Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(10)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburica2 spune:

MSymo:si eu ma confrunt cu problema asta cu cantitatea de lapte.Al meu face 3 luni marti si papa la o masa 135 ml si in 24 de ore se fac cam 7 biberoane dar bine nu la toate papa 135 are biberoane si la care papa 95ml 100ml sai 115ml depinde de cat de foame ii este.Daca ai fost cu fetita la pediatru si ti-a zis ca e ok nu are de ce sa iti faci gruji.Si eu am fost cu al meu la doctor si ne-a dat sa facem ceva analize si a iesit ca are anemie si acum luam fier deci la noi s-a gasit ceva si a zis pediatra ca lipsa poftei de mancare e principalul semn al anemiei.Dar al meu nici nu lua in greutate decat f fffff putin.Daca fata ta ia normal in greutate ceea ce am si vazut in mesajul tau nu iti fa griji.Fiecare copil are propriul sau ritm de crestere.Si referitor la bebele nasei tale sa stii ca bebelusi mai au si un puseu de crestere pe care si al meu l-a avut pe la 2 luni cand papa cu mult mai mult decat maximul pt varsta lui dupa care a stagnat brusc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

ukume scuze ca nu ti-am raspuns insa nu am mai intrat aseara.
Joy multumesc pentru ajutor.
Beatrice va citesc si intervin doar cand stiu sa raspund. Nu sunt eu experta ca doar sunt la primul copil.
Si David isi sugmai nou pumnul cu pofta.La noi nu s-au inrosit degetele...speram nici sa nu se intample.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna dimneata!

Fac cinste cu tort, asa, la micul dejun! Si cu alte bunatati la care poftiti!

Abramburica, multumesc frumos de urari.

Sper sa plecam astazi acasa asa cum ne-au zis ieri. Aseara a avut trei scaune cam moi, in conditiile in care ea e constipata de obicei. S- ar putea sa fie de la klacid ptr ca inceput si un antibiotic sa nu care cumva sa faca o suprainfectare. Oricum prima intrebare pe care mi- a adresat- o dr a fost dc i- am facut Rotarixul, cica e cam la moda virusul asta acum, pe sectie aici sunt 4 copilasi bolnaviori cu rotavirus......insa cei mai multi sunt cu probleme respiratorii si sa- i auzi cum plang sie tusesc ti se rupe inima, multi sunt bebelasi.

Cum ajung acasa ma urc pe cantar, sa vad cat am mai slabit....inainte de internare slabisem cam 8 kg, numai ca fiind grasa nu se vede treaba asta prea bine decat la fata...in rest simt eu pe haine.Mai am drum lung

MSymo, referitor la recoltarea pipi...aici la spital ma puneau sa o spal bine, dupa care o stergeau cu un pic de rivanol in zona cu pricina.dupa ce fixau punguta legau scutecelul dar mai larg, nu il ridicau nici f mult si ma rugau sa nu ii inchei bodyul sau saa nu ii pun ciorapi/ pantaloni ptr ca altfel pisu poate sa ia pe langa punguta.

Mda, tocami in timp ce va scriam a venit dr. Garda a carei opinie e sa mai stam pana maine in spital....nu a vazut- o niciodata pe Ilinca pana azi si imi spune ca nu ii place cum tuseste.....drace, nici mie nu i i place cum tuseste, dar e o mare imbunatatire si dr care o urmareste zi de zi ne- a dat acceptul sa plecam....nu inteleg cum functioneaza lucrurile astea. Am senzatia ca nu vrea s isi asume deizia externarii pe tura ei...Plus ca fata se simte in mod clar mai bine....cred ca voi fi unul dint putinele cazuri la care depresia de dupa naste se va manifesta pe la 3 luni jumate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Tinker_Bell bine ai venit! Si eu m-am atasat grupului recent si la fel ca tine citisem inca de pe vremea odiseei dar nu mi-am facut curaj acolo...te asteptam sa impartasim experientele pe care le traim cu bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

