BIOGENESIS FERTILITY CENTER (25)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Sarrah, tu intelegi pt ca si tu esti in situatia in care inca nu ai reusit si chiar daca ne bucura reusitele fetelor, luptam inca cu infertilitatea, nu?
Pe mine ma doare cand vad ca discutia se concentreaza numai pe reusite, cand e f clar ca inafara de fetele care scriu aici mai sunt si altele care au reusit sau poate nu au reusit si de care nu stim, pt ca hai sa fim seriosi, nu toate care merg la clinica scriu pe forum ( nu ma refer in mod special la cineva, insa aici pe forum parerea mea este ca trebuie sa ai o vorba buna pt ambele cazuri, pozitiv-negativ, nu doar la fiecare lot, sa luam doar cazurile reusite si restul sa ignoram).
Nu vreau sa fiu inteleasa gresit, nu am nimic impotriva reusitelor (e f bine ce fac ei acolo, doar si eu am ales Biogenesis) insa nu e ok sa vorbim numai de asta si sa ignoram cu desavarsire si partea cealalta, unde intrebarile sunt mii, gandurile mananca sufletul si zilele trec ganditu-te ce sa mai faci, sa poti fii intr-o buna zi mama.
Asa ca, dragelor cele 3 care ati reusit, sanatate si sarcina usoara!
Voi, celelalte multe, va doresc ca si mie, rabdare, putere, speranta si credinta in Dumnezeu, ca va veni si ziua fericita.

Adi esti ok, totul ok?
In februarie nu vine Dr D?
Are in continuare pb cu umarul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Cocolyso - cu toata intelegerea pe care consider ca o am , sincer, nu iti inteleg mesajele. Da, la fiecare reusita ne vom bucura. Si vom lasa in urma nereusitele pt care avem tot timpul.Mi se pare nedrept pt toate fetele care reusesc, si ele dupa o lupta la fel de indelungata, dupa un chin la fel de mare, dupa aceleasi dezamagiri, probabil unele dupa sarcini pierdute, mi se pare nedrept sa le umbrim bucuria, sa le umbrim clipa magica pe care o traiesc vorbind despre nereusite. Cam ce ar tb sa facem? La fiecare reusita sa pastram un moment de reculegere pt nereusite???
Nu cred ca s-a intamplat vreodata ca vreuna dintre noi sa ceara sprijin, sa caute un umar pe care sa planga si sa i se intoarca spatele. Si pana la urma asta da forta si putere. Trebuie sa ne concentram pe reusite nu pe nereusite. Nereusitele exista si vor exista. De cele mai multe ori in numr mai mare decat reusitele. Nimeni nu incearca sa faca un secret din asta. Pana una alta asta se intampla la toate clinicile din lumea asta . Nimeni nu garanteaza reusita. Pentru ca este imposibil. Iar daca medicina si mintile luminate ale FIV-ului nu au gasit raspunsuri la de ce-urile noastra ma indoiesc ca vom reusi noi pe acest forum.

Pentru mine lucrurile sunt - si au fost extrem de simple. Daca as fi simtit ca nu sunt in siguranta, ca nu se face totul pt mine, ca este loc si de mai bine as fi cautat imediat medicul si clinica care mi-ar fi acoperit toate nevoile.

In concluzie, nu este vina nici a lui ingeras, nici a lui filipac, nici a lui tokyo, nici a nutzulikai ca nu reusesc toate aspirantele sa ramana insarcinate . Sa ne bucuram pt ele, pt ca acum este vremea lor. Si ne vom bucura pt fiecare atunci cand ii va veni timpul. Sa nu uitam un lucru.Nimeni nu fura sansa nimanui, nimeni nu fura embrionii nimanui, nu este o competitie.

Fiecare isi duce crucea, fiecare are un drum de parcurs. Oare ne simtim mai bine, ne ajuta mai mult cand auzim de sarcini pierdute, copii decedati, sarcini cu probleme, nereusite....de ce tb sa ne concentram pe asta. Si oare sa fim oameni inseamna sa iesim din carapace numai cand se anunta nenorociri pt a ne arata empatia?

Haideti sa ne bucuram cand trebuie sa ne bucuram si numai sa ne bucuram!!!!
Repet, eu daca as fi fost in locul acestor fete m-as fi simtit tare prost. Imi cer scuze lor si am convingerea ca inteleg durerea care uneori nu ne lasa sa fim asa cum suntem de obicei....si ca ne bucuram pentru ele din tot sufletul si din toata inima.

