Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(10)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Doura, mai poti pune odata linkurile, te rog? Ieri le-am cautat si eu, aveam impresia ca le-am salvat.

Eu ma chinui sa ii scot suzeta Sarei sau macar sa i-o dau cat mai putin. Nu ma simt deloc confortabil cu faptul ca o foloseste, cred ca as fi mai impacata daca si-ar suge degetelul.:(

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
Tortul fermecat al meu o sa fie cu de toate. Si cu ciocolata... si cu mere... si castraveti... si lamai...

http://www.drmomma.org/2009/09/no-cry-sleep-solution-gentle-ways-to.html
http://www.drmomma.org/2009/10/babies-not-designed-to-sleep-alone.html
http://www.drmomma.org/2010/02/sleep-training-higher-stress-lower.html
nu ma stiu daca atunci am pus mai multe..va puneam link de la ce citeam..era un articol f interesant si despre taierea cordonului ombilical-cand trebuiue taiat si de ce e bine sa nu fie taiat imediat...uite-rte pe site ca sunt f f multe chestii super interesante ..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Symo, Andreea, voi cumparati acele aparate de facut pasta din legume si apoi mai adaugati apa, mai fierbeti pe foc si dati bebeilor doar supica, sucul sau va cumparati si un alt aparat doar pt sucuri? (sper ca m-am facut inteleasa) Eu sincer nu prea stiu ce sa cumpar sa fie si bun, astfel incat dintr-un morcov de ex sa iasa numai suc, nu si pulpa.

Mergi la inceput

ceva bun de citit: http://www.drmomma.org/2009/11/dr-sears-on-babywearing.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Sugubina, am sa incerc si asa. Sper sa reusesc macar noaptea sa o fac sa doarma in patut, ca el sta de mbila si ea doarme in mine.

Doura, a mea a mai plans - n-as zice neconsolata, numai ca fara remediu - din cauza durerilor de cand cu eritemul. Mi-a facut atunci tare uratel, pentru ca o durea foarte tare din cauza leziunilor. Inca se resimte, dar nu o mai doare, trebuie doar sa se refaca pielicica la locul respectiv.

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Fetele, am nevoie de o sugestie , rapid. Nu stiu pe c emelodie sa deschidem dansul la botez. La A. a fost Zece, si uitati aici videoclipul: http://www.bogdangheorghe.ro/2009/02/10/botez-arianna/ (parola: Arianna)
Si acum vreau la fel, dar nu prea stiu ce melodie...ma gandeam l a Come to me, a lui Celine dion. Ce ziceti?

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

sugubina tu recomanzi metoda cu plansul pana se linisteste bb singur ca sa se obisnuiasca???daca da atunci imi permit sa iti spun si eu ceva:nu e prea sanataos..plansul neconsolat afecteaza creierul bebelusului..in timpul plansului se elibereaza hormoni de stres pritre care so cortisol care afecteaza creierul..in timp o sa se vada efectele...si a mea plange si se trezeste cum o ating de patul ei.dar sa va spun ceva: ori nu doarme profund bb si atunci normal ca se trezste..ori are firca de noapte(nu radeti)..ori e trecerea de la cald(corpul mamei)la rece(patul)...ori are nevoie de mama..stiu ca tu ai 2 si te admir ac te descurci asa bine dar eu nu as recomanda metoda aia..pusesem niste link-uri acum cateva capitole despre asta..

Doura eram sigura ca cineva va zice ceva de ce am scris legat de adormire. Am stat mult sa ma gandesc ce sa raspund, si daca sa raspund. In cele mai multe cazuri prefer sa raman pe margine si sa nu ma bag in controverse, nu sunt genul sa imi placa sa ma contrazic.

Am citit mare parte din articolele din linkul tau , si mi se par foarte interesante, si in mare parte sunt de acord cu ele.

Acum, motivele pentru care am decis sa culc Puficele asa ar fi:
- sunt doua si nu pot fizic sa ma plimb cu ele prin camera sau sa le legan in brate sau pe picioare ore pana adorm
- nu au fost lasate sa planga neconsolat, sa se inroseasca sau sa tipe tare; ele dupa ce mancau erau doar matzaite, scoteau maraieturi si nu plansete cu hohote
- vreau sa invete ca noaptea e pentru dormit si nu pt mancat sau jucat; ziua stam in iubire si in brate, stam si la san, dar noaptea in patut.
- am observat ca daca le tineam cu muzica sau lumina in surdina mai mult le agitam-ele de fapt maraiau pentru ca erau obosite, si mai mult rau le faceam
- pana la urma cum ii obisnuiesti asa ii ai, stiu mamici cu copii care si acum ii adorm in brate, sau daca mama nu e sa il tina de mana nu adoarme.

