Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(10)
Raspunsuri - Pagina 23
simona-maris spune:
Sugu, eu le-as imbraca la party cum vreau eu, nu as starni discutii, dar as proceda asa. Depinde si de nasi.Daca poti vb cu ei ca oamenii, poti sa le zici ce vrei frumos si civilizat. Daca nu se poate discuta, metoda de aplicat este "tace si face"...
Fetele, a fost o minune de duminica, nu? Am stat 2 ore in parc cu tati, am fost in piata Salajan , unde au venit cu produse traditionale, in total cal 3-4 ore plecati. A fost asa soare si frumos si ma gandesc numai la primavara.
Chiar m-ati pus pe ganduri cu marea. Cam la ce varsta il putem baga in apa ?
sugubina spune:
Fetele io nu pricep ceva: pana la scaldatu in cristelnita se imbraca bebe in hainele festive? Sau dupa, cu cele pe care nasu le cumpara de noi? Imi e cam neclar..
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
fluturasha23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sugubina Fetele io nu pricep ceva: pana la scaldatu in cristelnita se imbraca bebe in hainele festive? Sau dupa, cu cele pe care nasu le cumpara de noi? Imi e cam neclar.. sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna |
le imbraci cum vrei tu, de obicei se imbraca cu haine festive si inainte. dupa ce devin crestine, le imbraca nasa cu darul de la ei.
amelia_ilie spune:
Sugubina, eu stiam ca nasa vine sa ia copilasul de acasa, il imbraca cu un rand de haine noi (aduse de ea), la biserica dupa botez il imbraca festiv si apoi la baita de acasa ii mai aduce alte hainute. Poate nu stiu bine, asa stiam eu de ... multi ani, ca n-am botezat niciodata.
Eu o s-o imbrac frumos pentru cand vine nasa s-o ia de acasa. Mai departe... om vedea.
Mami de Cristiana (29.12.2010)
sugubina spune:
simonique e buna ideea ta, asa a zis si mama sa fac.Da sa nu se supere...
Sashenka Pufi zice sa mai asteptam cateva zile si sa vorbim - sa ii spuna ca vrem sa fie si ele imbracate festiv, ca nu or sa inghete ca nu le scot afara cu tulle si voal, si le indes in salopete pana la masheena.
VOI FI BARBATA!
Elfica ce bine era daca ne consulta..Sau sa fi mers sa cumparam impreuna. Macar dimensiunile le lua corecte!
Cu marea noi vom merge in iulie, vreau sa le fac baitza neaparat. Colaceii merg pan la 6l doar. Vom sta doar la soarele bun de dimi si dupamasa, orcum eram eu obsedata si stateam si eu ca om mare max pan la 11 si dupa 17..
Fac poza si iti trimit acu/stai asa.
ratusca83 tare frumoasa melodia!!
simona-maris e si asta o varianta, o iau in calcul. Da poa sa se supere acuma..Tot va trebui sa avem o discutie.
Da tare frumos a fost azi. Pacat ca a fost asa intunecata de necazu asta cu hainele. Da totu are o solutie.
ratusca83 spune:
hellooo..am prins putin timp liber..
symo, atat papa si Ana..ea are 5 mese pe zi a cate 150ml lapte..deci in total 750 ml..uneori dimineata nu papa 150 ci 120...a si mai bea cam 80 ml ceai....eu zic ca este ok..am intrebat pediatra si mi-a spus ca fiecare copil are ritumul sau si papa exact cat ii trebuie..eu ma plangeam ca are decat 5 mese pe zi si nu intelegeam de ce...dar si pe cutie scrie ca la 3 luni sunt necesare 5 mese...eu zic sa nu te ingrijorezi atata timp cat Dienuta ia bine in greutate, este vioaie...aaaaa si mancatul putin nu inseamna ca are lipsa de fier cel putin asa mi-a spus mie pediatra...
sugu imi pare rau de experienta ta legat de nasi...este tare nasol...rochita se da la biserica..noi asa am facut...ca na sa intre ca printesele in biserica, sa iasa bine pozele, etc....mi se pare absurd sa imbraci copilasii in fasi..doamne fereste...a mea a avut la biserica, strampiori subtiri, chiar, pantofiroi, rochita si pe deasupra paltonasul de catifea..si nu a mai racit....
miruna..sanatate lui emanuel...
mie abia mi-a trecut raceala si acum m-am pricopsit cu un mare herpes..offf..
am mai vrut sa scriu ceva dar am uitat...
am pus poze pe picassa
andreeacc spune:
Multumesc pentru urari! Sunteti niste dragute.
Sugu, eu le- as imbraca frumos pe pufice cand plecati de acasa si la prty, hainele nasei sa le poarte dupa ce le scoate din cristelnita. Acuma vezi si tu cum pui problema. Succes! Si gandeste- te ca doar o data le botezi si au si ele dreptul sa aibe niste poze frumoase ca amintire.
Elfica si eu tot peste 2 saptamani o botez pe bb....dar n- am apucat sa aranjez cu decoratul salii, imi planificasem sa le fac saptamana care a trecut, daca puteti crede nici invitatiile n- am apucat sa leiau sunt tiparite gata, dar n- am ajuns......asa ca am invitat oamenii telefonic.
sugubina spune:
Ratusco deci dupa ce ies din cristelnita le imbracam cu rochitele festive? sau asa intram in biserca??
sugubina spune:
Elfica uite cum arata rama
https://picasaweb.google.com/raluca1anghel/LunaATreia#5570617630644783682
sugubina si Puficele http://picasaweb.google.com/raluca1anghel" target="_blank">Mara Diana si Ilinca Miruna
Elfica spune:
Merci frumos. Sa vedem ce alegem. Sotul spune ca se duce in Unirea sa ia una si apoi decidem daca luam pentru toata lumea asa sau apelam la alta varianta.
Va pup, ca sunt data afara de sot de la calculator, asa ca predau stafeta si ne regasim maine.
Andreeacc: La multi ani si numai impliniri! Si, mai ales, sanatate multa intregii familii!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010