Inca o data sarcina usoara dragelor si va asteptam cu vesti bune de care avem nevoie, care ne ajuta pe toate sa credem in Reusita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

cristina - bine ai venit si sedere cat mai scurta!!!
Daca te putem ajuta cu ceva, cu mare drag.

Mergi la inceput

Catalina, nu am spus si nici nu am gandit nimic din ceea ce ai scris mai sus.
Ce ai, de unde iti vin
Am spus eu vreodata ca asemenea lucruri, care chiar nu stiu de unde le-ai scos?
Te rog frumos nu mai face afimatii care nu imi apartin.
Mai mult decat atat, Biogenesis este clinica unde ma simt in siguranta iar medicii de acolo sunt excelenti.
Nu am nimic de reprosat celor de acolo si asta am spus tot timpul aici.
Ce sari asa in sus, ca doar nu am jignit pe nimeni, pt ati cere tu scuze in locul fetelor care au reusit luna asta?
Serios, habar nu am de unde ai dat interpretarea asta si chiar nu inteleg de ce trebuie sa faci atata morala, pt un gand exprimat.
Da eu sunt trista, dar nu pt ca au reusit fetele luna asta, pt ca reusite vor fi in fiecare luna si sa dea Dumnezeu sa fie cat mai multe!
Tristetea mea se leaga de faptul ca trece timpul (si nu vreau sa fiu o mama batrana) si imi doresc sa reusim toate.
Mesajul meu l-ai inteles gresit, ma bucura reusitele, sunt extraordinare, repet, nu stiu de unde ai scos
Asta imi doresc, sa fie bine, sa fie cat mai multe reusite, si pt asta multumesc medicilor si personalului de la Biogenesis.
Asa ca te rog frumos nu mai interpreta mesajul meu (ma uimesc cele scrise de tine),eu de obicei spun ce gandesc, nu ma ascund si aici nu e cazul.
Filipac, Tokyo, Ingeras, Nutzyca si orice alta fata care a reusit, FELICITARI inca o data, nu am nimic cu voi, m-am bucurat de la bun inceput si o fac in continuare!

Mergi la inceput

In mesajul anterior am omis un cuvant, si pt a nu mai da nastere si altor discutii rectific:nu trebuie sa iti ceri tu scuze in locul meu fetelor care au reusit luna asta.
Daca ele considera ca am gresit cu ceva prin mesajul meu, imi pare rau, nu am gandit nici o secunda sa umbresc reusita lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tokyo spune:

"neata fetelor,dupa trei teste pozitive e cazu sa vin si cu beta,valoare 381 ieri la 11 zile de la embriotransfer...acum doamne ajuta sa fie bn"

Felicitari si din partea mea!!! Sarcina usoara iti doresc din tot sufletul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nutzyca spune:

neata fetelor,ms mult ptr felicitari voi cum va mai simtiti?eu in afara de sani durerosi nu simt nimic...eu sunt chemata abia pe 11 la cabinet si as fi vrut sa va intreb,
cum calculati voi saptamanile?de pe 24 pana azi sunt 2 saptamani dar stiu ca dupa calc medicului e mai mult,imi puteti spune va rog cat ar trebui sa am acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui nutzyca

neata fetelor,ms mult ptr felicitari voi cum va mai simtiti?eu in afara de sani durerosi nu simt nimic...eu sunt chemata abia pe 11 la cabinet si as fi vrut sa va intreb,
cum calculati voi saptamanile?de pe 24 pana azi sunt 2 saptamani dar stiu ca dupa calc medicului e mai mult,imi puteti spune va rog cat ar trebui sa am acum?

uite aici pt a calcula: http://www.ivf.ca/duedate.php , introduci data punctiei

12 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nutzyca spune:

ms mult adrianna....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui nutzyca

Din cate stiu eu, scazi 13 zile de la punctie si afli data de la care calculezi sarcina.
Daca gresesc, rog fetele sa ma corecteze.

In afara de sani (care au inceput sa se marreasca si sa ma doara, nu rau-rau), mie mi-e ff somn. Nu am alte simptome si nici nu ma astept sa am, nu am avut niciodata altceva (desi, dupa cum am spus, mi-as dori sa-mi vars matzele de 3 ori pe zi si sa stiu ca sarcina merge bine).
Este destul de devreme pt simptome, oricum.

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput