BIOGENESIS FERTILITY CENTER (25)
Raspunsuri - Pagina 19
filipac1979 spune:
buna dimineata
da ce veste frumoasa si emotionanta pe aceasta zi!
ingeras ma bucur din tot sufletul pentru tine si iti doresc 9 luni superbe. felicitari din toata inima.
si eu ma intreb cat luam tratamentul de sustinere, dar parca am vazut la arianna ca pana prin sapt 12. si pp ca si climenul si aspenterul la fel (eu inca iau aspenter). eu la 3 zile ma duc si imi cumpar utrogestan a ala de 200 are 14 pastile si la 4 pe zi ne ajunge f putin.
legat de simptome m-am intalnit cu o noua prietena - constipatia, nu e grava dar oricum jenanta. da mananc prune uscate.
ingeras26a spune:
Filipac, multumesc :) va astept si pe voi cu aceleasi vesti. Eu nu am mai avut rabdare
Anabel, am 2 pastile de prednison pe zi (cred ca de 5 mg, nu stiu exact).
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
tokyo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ingeras26a Fost ieri la eco (evident ca nu am rezistat) si am vazut saculetz si bb in el. Este unul :) Sacul are 6.8mm :) Joia viitoare ma duc iar sa vad/aud inimioara. Mi-a dat sa fac Pregnyl 500ui la 4 zile, deci am inceput de aseara sa ma intep si in fund :) la sarcina cu Maya am facut aproape pana am nascut, asa ca...o sa fie funny. Nu-i bai, bb sa fie bine si imi gauresc eu si burta si fundul cu injectiile. Fetelor, pana cand se ia prednison-ul? Filipac, Tokyo, cum va simtiti? Ingeras, mami de Maya Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu... 5 sarcini pierdute 5-8 sapt 1 extrauterina 1 FIV nereusit (6 blasto AA) |
Ingeras, e minunata vestea asta!!! bravo!!! ma bucur enorm ca sunteti bine!!! e un BB lipicios!!! sa dea D-seu sa fie totul bine pana la capat!!!
(cand povesteti asa, ma vad parca si pe mine si pe bb al meu - pentru ca noi am avut valori destule de aproiate ... desi stiu ca fiecare femeie e diferita :)
eu sunt ok, doar ca nu prea am cine stie ce simptome (in afara de sani sensibili si tensonati) si vreau sa mai merg luni sa mai fac un beta. tu unde ai facut eco? plus, ca ma mai lupt si cu constipatia (cam la 2 zile ... ) o voi suna azi pe Maria sa cer cateva sfaturi sa intreb si daca sa incep sa iau Elevit si cate pe zi.
tokyo spune:
citat din mesajul lui nutzyca sal,fetelor vreau sa va intreb si eu daca valoarea de azi care este 6400 este ok...vinerea trecuta a fost de 381,sunt in 17 zi de la ET...poaibil gemeni sau.stiu eu,doamne fereste s nu fie altceva |
Felicitari, Nutzyca!!!! si eu cred sa sunteti f bine!!!
nutzyca spune:
buna,fetelor,beta e mare,dar ma intreb,nu e prea mare?nu vreau sa mai caut pe net ptr ca nu vreau sa ma ingrijorez,incerc sa gandesc pozitiv si sa cred ca sunt gemeni si nu altceva,voi vedea joi mai sigur pana atunci...doamne ajuta
Arianna_M spune:
Hello ,
felicitari Ingeras
ai fost la T ?...El ti-a dat pregnylul ?
eu la 9 sapt cand am avut hematomul si sangerarea aia puternica am mers la el si mi-a dat si mie pregnyl ....1 la 4 zile.
la 10 sapt si ceva am fost la dr .D ......si mi-a zis sa opresc pregnylul pt k nu ma ajuta , doza de utrogestan este suficienta.
asa k nu am facut decat 4 injectii cu pregnyl.
legat de prednison si climen......dr.D mi-a zis sa opresc climenul atunci la 10 sapt si ceva , iar prednisonul sa il scot treptat .
azi avem morfologia de primul trim ....si avem emotii mari de tot
12 + ........ cu
Bebe
Arianna_M spune:
citat din mesajul lui tokyo Arianna, bafta multa, sa veniti cu vesti bune!!! |
Multumesc !
12 + ........ cu
Bebe