Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(10)
Raspunsuri - Pagina 22
Vasari spune:
Dosita, uneori biberonul, suzeta, etc, sunt acceptate mai usor de la tata. Iesi putin la o plimbare si lasa-l pe sotul tau sa incerce sa-i dea biberonul. Zic de plimbare, pt ca bebelusii ne simt si stiu ca suntem in casa chiar daca stam in camera alaturata. Succes cu facultatea!
sugubina spune:
adipapazi felicitarit pt botez! Am vazut pozele, vai ce au crescut! Sunt niste frumosi. Aerosoli am facut cu dexametazona 0.4ml,adrenalina la fel si ser 4ml.Multa sanatate! (merci de sustinere, stiu ca ma intelegi, kiss!).
Noi am fost la nasi azi,si veni si socrela. Sunt tare suparata. Nu a cumparat la fetite pt botez rochite!!!! Mor de ciuda! Cum adica Puficele sa nu fie si ele printese???! Ce fac? cum fac sa aibe si ele rochite? Imaginati-va ca le-a luat body alb simplu, apoi unu cu labe si manici , salopeta pufoasa-f draguta dar nu festiva si salopeta de fisi, dinaia de iarna.
Imi venea sa latru de suparare daca va imaginati! Dc nu era si socrela acolo (nasa e din partea ei..) aveam coraj sa ii zic ca as vrea tare mult sa aiba si ele festiv ceva. Alea luate nu zic ca nu is frumoase..da nu sunt asa de ocazie! Plus - nu va zic SUNT MARI! Scrie pe ele clar 6-9luni, sau 9-12 luni! A luat pt baita de a doua zi niste rochite visinii de 9-12luni. Frateee ce e asa greu sa te uiti pe ETICHETA?! O sa arate super sleampete si mai prost e ca NU AM CUM ZICE NIMICAAA! Mor.
M-am cam intins da is asa suparata..am si plans in masina la drumu de intors. Imi vine sa iau eu rochite frumoase de botez si sa viu la biserica. Asa nu mai are ce zice ! Ca cica s-a gandit ea ca e frig acu si nu e de rochita, si aia se imbraca o singura data pe cand hainele luate de ea mai merg si alte dati! Painormal ca mai merg, ca sunt simple,sunt MARI,..A, si salopeta de iarna e IMENSA! LE vine cred la anu cand facem un an!!!
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
sugubina spune:
A, si sa va mai zic. Veni vorba de vacanta, de plecat cu bebeii la mare. SI eu zic, pai da ca si noi am cam vrea la mare, poate cine stie la bulgari. Sare socrela!! Cuuum sa ii duci , ca sunt mici , ca se imbolnavesc, vaai!
Mama am vazut rosu in fata. Eram si suparata pe faza cu hainele, si nu am mai rezistat. I-am zis ca decizia de a pleca la mare ne apartine mie si lui Daniel si ca sfaturile se dau doar cand sunt cerute sau cand viata celuilalt depinde de asta.
S-a bosumflaaat. Da n-a zis nimica. Nu imi pare rau deloc ca i-am zis. E prima oara cand ripostez, ca incepe asa usor sa se bage in vietile noastre..si asa nu am degand sa suport. Pana cand sa fiu momaie si sa tac? De ce mereu sa fiu asa lasa? Las ca e bine sa mai fiu si asertive cum ar zice americanii!
sugubina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vasari Dosita, uneori biberonul, suzeta, etc, sunt acceptate mai usor de la tata. Iesi putin la o plimbare si lasa-l pe sotul tau sa incerce sa-i dea biberonul. Zic de plimbare, pt ca bebelusii ne simt si stiu ca suntem in casa chiar daca stam in camera alaturata. Succes cu facultatea! _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010 Tortul fermecat al meu o sa fie cu de toate. Si cu ciocolata... si cu mere... si castraveti... si lamai... |
Si probabil de fuame pan la urma nu va avea de ales si va papa si din bibe!