Sincer, pana nu ai doi bebe mici care sa iti planga in acelasi timp chiar nu poti spune ca esti in papucii mei si ce ai face tu. Poate la urmatorul bebe iti ies doi deodata data viitoare...si mai discutam atunci . E mare diferenta in a creste un bebe si a creste doi deodata.

Sper ca nu am fost rea sau foarte acida, sincer nu sunt genu sa ma bag la cearta si as fi tacut si de data asta..da nu pot acum sa mai tac.

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

simona-maris te pupez merci; sper sa ma tie cu vointa cu slabitul!
Tare frumoasa e poezia aia!
Tu cam cat lapte scoti cu mulsu la 2h?

BraveGirl e frumoasa melodia aia cred ca merge. Nu stiam ca e cu dans la botez..
Bine eu nici nu fac cu party mare ca de nunta, doar 20pers=familie, o masa cu aperitiv si felu doi si tort..

Noi am fost la compras si a stat mama cu ele; se pare ca a cam avut discoteca. Ceea ce ma bucura ca acu le-am hranit si se odihnesc si ele in sfarsit ca sa pot si eu gati. Maine mergem la nasii de botez in vizita si vreau sa ii uimesc cu fantasticul meu tort cu trei tipuri de ciocolata

Va pupez merg la gatit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Sugubina, asa vreau eu, sa dansam toti 4 pe o melodie si sa ne faca apoi videoclip pe melodia respectiva...mersi
In link-ul d emai sus, al doilea videocli e cel pe melodia Zece.

==========
Corina

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Sugubina, asa vreau eu, sa dansam toti 4 pe o melodie si sa ne faca apoi videoclip pe melodia respectiva...mersi

==========
Corina

POZE

o ce super ideee! Si va ramane videoul..Chiar o amintire frumoasa. Sa ne zici ce cantec alegi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

sugubina tu recomanzi metoda cu plansul pana se linisteste bb singur ca sa se obisnuiasca???daca da atunci imi permit sa iti spun si eu ceva:nu e prea sanataos..plansul neconsolat afecteaza creierul bebelusului..in timpul plansului se elibereaza hormoni de stres pritre care so cortisol care afecteaza creierul..in timp o sa se vada efectele...si a mea plange si se trezeste cum o ating de patul ei.dar sa va spun ceva: ori nu doarme profund bb si atunci normal ca se trezste..ori are firca de noapte(nu radeti)..ori e trecerea de la cald(corpul mamei)la rece(patul)...ori are nevoie de mama..stiu ca tu ai 2 si te admir ac te descurci asa bine dar eu nu as recomanda metoda aia..pusesem niste link-uri acum cateva capitole despre asta..

Doura eram sigura ca cineva va zice ceva de ce am scris legat de adormire. Am stat mult sa ma gandesc ce sa raspund, si daca sa raspund. In cele mai multe cazuri prefer sa raman pe margine si sa nu ma bag in controverse, nu sunt genul sa imi placa sa ma contrazic.

Am citit mare parte din articolele din linkul tau , si mi se par foarte interesante, si in mare parte sunt de acord cu ele.

Acum, motivele pentru care am decis sa culc Puficele asa ar fi:
- sunt doua si nu pot fizic sa ma plimb cu ele prin camera sau sa le legan in brate sau pe picioare ore pana adorm
- nu au fost lasate sa planga neconsolat, sa se inroseasca sau sa tipe tare; ele dupa ce mancau erau doar matzaite, scoteau maraieturi si nu plansete cu hohote
- vreau sa invete ca noaptea e pentru dormit si nu pt mancat sau jucat; ziua stam in iubire si in brate, stam si la san, dar noaptea in patut.
- am observat ca daca le tineam cu muzica sau lumina in surdina mai mult le agitam-ele de fapt maraiau pentru ca erau obosite, si mai mult rau le faceam
- pana la urma cum ii obisnuiesti asa ii ai, stiu mamici cu copii care si acum ii adorm in brate, sau daca mama nu e sa il tina de mana nu adoarme.

Sincer, pana nu ai doi bebe mici care sa iti planga in acelasi timp chiar nu poti spune ca esti in papucii mei si ce ai face tu. Poate la urmatorul bebe iti ies doi deodata data viitoare...si mai discutam atunci . E mare diferenta in a creste un bebe si a creste doi deodata.

Sper ca nu am fost rea sau foarte acida, sincer nu sunt genu sa ma bag la cearta si as fi tacut si de data asta..da nu pot acum sa mai tac.

Mergi la inceput