BIOGENESIS FERTILITY CENTER (25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nutzyca spune:

neata fetelor,dupa trei teste pozitive e cazu sa vin si cu beta,valoare 381 ieri la 11 zile de la embriotransfer...acum doamne ajuta sa fie bn

Mergi la inceput

ingeras,tokyo si filipac v-am urmarit ieri sa vad cum sunteti si ma bucur ca ati crescut...tineti-o tot asa si felicitari multe multe...timp de noua luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

buna dimineata,
nutyca, pe tine te asteptam sa intregesti forumul norocos.
FELICITARI inca o data!se pare ca la tine chiar is sanse sa fie maai multi sau tu ai avut blasto si de asta?

Mergi la inceput

ms filipac,am avut doui embrionasi...cred doar ca s au prin amandoi ghimpisori,sunt f fericita simteam ca numai rezist daca nu raman de data asta,sper sa fie ok acum cum imi doresc si ptr voi toate si inca o data ms si felicitari si tie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nutzyca

neata fetelor,dupa trei teste pozitive e cazu sa vin si cu beta,valoare 381 ieri la 11 zile de la embriotransfer...acum doamne ajuta sa fie bn

Felicitari!!! Sarcina usoara si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Felicitari Nutzyca si din partea noastra , sarcina usoara

12 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

salutare fete dragi,

Felicitari celor 4 gravidute ! Sarcina usoara si la termen ! ma bucur tare pentru voi ! reusita voastra ne da speranta si noua celor mai putin norocoase ca intr-o zi vom fi gravide !

Cocolyso - m-au dat lacrimile cand am citit ceea ce ai scris... dar... nu trebuie sa ne pierdem speranta...numai ca trebuie sa "avem puterea", din toate punctele de vedere, sa incercam din nou !

Adrianaady - tu ce faci, cand mai incerci ?
Iulia- poate o sa facem FET impreuna...
Cata-
intreba cineva de fetele care vor face FIV in feb...eu, eram programata in februarie pentru un nou FET , insa, din pacate s-a amanat...
Multa sanatate dr D !

pupici tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

vad ca sunt mai multe gravidute aici, sarcini usoare, fetelor! si felicitari!
ingeras, scuze ca abia acum am vazut pm-ul tau, daca nu ai mai facut alt pregnyl decat cel cu 36 ore inainte de punctie, atunci pana in ziua 14 dupa punctie ar fi trebuit sa se elimine... cred ca raspunsul meu tardiv acum, vad ca ai un beta in crestere. am intrat doar sa-ti spun ca eu am avut beta 214 in ziua 14 dupa punctie. si am gemeni.
dar nu beta mi-a dat "de gandit" ca ar doi bebei, ci progesteronul, am facut analiza de fiecare data cand faceam beta hcg (de 3 ori am facut, atat ca apoi am mers la eco), si valorile erau uriase, cam la limita de sus pentru sarcina trim.3.
poate Maya va avea mai multi fratiori/surioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina2403 spune:

buna fetelor!
sunt cristina din focsani si sunt noua pe la voi
de curand am auzit de aceasta clinica si as vrea sa vb cu voi despre fiv-uri facute la aceasta clinica.
Eu va spun in cateva cuvinte povestea mea.
ne dorim f mult un copil, iar dupa mai multe investigatii doctorii au ajuns la concluzia ca nu vom putea avea decat prin FIV.
Am incercat intial cu 2 IAS in anul 2009, dupa care in 2010 am avut 3 FIV-uri, la giulesti, toate nereusite.

Acum sincera sa fiu mi-e si frica sa mai incerc.

Poate ma ajutati cu unele informatii si ijncurajari.
Am citit despre voi si mi-ati parut f prietenoase.
Va multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Nutzyca, felicitariiiiii! ce beta mare!
Ariadna, multumesc pt raspuns :)

Cristina, bafta multa! nu are de ce sa-ti fie frica!

fetelor, multumim pentru suport!

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput