Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(10)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Andreeacc La multi ani ! Poate va lasa sa mergeti acasa astazi totusi.

Vasari , sa stii ca deocamdata am zis sa ma informez doar, macar pana ii trec toate bubitele de pe fundulet si apoi mai vedem noi cum e. Marea problema e ca piticuta se baga in mine si mi-e teama sa n-o sufoc. A, si ea vine in mine, eu ma dau mai intr-o parte, ea vine iar dupa mine, toata noaptea ne alergam prin pat... Noroc ca tati nu doarme cu noi, ca ar fi la fel de obosit ca si mine. Eu mai toata noaptea stau s-o veghez, sa fie invelita, sa aiba aer, sa n-o sufoc...

Tinker-bell, bine ai venit !

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

la multi ani andreea!!!!!sa fiti sanatosi si fericiti!!!
pai ai dat bine jos....si eu abia marti fac o sapt si abia atunci pot sa ma cantaresc .
sugubina am fost la dentist..m-a rezolvat pe moment dar mai trebuie sa merg .

da nici nu vreau sa ma gandesc la spitalele noastre...si eu am fost internata cu iusti si eram gravida cu horea.....nici nu vreau sa-mi amintesc.

mai vroiam sa zic ceva dar am uitat

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

neatza si de la Cluj,

Andreea la multi ani!! Multa sanatate iti doresc si tie si la bebe. Sa va intoarceti cat mai repede acasuca!

Joy multumesc mult de link. Foarte interesant site-ul. Am gasit multe chestii utile colo.
Critale stai linistita ca si mie mi se intampla sa intru sa scriu si dup-aia sa ies imediat. Multumesc oricum pntru sfat. O sa incerc azi sa vedem daca functioneaza. Oricum el noaptea papa si de la sanul drept fara probleme. Numai ziua face fitze.
Fetelor vreau sa va cer un sfat... again. Ne-au chemat nasii la ei ca e ziua lor si am vrea sa mergem un pic. Problema e ca vor fi mai multi invitati(adica vreo 6). Oare e ok sa mergem cu Luca? voi i-at scos asa in grupuri de persoane. Magandesc sa nu ia ceva raceala sau etc. Habar n-am ce sa fac..
Tinker-bell bine ai venit!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

neatza, barlog!

corina, ca de obicei, esti o diva! foarte frumu videoclipul!

sugu, relax, si la noi se plange seara de mama focului. aia cu tinutul in brate e clar numai pt cine are un singur bebe. nici noi nu alrgem toata ziua cu ei in brate prin casa. daca la 1 copil mamele sunt ajutate de mamele/soacrele/bonele lor, plus sot, inseamna ca la noi ar trebui sa fie 6 persoane pt 2 copii. asa ca si eu te sustin in excludereea muzicii de la nani. eu nici nu vb cu ei noaptea, ca sa stie ca e noapte. scrie treaba asta in mai toate cartile.

noi avem muci. ce ziceai ca le faceai la fete? aerosoli cu ce?

vmadelain, nu am decat statie. nu pun camera video. mi se pare destul de exagerat. nu vreau copii dependenti de fusta mea. cum au crescut altii fara video, putem si noi, nu?

noi am dat ca marturii de botez fotografii cu bebelusii nostri. mi se par ciudate botezurile marturiile gen botosi de plus/cristal. ce fac eu apoi cu ei? ii arunc intr-un sertar sau la gunoi, dupa ce ii sterg de praf vreun an.

v-am pus un link cu poze de la botez.
http://s1083.photobucket.com/albums/j387/adipapazi/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

ukume parerea mea este sa te duci..grupul nu este mare si bebe nu trebuie crescut sub un bol de sticla. daca era vb de un mall sau aglomeratie mare, curent, nu sunt deacord dar asa u zic ca este ok. si eu am avut invitati de ziua mea...vreo 15 adulti si copii si a fost ok. si fiind nasii este mai nasol sa-i refuzi