simonique spune:
Ce nasol Sugubina! E tare aiurea cand nu prea poti comenta, cunosc situatia...eu dak as fi in locul tau, le-as cumpara ce rochite vreau eu si dupa biserica(cand le va imbraca cu ce vor) cand ajungeti la local sau acasa unde faceti botezul, sa le schimbi in rochite...asa nici nu pot comenta si fetitele vor fi imbracate in rochite si ai si motiv ca doar acolo nu mai e frig asa cum spuneau ei
sashenka_h spune:
sugubina imi pare rau ptr chestia cu nasa este tare aiurea situatia dar cum eu nu prea sunt dusa la biserica sa stii ca as gasi o forma frumoasa sa-i spun. normal ca vrei rochite chiar daca este racoare doar nu au inghetat coarnele la magari. daca mai sunt si mari cu atat mai mult i-as spune...o data este botezul lor. ASA CA ZOE FII BARBATA
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
Elfica spune:
Buna, fetelor! Am avut un week-end mai plin si nu am mai avut timp de net. V-am spus la un moment dat ca am mucegai si ca mi-e teama sa nu pateasca Iulia ceva. Am decis cu sotul sa mutam patutul in sufragerie si sa ne culcam si noi o noapte acolo, lasand geamul deschis in dormitor, sa dispara mirosul de clor. A curatat el cu Savo si a iesit super si sa speram ca nu reapare in iarna asta. Si in curand sa curete si in sufragerie, desi aici e mai putin si mai am si flori care pot ingheta daca e urat afara. Weekendul acesta a fost tare frumos afara, am scos-o pe scumpa o gramada la plimbare si ieri si azi, dar azi ne-am intors in pas grabit si cu copilul in bratele lui tati, ca i se facuse foame si urla de mama focului in carut. In brate a tacut si cum am ajuns acasa am mufat-o. :) Ieri am comandat si tortul 50 RON/kg si am ales sa fie de amandina, ca place multora dintre cunoscuti si stim ca toate gusturile nu le vom putea impaca. Decorul de pe tort era in catalog cu portocaliu, dar in principiu vreau sa ma imbrac la botez in alb cu rosu, il imbrac si pe sot la fel, Iulia va fi in rochita alba cu niste chestii rosi si verzi, asa ca ma gandeam ca si tortul sa fie alb cu rosu, ca ei pot folosi orice colorant. Dar intai sa vad cum arat eu in ce mi-am propus, ca daca nu schimbam. Oricum, botezul va fi de azi in doua saptamani, mai am timp sa modific.
Sugubina: Imi pare rau de situatia cu nasii. Frumos era sa va consulte, cum va ganditi voi sa le imbracati si apoi sa le ia. Noi am primit de la colegii de serviciu ai sotului un costumas cu rochita, paltonas, caciulita gen palariuta, foarte frumoase, dar mai maricele si de cum le-am vazut mi-am imaginat ca merg super la botez. Am intrebat-o pe nasa ce zice, daca i se par ok si ea a spus ca e treaba noastra, daca noua ne plac, e ok. Acum sunt in cumpana daca mai cumpara ei ceva sau ma ocup tot eu si mi-e jena sa intreb. Cred ca iau si eu, sa fiu sigura ca avem: panza alba, prosop si ce mai trebuie... Ei nu au mai fost nasi, nu cred ca stiu ce iau nasii, ce iau parintii, sper sa fie bine. Mi-am permis sa ii trimit nasei link-ul cu lumanarile sugerate de Heidy, sper sa nu fi deranjat, desi nu am primit niciun feedback :( Dar m-am gandit ca chiar daca sunt mai scumpe, merita, ca sunt deosebite. Si decat sa ajunga tot pe acolo, cu multe flori, mai bine lumanare deosebita si flori simbolic. Dar nu am vorbit cu ea pe tema asta, sa ii spun cum m-am gandit.
Bravegirl: asteptam info despre botez! Sa va traiasca micutul Patrick, proaspat crestinat. Eu nu am putut vedea videoclipurile, nu se deschidea cand puneam parola Arianna. A mai patit cineva? O fi de la net-ul meu care face figuri?
Adipapazi: Frumosi copiii tai si ai scapat de grija botezarii lor. Abia astept si eu sa scap, ca implica un stres inerent pana le vedem pe toate aranjate, chiar daca nu va fi un botez mare, doar 30-35 de persoane.
