BIOGENESIS FERTILITY CENTER (25)
Raspunsuri - Pagina 13
PETRICIA spune:
Gata...am scapat, doamne a fost groaznic, rezultatul este ca lichidul nu intra in trompa pe care o mai am, cealalta fiind scoasa.
Nu stiu ce inseamna asta si cum poate influenta fertilizarea, voi ce stiti, cum trebuie sa fie ?
ingeras26a spune:
Auzi, dar daca zici de lichid, banuiesc ca ti-ai facut HSG (histerosalpingografie), nu histeroscopie. Si da, doare
Daca nu trece lichidul, trompa este infundata, ceea ce inseamna sanse 0 pe cale naturala sau inseminare, daca nu se desfunda.
Daca vrei sa faci FIV, nu au nicio importanta trompele, poti sa nici nu le ai embrionii se transfera direct in uter, deci practic nu mai ai nevoie e trompe.
Imi pare rau de rezultat si ca te-a durut (durerea o sa uiti imediat...)!
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
filipac1979 spune:
Petricia, bine ca ai scapat. asa e, daca e o trompa infundata doare destul de rau. da vb fetelor, uiti repede.
si la fiv nu ai treaba cu trompele, numai sa nu fie infundata cu hidrosalpinx, desi mie maria mi-a zis ca nu e nici cu asta asa grav.
PETRICIA spune:
Multam pentru raspuns...m-am mai linistit credeam ca influenteaza FIV, dar daca nu este ok, eu stiam ca trompa pe care o mai am este strangulata sau ma rog este cumva ca nici prima data nu a patruns lichid.
catalina2307 spune:
PETRICIA = ma bucur ca ai scapat de mizeria asta de analiza. De acum partieeeeeeeeee!!!!!!!!!
PETRICIA spune:
Asa este Catalina, bine ca ma scapat ca am crezut ca nu mai ies de acolo, dar acu sunt mai bine.
Dar la HGS se vede si uterul? Sau este doar pentru trompe?
bombi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ingeras26a
Catalina are dreptate, [...]! du-te la primul, ca sa ai imaginea cat mai clara. Valorile pot iesi diferit in fc de metoda prin care lucreaza laboratorul. |
filipac, nu stiu daca te mai ajuta raspunsul meu la ora asta.
parerea mea e sa faci urmatorul beta la ultimul laborator, daca tot e mai ieftin. mai bine compari valorile la 2 zile de la laboratorul 2, decit la 5 zile diferenta la lab 1.
nutzyca spune:
buna dimineata fetelor
Filipac vreau sa iti urez multa bafta la rezultatul de azi si te astept cu o valoare maare,iti tin pumnii
Patricia multa sanatate si tie si multa multa putere sa reusesti
Ingeras,Tokyo voi cum va mai simtiti?la mn tot sanii sunt cei ce ma fac sa cred ca e ok,ac sa vedem vineri
Adriana vroiam sa te felicit si pe tn ca ai trecut cu bn de cele 12 saptamani
Cocolyso spune:
Buna dimineata,
Ce fac burticile?
pt voi!
Filipac bafta azi, vei vedea ca rezultatul va fi ok.
Petricia, din ce am facut si eu pana acum, pot sa iti spun sa ai mare grija sa vb cu doctorul, sa intrebi daca este sau nu hidrosalpinx.
Eu am fost suspecta de hidro si majoritatea medicilor recomanda scoaterea trompei, in caz de hidrosalpinx inainte de fiv, deoarece lichidul continut in hidro este toxic pt embrioni.
Sunt aici pe forum fete care au facut fiv avand hidro si apoi dupa scoaterea trompei au avut fiv reusit (Iana_mari).
La hsg se vede forma uterului, sa fie in regula, stie dr.
Va pup si va doresc o zi buna!
ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui PETRICIA Asa este Catalina, bine ca ma scapat ca am crezut ca nu mai ies de acolo, dar acu sunt mai bine. Dar la HGS se vede si uterul? Sau este doar pentru trompe? |
Doar pt trompe.
Pt uter este histeroscopia, de care ti-am povestit eu :) Ar fi bine sa ti-o faci si pe asta inainte de a te apuca de FIV, ca sa stii cum e uterul pe dinauntru.
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)