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

ukume eu zic ca e ok sa mergeti cu Luca. Acum vezi daca e cineva racit il tii mai departe de cea persoana.Eu l-am scos pe David "in lume" si nu am patit nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

buna ziua mamici si viitoare mamici.
in primul rand ma scuzati ca dau buzna peste voi aicidar am ajuns si in situatia asta.
in al doilea rand sa facem cunostiinta inainte de toate.
sunt arwen o mamica tanara cu un baiat de 11 luni superb

am parcurs o odisee superba si apoi primul an pe forumul DC.
ne-am imprietenit cu o multime de mamici dragute
ne-am incurajat,ne-am ajutat,si ne-am imbarbatat...

acum sa spun direct si de ce am intrat:
a cam venit criza si la noi.si inca una profunda...eu nu iau indemnizatie sotul munceste pe unde apuca la negru.si cautand o solutie la problema noastra am hotarat ca sa vindem leaganul electric primii pasii,un landou-cos nou,o scoica auto,suport de baie deoarece baiatul ne le mai foloseste si ne sunt de prisos.le vand ieftin ca avem mare nevoie de bani.
cel mic a contactat un rotavirus si acum trebuie sa-i iau medicamente si trebuie un regim mai scumput ptr bugetul nostru.

multe detalii si raspunsuri la intrebari ,fie pe PM fie la adresa de messenger arwen_arwen92

va multumesc ptr timpul acordat.

va doresc o sarcina placuta in continuare, o nastere usoara si primele 365 zile cat mai linistite.

arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

minunea mea pufoasa cu ochii albastrii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Am reusit si noi sa iesim la biserica. Am facut 2 drumuri, unul fara bebe, unul cu. Si ne-a citit acolo tata popa ce era de citit, a vorbit foarte frumos, pitica s-a comportat exemplar, a stat cuminte la mami in brate si a suzetat la greu. Soacra mea se pare ca a reusit intr-o jumatate de ora s-o faca sa accepte suzica. Noi n-am reusit. Si e asa frumos afara, am stat vteo ora (cu tot cu biserica), tare bine a fost.

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

ce rame foto ai luat sugubina???
si eu caut, dar nu am gasit nimic care sa-mi placa pana acum...

daca ma puteti indruma catre vreun site sau ceva de genul

mami de bebitan: Tudor George - 24 noiembrie 2010

Hola!
Sunt niste rame micute, alb cu roz, cu roz sunt parca lipit un ursulet si biberon, sunt de lemn, patratoase. Le-am luat din Dragonu Rosu. Daca mergi acolo gasesti absolut orice pt botez..de la marturii la costumase.

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dosita spune:

ral_eli, m-ai prins! Da, am mai pus cateva poze noi pe picasa si va urmaresc si eu, dar sunt vesnic ramasa in urma si mi se pare aiurea sa va scriu cand nici nu stiu despre ce e vorba in capitolul actual. Momentan eu citesc capitolul trecut (iti dai seama, daca acum am ajuns la mesajul tau). Stau foarte prost cu timpul, pentru ca sunt in sesiune (facultate- ultimul an) si eu nu am nici un fel de ajutor (imi cresc ambii copii singura).
In rest noi suntem bine, gangurim, radem....Program de papa si de somn nu avem, Aron mananca aprox. la 2-3 ore (si ziua si noaptea). Noaptea doarme bine, se trezeste doar ca sa manance, dar totusi, ce n-as da sa dorm si eu macar 5 ore legate....Si colicile parca incep sa se mai rareasca, eu ii dau momentan Debridat, nu am curajul sa-l opresc.... Nu vrea sa accepte laptele din biberon (numai de la san ), dar mi-e greu asa, ca nu pot sa il las cu nimeni. A mai patit cineva asa? Nu aveti vre-o sugestie?
Cu toate ca nu intru eu prea des, sunt totusi recunoscatoare ca existati, si pe mine m-a ajutat mult forumul asta, am invatat multe de la voi si cateodata m-a mai linistit faptul ca vedeam ca si alte mamici se confrunta cu aceleasi probleme ca si noi.
Va pup pe toate, fara exceptie

Mami fericita de ARON (12.11.2010)

Mergi la inceput