Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(10)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Foarte frumoasa ideea cu dansul in patru. Si eu as vrea ceva de genul, sa vedem daca si iese, ca e destul de dificil, mai ales ca tati are 2 picioare stangi cand e vorba de dans...

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Foarte frumoasa ideea cu dansul in patru. Si eu as vrea ceva de genul, sa vedem daca si iese, ca e destul de dificil, mai ales ca tati are 2 picioare stangi cand e vorba de dans...

Mami de Cristiana (29.12.2010)

La noi amandoi avem numai picioare stangi Noroc ca facem copii frumosi (cra-cra) si toata lumea se va uita la ei si nu-si vor da seama ca noi ne calcam pe picioare.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

eu azi am bocit cd am revazut videoclipul de la botezul Ariannei. Nu-mi vine sa cred ce a crescut

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna seara!
Maine ne lasa si pe noi sa plecam acasa.
Lore, saraca de tine, tare greu trebuie sa- ti fi fost !

Sugu, si eu am aplicat metoda recomandata de tine referitor la somn si la Sebastian a mers f bine.....si cred ca e ok si creierul lui. Si la I am facut la fel, exceptie zilele astea cand e bolnavioara si sta nmai la mine in brate, dar acum plange clar in alt mod dct de obicei si are nevoie de mine.

BraveGirl , tot la o melodie a lui CelinE Dion m-am gandit, a new day has come....singura inadvertenta ar fi ca era dedicata baietelului ei, insa ma regasesc in ea...asteptarea micutei minuni.

Beatrice, eu am storcator separat, power juicer. Aparatul celalat inca nu l-am cumparat, insa e un must din punctul meu de vedere, imi pre rau ca n-am avut si la S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

buna fetelor,

Andreea ma bucur ca maine mergeti si voi acasuca.
Simona am plans la pozeiz ta. E superba si a picat la tanc pentru mine. Eu sunt putin depimata.... nush ce-i cu mine...Sotul e plecat la o nunta la sefa luisi eu sunt singura cu piticul.... Pe de o parte sun suparata ca Luca nu vrea nici cum sa pape de la sanul drept. Manaca de rupe de la sanul stang si cand il pun la dreptul incepe sa planga. Nu inteleg de ce. Fetelor daca aveti vreo idee si ma putti ajuta va rog sa imi dati un sfat. Noaptea mananca si de ladreptul fara nici o problema insa ziua nu vrea sa manace. Cand e super infomateat mamanca un pic cat ii curge repede dupa care incepe spectacolul. Plange si in hohote daca insist. Nush ce sa ma fac caci celalalt san mi l-a golit si nu cred ca s-a saturat. Offf...
Nu pot sa spun ca m-am suparata ca a plecat sotul la nunta fara mine ca asa am decis amandoi si nu sta decat 2 ore sa isi faca prezenta dar nici bine nu ma simt.... Maine merge la fotbal, astazi a fost la unciul lui sa ii invite la botez si tot asa.... Viata lui parca e la fel iar eu24 de ore pe zi cu bebe. Nu spun ca nu imi place sa stau cu bebe dar nush.... off... ma scuzati pt mesajul asta care pobabil nu are nici un sens. Ma duc sa bag un plans sa-mi revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Ukume, capul sus! Viata noastra, a mamelor se schimba radical pe cand a taticilor pare sa continue in acelasi ritm.insa nmai primele luni sunt mai grele, ai sa vezi ca dupa ce fac bb 6 luni deja te vei fi obisnuit cu acest nou ritm si fara sa iti dai seama ai sa incepi usor usor sa le echilibrezi. Mie mi s-au parut grele la primul copil primele patru lni, mi se parea enervant uneori ca nu mai eram stapana pe timpul meu....acum la al doilea deja stiam ca timpul meu nu mai exista si trebui sa il obtin delegand....

Despre suptul preferential , la Ilinca am avut problema asta cu sanul drept si la noai au fuctionat acele sfarcuri e silicon.....tu ai acelasi "debit" ca si la celalat san, poate curge altfel si de asta se enerveaza? Eu cum nu sunt o maestra a alaptatului nu prea stiu sa- ti dau mai multe sfaturi dar poate fetele cu mai multa experienta au cum sa te ajute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

andreea ma bucur ca maine scapati de spital. cum mai merge cu cura? eu sunt in a cincea zi si este super ok. dar am senzatia ca imi pierd laptele....produc mai putin . si cu sportul stau prost ptr ca nu mai apuc sa fac...seara cand adorm copii abia ma duc pana la baie.
ukume lasa ca va venii apa si la moara ta. te inteleg ca si eu ma simt nasol...eu ptr mine nu am timp deloc..parca abia apuc sa fac dus da altceva dar eu sunt optimista
bravegirl si eu as dansa cu puiutii dar sa vedem cum reusim . eu as alege melodia de la nunta noastra

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

sugu am uitat sa te intreb...i-au placut lui Pufi ramele marturii???

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Corina nu am reusit sa vad videoclipul decat pana la biserica. Nu mai merge mai departe. Nush daca numai eu am patit sau a mai patit cineva dar mi-i tare ciuda ca nu il pot vedea tot. Pana acolo este foarte frumos!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Salutari si de la noi! ... ka fel de raciti...

Va citim din "umbra" pentru ca nu avem prea multe noutati. Cumintei, manacaciosi cu program haoticIustin e cuminte, mananca kla fel de haotic, gangureste continuu (inclusic ataaa si maaammm, se chinuie sa se ridice oriunde l-as aseza...

Madalina, ma bucur sa va recitesc. Iti urez muuulta multa sanatate si o bebelina Evelina cuminte! Toti au zile mai agitate indiferent ce le facem

Doura, foarte frumos acel articol despre baby-wearing. L-am citit cand ai pus prima data link-ul...

Corina, super ideea cu dansul. Ador cantecul "Zece" sincer, nu cred ca va fi egalat de Celine Dion.

tpate rusoaicele... mai vroiam sa scriu dar am uitat...

Mergi la inceput