BIOGENESIS FERTILITY CENTER (25)
Raspunsuri - Pagina 15
ingeras26a spune:
Tokyo, ti-a iesit bine, nu cred ca e nevoie sa repeti :) eu am repetat stii de ce...
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
tokyo spune:
stiu, ingeras si te inteleg f bine.
dar am si eu emotii mari de tot si daca nici experienta in FIV nu am deloc - mai imi trec prin minte tot felul de ganduri ...
oricum eu l-am ascultat cu sfintenie pe dr D, nu am comentat nimic pe parcursul tratamentului (si au fost momente cand eram disperata ca nu cresteau foliculii si mi-era teama ca nu ajung la punctie - cred ca va amintiti ca am scris aici...) dar el a gestionat extraordinar situatia mea, nu am facut nici hieperstimulare, am avut destui foliculi la punctie si avem si embrioni congelati!!! extraordinar!!! il iubesc si il admir din tot sufletul si-i urez sa revina cat de curand pentru a intregi lista cu gravidute!!! la fel de mult il apreciez si il iubesc si pe dr A! si le-am spus asta amandurora chiar dupa ET!
ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tokyo stiu, ingeras si te inteleg f bine. dar am si eu emotii mari de tot si daca nici experienta in FIV nu am deloc - mai imi trec prin minte tot felul de ganduri ... oricum eu l-am ascultat cu sfintenie pe dr D, nu am comentat nimic pe parcursul tratamentului (si au fost momente cand eram disperata ca nu cresteau foliculii si mi-era teama ca nu ajung la punctie - cred ca va amintiti ca am scris aici...) dar el a gestionat extraordinar situatia mea, nu am facut nici hieperstimulare, am avut destui foliculi la punctie si avem si embrioni congelati!!! extraordinar!!! il iubesc si il admir din tot sufletul si-i urez sa revina cat de curand pentru a intregi lista cu gravidute!!! la fel de mult il apreciez si il iubesc si pe dr A! si le-am spus asta amandurora chiar dupa ET! |
total de acord cu ceea ce ai spus! fiecare cu ale lui, este firesc sa ai emotii! Trebuie doar sa fii foarte optimista!
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina
ingeras26a spune:
Yupiiii
Valoare beta la 20 zile dupa punctie, 18 dupa ET este 1799.15 :)
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina
ingeras26a spune:
Multumesc, fetelor.
Ce-mi doresc mie va doresc si voua!
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina
filipac1979 spune:
clar e laboratorul cu noroc.
beta de azi 808,12. deci suntem in grafic.
in sfarsit pot sa ma reintorc pe norul meu de fericire!
fetele, azi avem o sapt de cand am aflat
catalina2307 spune:
In sarcina eu am luat elevit (inca il iau si in perioada alaptarii), elevit 5mg, tardyferon (mare grija ca fe la noi nu prea se recomnda dar Dr. D insista f mult). Oricum eu va sugerez din in cand in cand sa mai treceti pe la Dr. D in timpul srcinii si sa ii mai cereti cate o parere.
In materie de medici pentru cele 3 morfofetale eu sunt fana Dr. Herghelegiu. Este adevarat ca greu se face o programare la dumnealui dar este de deprte cel mai bun ecografist in materie de morfo. Si nu numai. Parere personala bazata pe multa experienta :)).
Pentru medic cre urmreste sarcina este bine s v indreptti ctre un medic care este si intr-un spital public. Daca Doamne fereste este nevoie de vreo internare o clinica privta va rupe.
Eu am insistat f mult sa nasc intr-un spital de stat cu sectie de neonto pt prematuri.Nu am incredere in spitalele private din Romania si m-am simtit in sigurant asa. Am nascut la Spitalul Filantropia cu Prof. Peltecu. Ireprosabil.
Cam atat din experienta mea.....
Tokyo - si io, si io iubesc. Da mult de tot :)).
Ingeras - dupa cum spuneam mai devreme. Yuhuuuuuu
Filipac - am pumnii stransi.