Sau....ca sa nu creada ca vrei sa mai cheltuie bani, ii spuneai clar: vai am acasa niste rochite de botez fff frumoase si festive, ca doar o data le imbrac de botez. Eu si cand am primit haine obisnuite marimi mari, le-am mai zis: frate, vine potopu' si nu mai gasim haine peste juma de an??? Tin copilul in curu' gol, sau sa arate ca de pe apa sambetei, pana i-or veni alea? In fine, ideea este ca fara nici o retinere, eu nu as lasa sa-mi imbrace fetele la botez ca pe niste pui de bogdaproste. Poate doar daca ai o obligatie de genul: ei, inghitim ca ne-a luat casa, ne ajuta mult....asta e, n-are gust, dar altfel....
si mult curaj!
douradoudou spune:
LA MULTI ANI ANDREEA
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
sugubina spune:
Symo f bine mi-a prins ce ai scris. Pan laurma nici nu le mai zic, iau eu rochite, si cu asta basta..Ca nu vreau sa le mai zic si dupa sa zica ca ii bag la cheltuieli pe ei.Ii zic ca mi-am dorit mult eu mereu rochite si ca nu m-am putut abtine sa nu iau, ca vorba ta sa ramana amintire frumoasa, nu poze cu fetele in fasuri ca intr-o zi obisnuita.
Nu am fost eu pe faza sa ii zic ca deja le am..da era si socrela care stia ca eu nu rochii. Eram atunci prea suparata sa reactionez. Imi vin replicile dupa.
Ai tu dreptate-copii mei-ii imbrac cum vreau.Sa se supere, ca doar nu mi-au luat ei casa sau stau pe banii lor ca sa fie Puficele slempete si sa inghit tot!
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
andreeacc spune:
Danait, Lore, MSymo, Doura, multumesc mult fetelor! Sunteti super mega dragute.
Lore, deci si tu ai avut azi motiv de sarbatoare, sa iti traiasca papusile si sa fie sanatoase!
Doura, imi aduc aminte ca i- am facut si eu testul lui Sebastian si abia pe la vreo 6 luni jumate s- a prins de figura si ce incantat era, eu i l- am facut pe ala cu murdaria pe fata.
Danait, eu le- am dat in trei saptamani. Sunt curioasa daca in saptamana asta cat am stat in spital am mai slabit. Saracu sot venea ca Ana lui Manole cu mancarea in fiecare zi.
andreeacc spune:
Sugubina.si Anya, la multi ani pentru copii! M- am trezit si eu la spartul targului.