BIOGENESIS FERTILITY CENTER (25)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tokyo spune:

nici eu nu am cine-stie ce simptome:
intr-adevar sanii ma dor si sunt destul de tensionati. ma mai inteapa in stanga si in dreapta, din cand in cand.
iar de ieri dorm parca mult mai mult :)

ingeras, azi pe la cat ai ajuns? ca la 9 am plecat eu de la clinica si nu te-am vazut.

filipav, tu ce faci, cum esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui tokyo

nici eu nu am cine-stie ce simptome:
intr-adevar sanii ma dor si sunt destul de tensionati. ma mai inteapa in stanga si in dreapta, din cand in cand.
iar de ieri dorm parca mult mai mult :)

ingeras, azi pe la cat ai ajuns? ca la 9 am plecat eu de la clinica si nu te-am vazut.

filipav, tu ce faci, cum esti?

Eu am ajuns un pic dupa 9.00, ca a fost aglomerat rau.
Oare cand ne dau rezultatele?

Mai ai rabdare?

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

buna ziua fetele mele dragi burticoase
eu sunt chiar f bine azi, doar vineri ce mi-a fost greata. azi desigur ma intreb de ce nu-mi e?doar na, incepe stresul, a zis bine catalina ca ne tine fericirea 2 zile.
eu is bine si cu somnul, as zice ca si mie incep sa mi se mareasca oaresce chestii, dar poate e doar in imaginatia mea.cred in schimb ca ma confrunt deja cu constipatia si am inceput sa mananc prune uscate.
faza cea mai tare este insa la servici. nu stiu daca v-am zis dar noi din 5 in birou am ramas 2, eu si sefa-mea, o javra comunista si imputita pe care nu o suport dar care de cand am ramas numai noi vb cu mine, e prietenoasa ea. mi-a facut marturisiri chiar in dec ca vrea si ea un plod si cand eram eu cu intzepaturile de ovare imi zicea ca nu stie ce are dar o intzeapa un ovar.
si da, ati ghicit imi zice azi dim ca se simte balonata, ca si-a facut un test dar abia se vede a doua linie, deci clar e gravida. eu am crezut ca mor de ras - imaginati-va amandoua insarcinate in acelasi timp si cealalta colega in concediu de maternitate. eu cred ca lesina sefu cand o auzi. dar m-am abtinut frumos, am felicitat-o si n-am mai comentat. o las sa se bucure si eu o sa spun cand ma voi simti eu pregatita, ca oricum daca ii zic ei va sti toata lumea.
eu pe seara cred ca imi iau rezultatul. e fain ca ne tot pune sa-l repetam ca asa vedem si noi ca e bine.
in alta ordine de idei, catalina te rog sa treci pe prima pagina si cateva date despre mine, tocmai pentru a da curaj si speranta si altor fete ca se poate.
deci - endometrioza descoperita in iunie 2010, dupa 4 ani de mers la doctori si spus ca nu am nimic, chist endometriozic scos clasic cu tot cu trompa si ovar stang in urma unei infectii f puternice tot in iunie 2010, chist endometriozic ovar drept. n-am ramas niciodata insarcinata.ultimul verdict dat la iasi in sept a fost - adoptie.
si o sa-mi pun si semnatura de burticoasa.
nou venitei printre noi ii doresc bafta si o asteptam cu orice fel de intrebari.
o zi cat mai frumoasa va doresc

Mergi la inceput

ingeras, probabil tot pe la 13-14. e greu cand astepti asa ...
dar va fi bine. bebeii sunt bine, o sa vezi!!!
astazi a fost ultimul test. urmeaza eco.

filipac, vii si tu aici la eco?

Mergi la inceput

filipac, desi iti stiu povestea, iar m-ai emotionat!
esti o luptatoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

da, sigur ca vin la eco, da mai avem o gramada pana atunci.

andreuta

Mergi la inceput

pe 18 feb. sa vezi tu ce repede trece!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

M-a sunat Maria, am beta 750.97 in ziua 16 dupa ET de embrioni la 48 ore.
Yupiiii!

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput

in sfarsit au venit rezultatele:
azi 7 feb, beta 730

Mergi la inceput

bravoooooo ingeras! bebeii nostri sunt bine!
eu azi sunt ziua 15 de la ET.

Mergi la inceput