andreeacc multa putere iti doresc si sanatate multa....imi pare tare rau de faza cu dr asta noua...stiu cum e cand te pregatesti sufleteste ca pleci acasa si apoi se hotarasc sa te mai tina...cand am fost internati cu cel mare asa am patit si eu, ii trecuse enterocolita pt care am fost internati si hop ca hai sa ne mai tina o zi ca i se pare ca e cam galben...i-am zis ca vin sa ii facem analizele sa vedem dak e ceva, dar sa plecam acasa...nu si nu...pana la urma am plecat cu semnatura(stateam in camera cu bbi care aveau tot felul de boli contagioase si chiar am intrebat dak nu e periculos sa nu luam si noi si a zis senina ca normal ca se poate - pai d c naiba atunci ii pun impreuna...e de groaza in spitalele de la noi...eu am ramas cu trauma. Plus ca la externare (pe semnatura) dr ala a zis ca dak are ce crede el nu il mai face bine nici un dr - va dati seama ce am putut sa simt atunci - iar cand am facut analizele era perfect, absolut nik nu avea copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

neata

mersi frumos, fetele, pentru luminare... ma refer la footmuff!!!
oare pana la ce varsta se poate folosi sau pana la cati cm?!?!?

lansez inca o data intrebarea legata de babycook: recomandati beaba sau avent???

pupici

Mergi la inceput

tare complicata mi se pare chestia cu anemia la sugari

nu inteleg prea bine cum iti dai seama cand are anemie si nu inteleg DELOC cum poate un sugar de cateva luni sa faca anemie cand se spune ca el isi trage din laptele mamei tot ce are nevoie si in caz de carente acestea se vor vedea la mama...

Mergi la inceput

doamne Simonique e ingrozitor ce povestesti tu ca se intampla prin spitale... si mai exact la ce spital ti s-a intamplat asta, nu ca nu as fi convinsa ca toate sunt la fel!

oricum ar fi: e groaznic sa ajungi cu bb in spital...
le doresc multa putere celor care sunt in situatia asta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Buna dimineata,

Imi cer scuze ca dau buzna, sunt o mamica de la buburuze de ianuarie februarie 2011 si vreau sa va intreb daca nu aveti nevoie de niste lapte praf Humana contra diareei. Am primit doua cutii care expira acum la sfarsitul lui februarie si alte doua care expira la sfarsitul lui aprilie, nu le folosesc si nu as vrea sa expire la mine in dulap, este pacat.

Detalii aici: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=15838&n=Lapte-praf-HUMANA-contra-diareei---2-cutii

Va rog daca sunteti interesate sa imi dati PM, nu prea mai am timp sa intru pe forum. Multumesc si o duminica minunata!

Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)

Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Andreea, la multi ani!! Ce frumos era sa puteti pleca astazi acasa.

Doura, multumesc pentru linkuri! Sunt in cautare de ceva specific.
Corina, nu stiu de ce nu reusesc sa vad filmuletul, probabil am ajuns eu prea tarziu. :)
Amelia, si Sara tot cu noi in pat doarme, mi se pare mai important sa fiu eu odihnita decat sa ma ridic sa o asez in patut. Desi ea e tare blanda si cuminte, ii spun motanica, pt ca nu plange mai deloc, iar daca plange zici ca vorbeste! Si ca exemplu ca lucrurile pot merge bine, la Maria tot asa a fost: domrmit pana la 1 an-1 an jumatate cu noi in pat, apoi mutat in patutul ei lipit de al nostru, fara separatoare, ca o extensie, iar acum e in patutul ei "fermecat" si nici nu se gandeste sa mai doarma in alta parte. Conteaza si ce scenariu iti faci tu, dar sa fie in acord cu nevoile ei. Eu stiu cand povesteai cum plange, ca va aude tot blocul. Sper sa gasiti solutia buna si pentru voi.
Tinker-bell, bine ai venit! Avem copiii nascuti in aceleasi luni, si cei mari si cei mici.

Mergi la inceput