Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(10)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

andreeacc sanatate Ilincutei, va pupam!
Ce bine ca iesiti odata din spitaal!

Ukume eu te inteleg ..numa cu bebe, e normal sa simti nevoia sa mai faci si altceva. Adica sa mai iesi, sa mai vezi lume.Las ca mai creste el si incepi sa iesi cu el, sa il iei in mai multe locuri. Ma gandesc ca in curand vine si primavara si vom putea sa mai iesim la suare, in parc si viata ni se va parea altfel. Sper .

Aia cu suptu ti-as sugera sa mulgi sanu ala care nu e dorit de bb..Tot lapte de mami e si il dai cand ii e foame alta data.

sashenka_h felicitari pt a cincea zi de cura! Sa nu te mai cantari, mai asteapta, sa fie surpriza mare.
Lu Pufi i-au placut ramele. Si lu mama.Cum a fost la dentist, s-a rezolvat?

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

ukume nu sunt eu experta in alaptat dar stiu o fetita care nici cum nu vroia sa accepte sanul stang pana nu a schimbat mama pozitia de alaptat. La ele a functionat pozitia minge de fotbal. Doar in aceasta pozitie fetita accepta si sanul stang.Poti sa incerci si tu sa schimbi pozitia de alaptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Cristale cum epozitia minge de fotbal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Uitasem...

Puiutii vostrii isi sug degetelele?Iustin le suge insistent, ba degetul mare, ba cate doua, sau chiar trei simultan... cu o placere rara. Nu vrea suzeta la schimb si cel mai rau este ca i s-a inrosit degetul mare la cat a supt la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

bine ai revenit printre noi, mami de David!

Ukume

Andreea, Corina, am plans la melodiile lui Celine Dion. Si noi ne gandim la videoproiector(asa am facut si la nunta), sa ruleze de data aceasta, poze cu noi si bebe pe un fond muzical.

Corina, mi-a placut mult video 2, i-am aratat sotului si i-am spus ca exact asa vreau si euSUPER IDEE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ukume24

39+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
AMR 2 saptamani teoretic..practic cat vrea Domnul

Gasesti aici:
http://www.babycenter.com/0_how-do-i-hold-thee-positions-and-tips-for-making-breastfeedi_8784.bc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Miruna, cum v-ati sarbatorit astazi? Au trecut 3 luni de cand s-au nascut puii nostri Mai tii minte cum ne-am facut reciproc galerie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

Miruna parca l-ai descris pe Tudor al meu: sta cu tot pumnul in gura si nu vrea suzeta, ba mai mult a inceput sa se umfle degetul aratator de la tinutul in gura si frecatul de gingii......... nu stiu ce vrea sa insemne chestia asta!!!!!

Beatrice ce date trebuie sa dau pentru prima pagina?!?!? sunt pe langa rau de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

ce rame foto ai luat sugubina???
si eu caut, dar nu am gasit nimic care sa-mi placa pana acum...

daca ma puteti indruma catre vreun site sau ceva de genul

Mergi la inceput