BIOGENESIS FERTILITY CENTER (25)
Raspunsuri - Pagina 17
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tokyo catalina, nici nu stiu cum se activeaza .... |
trebuie sa mergi in stanga, unde ai profil personal, intri acolo si trebuie sa activezi mesageria
(Ingeras, felicitari, astept sa vad ce ascunzi
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
ingeras26a spune:
si eu intentionez sa ma duc lunar si la dr D :))
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
mocanita spune:
Catalina,, e greu sa ajungi sa nasti cu Prof. Peltecu? El a fost dr. care te-a urmarit de la inceput?
Multumesc
catalina2307 spune:
mocanita - sarcina mea a fost urmarita de catre Dr. D, Dr. Herghelegiu, Dr. Pirvu, Dr. Peltecu si inca un medic echografist (morfo) in Grecia.
Intr-un cuvant o adevarata paranoia.
La Prof. Peltecu am ajuns mai tarziu, este adevarat printr-o recomandare. Dar daca doresti sa ajungi la dumnealui ai putea incerca. SSunr doua alternative. Mergi la spital la prima ora a diminetii. Am inteles ca este abordabil si consulta pe toata lumea. Sau suni la cabinetul dumnealui si o rogi pe Dana (asistenta) sa te ajute cu o programare pt ca esti insarcina si ai vrea sa nasti cu Domnul Profesor. Poti sa bagi si un nu te simti bine - Doamne fereste - de impresie artistica .
Dar eu zic ca merita efortul de a ajunge la dumnealui. Este un medic exceptional, uman, in spital toti se poarte exemplar cu pacientele dumnealui. Da, este putin mai scumput si poate o nastere cu dansul te duce aproape de nasterea la o clinica privata. Dar si conditiile sunt aceleasi - au si rezerve private, inclusiv la terapie intensiva.In plus sunteti in siguranta si tu si bebelusul.
Iar m-am intins ca o zi de post.
mocanita spune:
Multumesc mult inca o data. La dr. Parvu am fost mai demult si mi-a placut f mult. poate fi si dansul o alternativa. Trebuie sa ma hotarasc.
catalina2307 spune:
Si mie imi place Dr. Pirvu. Dar mie mi-a fost teama pt ca la Elias nu exista sectie prematuri si nu primesc nasteri inainte de termen iar pe deasupra in vara mai era si in concediu. Nu in august dar in nebunia mea a fost suficient sa stiu ca nu este in tara in iulie.
tokyo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ingeras26a si eu intentionez sa ma duc lunar si la dr D :)) Ingeras, mami de Maya Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu... 5 sarcini pierdute 5-8 sapt 1 extrauterina 1 FIV nereusit (6 blasto AA) |
ne vom intalni acolo:))
ingeras26a spune:
Eu sunt ok fizic. Imi verific sanii de 300 de ori pe zi
Astept cu nerabdare sa vad inimioara sapt viit, sa ma mai linistesc. Pana atunci...sunt praf
Tu?
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)