BIOGENESIS FERTILITY CENTER (25)
Raspunsuri - Pagina 14
ingeras26a spune:
Am fost si azi sa-mi repet beta, stiu, sunt nebuna, dar am piticii mei.
Rezultatul ca de obicei :)
Filipac, bafta multa, sa vii cu beta mare!
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
filipac1979 spune:
neata,
sincer ingeras ma miram eu sa nu te duci sa-l repeti. da e mai bine asa. si eu am fost si i-am zis aluia cand e gata sa ma sune, dar oricum tot dupa 14.
da o sa fie bine, nu are de ce nu fi.
ieri mi-am cumparat vitamine de la o firma de naturiste, nu stiu daca am voie sa scriu numele firmei, ele se numesc New life multivitamin. dar nu stiu de cand incep sa le iau, poate dupa eco. maria a zis ca dr. d nu are nici o preferinta, orice e bun.
voi va ganditi sa luati ceva sau asteptati intalnirea cu dr. D?
tokyo spune:
va pup, fetele!
daca asta te linisteste, ingeras, ai procedat bine. unde ai fost, la Clinica, sau direct la Medsana?
astazi si eu ma simt mai bine: nu mai sunt atat de umflata ca un balon, doar sanii sunt la fel de tensionati. sper sa fie totul ok.
s-ar putea sa merg si eu luni la Medsana pt un beta (tot asa, sa fiu eu sigura ... piticii astia ai nostri nu ne lasa deloc sa fim linistite:)
va astept cu rezultate BUNE pe amandoua!
ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui filipac1979 neata, sincer ingeras ma miram eu sa nu te duci sa-l repeti. da e mai bine asa. si eu am fost si i-am zis aluia cand e gata sa ma sune, dar oricum tot dupa 14. da o sa fie bine, nu are de ce nu fi. ieri mi-am cumparat vitamine de la o firma de naturiste, nu stiu daca am voie sa scriu numele firmei, ele se numesc New life multivitamin. dar nu stiu de cand incep sa le iau, poate dupa eco. maria a zis ca dr. d nu are nici o preferinta, orice e bun. voi va ganditi sa luati ceva sau asteptati intalnirea cu dr. D? |
Eu iau de cand am inceput stimularea Femibion (care are B6, B12 si acid folic), iar de alaltaieri am inceput sa iau si Omega 3 (tot B-uri + acid folic). Altceva nu am de gand sa iau decat in cazul in care este nevoie, pt ca nu vreau sa ma fac cat casa.
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina
tokyo spune:
eu iau momentan doar acid folic si mananc f multe fructe, migdale, nuci, peste. daca va fi nevoie, o sa iau si eu - maria spunea ceva de elevit.
ingeras, tu la ce medic te-ai gandit sa mergi pentru a-ti urmari sarcina?
filipac1979 spune:
da, femibion am vrut si eu sa iau dar de la firma asta de naturiste eu folosesc multe chestii si am mare incredere in ele. e adevarat si asta cu ingrasatul numai ca eu zic ca foamea poate fi controlata, pentru ca vitaminele nu te ingrasa, iti dau pofta de mancare. asa a fost si cand am baut naturiste si imi venea sa mananc non stop.da cum eu am slabit vreo 2 kg in timpul fertilizarii, inca nu ma agit.
oricum toate 3 suntem f grase
ingeras26a spune:
Dap, suntem f grase :)
eu la sarcina cu Maya am luat 16 kg, cele mai multe in trim 1, insa le-am dat jos in 2 luni jumate dupa ce am nascut, asa incat la botez eram ca inainte de sarcina.
Am mers f mult dupa ce am nascut, cate 10 statii de tramvai impingand la carucior in ritm alert, pt ca parcul este la 5 statii :))
Eu voi merge la Tutunaru, cu el am nascut-o si pe Maya si sunt extrem de multumita de el.
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina
ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tokyo va pup, fetele! daca asta te linisteste, ingeras, ai procedat bine. unde ai fost, la Clinica, sau direct la Medsana? astazi si eu ma simt mai bine: nu mai sunt atat de umflata ca un balon, doar sanii sunt la fel de tensionati. sper sa fie totul ok. s-ar putea sa merg si eu luni la Medsana pt un beta (tot asa, sa fiu eu sigura ... piticii astia ai nostri nu ne lasa deloc sa fim linistite:) va astept cu rezultate BUNE pe amandoua! |
La clinica am fost.
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina
tokyo spune:
am sa vb mai tarziu cu Maria, sa o intreb si pe ea despre repetarea beta-hcg-ului si despre vitamine :)
poate merg vineri dimineatza. va spun eu.
cat despre medic, o sa gasesc eu unul ok pana sapt viitoare.
va tin la curent :)