Timpul a trecut asa repede, iar Iulia a facut atatea progrese, ca ni se umple inima de bucurie si ne si gandim la un al doilea bebe :) Iar in prima luna imi spuneam mie insami ca nu imi mai trebuie alt copil, Doamne ajuta sa reusesc sa o cresc pe ea... Acum e o vesela, zambeste mereu, chiar rade in hohote, cum rad copiii, se joaca, gangureste tot mai variat, iar pumnii sunt la concurenta in fata gurii ei, de parca incearca sa ii bage pe amandoi :)
Amelia: A mea doarme noaptea in patul ei fara probleme, dar o adorm in patul meu, la san. Noaptea se trezeste o data sa manance, dar la fel, o iau in pat, suge, adoarme si iar in patul ei. Ziua insa nu sta in pat sa doarma, ci doar sa se joace, dar ma bucura ca sta din ce in ce mai mult. Incerc sa nu o mai las sa se joace prin alte parti, sa se invete in patul ei, ca in curand "va migra" si nu pot risca sa o las in patul nostru, pe canapea, ca nu stiu cand o culeg de pe jos. Asa, in patul ei, e sigur ca nu cade... Bine, deocamdata o mai las si in alte parti, dar pe cat posibil incerc sa o pun in patul ei. Insa la noi totul a venit de la sine: noaptea a dormit singura foarte bine, profund, asadar o mut fara probleme, iar ziua la inceput nu statea deloc, dar cand a inceput sa se joace, sa gangureasca, nu face nazuri daca o pun in patutul ei. O sa vezi ca pe masura ce creste isi schimba felul... Eu sper sa nu se modifice in rau partile bune, ca nu stiu ce m-as face sa nu mai doarma noaptea...
Sugubina: Si eu vreau la mare cu ea, dar nu cand e soarele puternic. Eu as prefera inceput de sepembrie, sotul sfarsit de iunie, dar eu ma gandesc ca in septembrie va avea 10 luni si ceva si e mai ok, poate si merge pana atunci, pe cand in iunie va fi tare greu. Dar, mai vedem ce si cum... Mi-ar placea sa o vad balacindu-se cu colacul de gat in mare, desi apa s-ar putea sa nu fie prea calda in perioada aia... ca nu cred ca ar fi prea vesela sa treaca de la apa 38 grade la 23 grade. Mergem la piscina, nu stiu... desi si acolo nu stiu daca ii face bine clorul din apa. Mai vedem, sa fim noi sanatosi :)
M-am intins, ca de obicei... Va pupic pe toate!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010
Elfica spune:
Sugubina: Fa o poza la ramele foto si da-mi si mie, pls. Sa il conving pe sot ca merita sa mergem in Dragon. Sotul zice ca a vazut unele frumoase in Unirea, dar si 10 RON buc. Si noi vrem ceva practic, util, nu ceva ce sa ramana intr-un sertar sau la gunoi, cum spunea cineva. Si cat costa o rama?
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010
ratusca83 spune:
http://www.youtube.com/watch?v=PzWABsbzI_A
intru mai tarziu sa va povestesc cum a fost la botez....si ce s-a mai intamplat..am vazut ca vorbeati de melodiile colajelor pt poze si v-am trimis linkul cu a noastra....
puppp si revenimmmm
fluturasha23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dosita ral_eli, m-ai prins! Da, am mai pus cateva poze noi pe picasa si va urmaresc si eu, dar sunt vesnic ramasa in urma si mi se pare aiurea sa va scriu cand nici nu stiu despre ce e vorba in capitolul actual. Momentan eu citesc capitolul trecut (iti dai seama, daca acum am ajuns la mesajul tau). Stau foarte prost cu timpul, pentru ca sunt in sesiune (facultate- ultimul an) si eu nu am nici un fel de ajutor (imi cresc ambii copii singura). In rest noi suntem bine, gangurim, radem....Program de papa si de somn nu avem, Aron mananca aprox. la 2-3 ore (si ziua si noaptea). Noaptea doarme bine, se trezeste doar ca sa manance, dar totusi, ce n-as da sa dorm si eu macar 5 ore legate....Si colicile parca incep sa se mai rareasca, eu ii dau momentan Debridat, nu am curajul sa-l opresc.... Nu vrea sa accepte laptele din biberon (numai de la san ), dar mi-e greu asa, ca nu pot sa il las cu nimeni. A mai patit cineva asa? Nu aveti vre-o sugestie? Cu toate ca nu intru eu prea des, sunt totusi recunoscatoare ca existati, si pe mine m-a ajutat mult forumul asta, am invatat multe de la voi si cateodata m-a mai linistit faptul ca vedeam ca si alte mamici se confrunta cu aceleasi probleme ca si noi. Va pup pe toate, fara exceptie Mami fericita de ARON (12.11.2010) |
dosita pentru tine. Pentru dragostea si daruirea ce le-o oferi copiilor chiar daca esti intr-o situatie mai aparte. Si multa bafta la examane! Mai ai putin si termini.
Referitor la biberon, cum spunea si vasari, pune-l pe baiatul cel mare sa-i dea de la biberon de cateva ori si in final va accepta. Trebuie rabdare si muuulta perseverenta, iar in final o sa fie bine, vei vedea.
aaa....si chair daca nu esti la zi cu cititul, mai intra si tu si mai povesteste una, alta, caci face bine la suflet...