BIOGENESIS FERTILITY CENTER (25)
Raspunsuri - Pagina 18
filipac1979 spune:
salutare grecoaicelor
si eu, si eu il iubesc pe dr. D si pe toata echipa de acolo.
o sa vin si eu la buc dar probabil nu chiar lunar.
si la mine sanii is singurul simptom cu adevarat. seara cand imi dau sutienul jos chiar ii simt total diferiti.ieri mi-a fost f lene, m-am simtit asa obosita dar probabil si din cauza frigului de afara. as ca m-am hotarat sa nu fac nimic, am stat in pat.
azi bag ceai si lamaie ca is unii raciti in jurul meu si n-am chef de surprize.
tokyo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ingeras26a Eu sunt ok fizic. Imi verific sanii de 300 de ori pe zi Astept cu nerabdare sa vad inimioara sapt viit, sa ma mai linistesc. Pana atunci...sunt praf Tu? Ingeras, mami de Maya Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu... 5 sarcini pierdute 5-8 sapt 1 extrauterina 1 FIV nereusit (6 blasto AA) |
si eu imi verific sanii la baie de fiecare data :)) in rest, ma mai doare uneori spatele.
cred ca luni merg si eu pt inca un beta, - asa de control ...
dupa eco ne vom mai linisti putin, o sa vezi.
filipac1979 spune:
fetele, e bolnav domnul doctor
m-a sunat maria sa ma intrebe daca vin sapt viitoare si initial am zis ca daaa, neaparat. dar a zis ca eco le face poiana. si n-as veni, desi nu-i contest profesionalismul.
asa ca ma reorientez aici in zona desi tare mult mi-ar fi placut sa vin sa vad pe toata lumea.
voi ce faceti, pp ca mergeti la poiana.
tokyo spune:
stiu, fillipac.
si eu am aflat ca nu va fi dr D sapt asta (luna asta, de fapt)
insa merg la dr. poiana. vreau sa-l vad pe bebe!!! apoi, imediat ce va reveni dr D imi fac programare la el.
nutzyca spune:
sal,fetelor vreau sa va intreb si eu daca valoarea de azi care este 6400 este ok...vinerea trecuta a fost de 381,sunt in 17 zi de la ET...poaibil gemeni sau.stiu eu,doamne fereste s nu fie altceva
ingeras26a spune:
Nutyca, valoarea este ff buna, felicitari! si foarte mare :))
Imi pare rau ca este bolnav Dr. D :(
eu nu stiu daca mai rezist fara eco inca o sapt :)
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
ingeras26a spune:
Fost ieri la eco (evident ca nu am rezistat) si am vazut saculetz si bb in el. Este unul :)
Sacul are 6.8mm :)
Joia viitoare ma duc iar sa vad/aud inimioara.
Mi-a dat sa fac Pregnyl 500ui la 4 zile, deci am inceput de aseara sa ma intep si in fund :) la sarcina cu Maya am facut aproape pana am nascut, asa ca...o sa fie funny. Nu-i bai, bb sa fie bine si imi gauresc eu si burta si fundul cu injectiile.
Fetelor, pana cand se ia prednison-ul?
Filipac, Tokyo, cum va simtiti?
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina
anabel79 spune:
Buna fetelor felicitari pentru reusitele voastre imi dati sperante....
Ingeras felicitari ma bucur enorm, nu am indraznit sa te mai sun, sa nu deranjez.....in legatura cu prednisonul, protocolul din Anglia incluse prednison pana la 12 sapt de sarcina, ce doza ai tu acum? eu zic sa mai stai putin pe prednison ca ajuta....
va pup.........
31 ani, boala autoimuna Hashimoto,ATPO, Anti TG si ANA pozitivi, mutatia MTHFR C677T genotip homozigot nicio sarcina in 7 ani, in curand FIV 1
ingeras26a spune:
Anabel sar'na:)
Iau prednison pana cand imi spune Dr. D sa-l opresc, nu-l opresc de capul meu, evident :) era doar o curiozitate de-a mea.
Sperante si optimism? cu carul! te bag in sedinta daca ai nevoie!
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina