Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(10)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TINKER_BELL spune:

Buna seara!
Sunt o mamica ce va citeste din umbra de pe vremea odiseei (cum probabil se intampla cu muuuulte persoane). Mi-ar facea placere ca fetita mea cea mica sa fie "primita" in barlog.
Mai este loc pentru o ursuleata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

Miruna parca l-ai descris pe Tudor al meu: sta cu tot pumnul in gura si nu vrea suzeta, ba mai mult a inceput sa se umfle degetul aratator de la tinutul in gura si frecatul de gingii......... nu stiu ce vrea sa insemne chestia asta!!!!!

Beatrice ce date trebuie sa dau pentru prima pagina?!?!? sunt pe langa rau de tot

mami de bebitan: Tudor George - 24 noiembrie 2010

Vezi pe prima pagina cum am postat noi: nume bebe, cate kg a avut la nastere, cm, dr cu care ai nascut, spitalul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

dar sunt trecute toate aceste date ......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

vreau si eu o "chestie" d'asta in care e imbracat pe deasupra pustiul Nicoletei......
http://thumbs.bestmusic.ro/Nicoleta-Luciu-l-a-botezat-pe-Zsolt-junior--foto-/83e81f641f0e4baa/240/0/1/80/Nicoleta-Luciu-l-a-botezat-pe-Zsolt-junior--foto-.jpg

stiti unde pot gasi si cum se numeste?!?!?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ukume24

buna fetelor,

Andreea ma bucur ca maine mergeti si voi acasuca.
Simona am plans la pozeiz ta. E superba si a picat la tanc pentru mine. Eu sunt putin depimata.... nush ce-i cu mine...Sotul e plecat la o nunta la sefa luisi eu sunt singura cu piticul.... Pe de o parte sun suparata ca Luca nu vrea nici cum sa pape de la sanul drept. Manaca de rupe de la sanul stang si cand il pun la dreptul incepe sa planga. Nu inteleg de ce. Fetelor daca aveti vreo idee si ma putti ajuta va rog sa imi dati un sfat. Noaptea mananca si de ladreptul fara nici o problema insa ziua nu vrea sa manace. Cand e super infomateat mamanca un pic cat ii curge repede dupa care incepe spectacolul. Plange si in hohote daca insist. Nush ce sa ma fac caci celalalt san mi l-a golit si nu cred ca s-a saturat. Offf...
Nu pot sa spun ca m-am suparata ca a plecat sotul la nunta fara mine ca asa am decis amandoi si nu sta decat 2 ore sa isi faca prezenta dar nici bine nu ma simt.... Maine merge la fotbal, astazi a fost la unciul lui sa ii invite la botez si tot asa.... Viata lui parca e la fel iar eu24 de ore pe zi cu bebe. Nu spun ca nu imi place sa stau cu bebe dar nush.... off... ma scuzati pt mesajul asta care pobabil nu are nici un sens. Ma duc sa bag un plans sa-mi revin

39+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
AMR 2 saptamani teoretic..practic cat vrea Domnul

Vorba sora-mii: Suntem ca leii. Femelele dupa prada si cu 2 pui dupa ele si masculii lenevesc la soare.

Mergi la inceput

Citat:

vreau si eu o "chestie" d'asta in care e imbracat pe deasupra pustiul Nicoletei......
http://thumbs.bestmusic.ro/Nicoleta-Luciu-l-a-botezat-pe-Zsolt-junior--foto-/83e81f641f0e4baa/240/0/1/80/Nicoleta-Luciu-l-a-botezat-pe-Zsolt-junior--foto-.jpg

Esti trecuta?Nu am observatCe bine!Eu am postat mesajul tau cu datele tale cat ai fost in spital si credeam ca am uitat sa apelez la fete sa ma ajute sa te treaca pe prima pagina.

Ce apare in poza, cred ca e ceva de genul:http://bebelusul tau.ro/detalii.php?cod=WA05 (elimina spatiul dintre litere)

si eu am cumparat, dar nu cumpara de pe acest site, ca-s scumpe, eventual de pe Amazon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Citat:

a ei e de la caruciorul Stokke. eu am luat una, dar nu mai stiu acum de la ce firma. se numesc footmuff si eu am luat de pe amazon. Ariannei i-am luat una de blanita, din Viena. unele sunt universale si merg la mai toate carucioarele, altele sunt numai pt firma respectiva (eu mai am pt scoica de ma maxi cosi, ca am zis ca merge la scoica mea, dar m-am inselt)

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:

Este footmuff si gasesti la Mothercare. Daca nu au in magazin ei aduc orice este in catalogul de Anglia si ajung fff repede. Eu tot ce le-am comandat am primit in maxim o saptamana.
http://w ww.mothercare.com/b/44338031/275-2614090-4556303?_encoding=UTF8&node=44323031%2C44338031&sort=salesrank&search-alias=Mothercare&me=A2LBKNDJ2KZUGQ&field-browse=&viewID=results&mcb=core&size=12&rh=n%3A44323031%2Cn%3A44338031&page=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Corina, vazut video....f frumoase, iar Arianna zici ca-i Dienuca, toata numai zambet. Sper ca ai rezolvat cu rochia!
Beatrice eu nu mai cumpar alt aparat in afara de ala Beaba. Am in casa storcator de fructe si cu asta basta. Si cei de la Zepter au un blender cu m m functii, dar pe langa ala iti trebuie gatit la aburi si inca ceva de stors fructe.

Eu sunt cam suparata, pishu lu' Dienuca parca este tot asa, mirositor. Culoarea nu este mai intensa, doar mirosul putin intepator si nu neaparat in toate scutecele din zi. Am luat pungi de recoltat, luni dimineata ducem la laborator. Temperatura nu are, este vioaie, face nani ziua, chiar pot sa spun ca si-a facut si ziua un program. Mai sunt nemultumita de cantitatea de lapte zilnica pe care o papa, intre 670-750 ml. Nu stiu daca-i suficient pentru varsta ei, 3 luni jumate. Mai mult de 160-180 ml la o masa, nu inghite. La consultul de 3 luni doctorita a zis ca atata timp cat ia in greutate, respectiv 800 gr in luna a treia si cate 1 kg in primele 2 luni, cica ar fi ok. Dar totodata mi-a spus ca bebeii beau intre 130-160 ml per kilogram corp - Diana are 6 kg, deci ar trebui sa bea minim 780 ml. Bebelusii vostri cat papa la o masa? Sau care-i cantitatea zilnica? Nasa Dianei are baietel, mai mic decat noi cu o saptamana si el papa in medie cam 200-240 ml la o masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburica2 spune:

Neata de la ursuletul Nicholas si mama lui Abramburica!Noi ieri nu am mai scris am stat toata ziua afaraa fost f frumos si azi vom face la fel daca e cald si bine!Si asta tin sa cred ca i-a facut bine si ursuletului care a dormit dus afara plus ca in momentul in care am intrat in casa a mai sta putin la jucat cantat si ceva ras si a adormit in jur de 7 pm s-a trezit la o masa la 9 pm si apoi somn iar pana la 3 am la o masa si la 7 am gata trezirea ca doar el dormea de 12 ore! Andreacc sa iti dea Dumnezeu sanatate Ilincutei dar si baiatului Sebastian.Noi iti uram o zi frumoasa si numai bine si sate bucuri cu toata familia ta de aceasta zi superba!

Mergi la inceput