BIOGENESIS FERTILITY CENTER (25)
Raspunsuri - Pagina 12
filipac1979 spune:
buna dimineata
am intrat si eu sa-i urez patriciei multa bafta si restului gasti o zi cat mai frumoasa.
ingeras26a spune:
Petricia, bafta multa!!!
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
tokyo spune:
Patricia, bafta multa si din partea mea!
sa ai incredere in acesti medici minunati!
pe mine m-a sunat Maria aseara - Dr. D spune ca nu mai este nevoie sa repet beta. astept acum eco. Doamne ajuta, fetelor, sa creasca mari si puternici bebeii nostri!!!
ingeras26a spune:
Te-a sunat? pe mine nu m-a sunat:) poate ca vrea ca eu sa-l repet din cauza pb pe care le-am avut.
Pe cat eco? mie Maria ieri cand am vb cu ea mi-a zis ceva de peste 2 sapt, dar eu as vrea sapt viit sa-mi fac eco.
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina
filipac1979 spune:
asta voiam si eu sa va intreb daca mai repetati beta.
deci tokyo tu stai linistita pana la eco. te-ai scos.
si eu trebuie sa repet, oricum o faceam dar am sa ma duc tot la primul laborator ca vad ca ala e cu noroc si imi dau si repede rezultatul.
oricum n stiu daca din cauza hormonilor sau din cauza stresului pe care l-am avut toata perioada fertilizarii, stau f prost cu nervii. ma enervez teribil de repede si f rau. stiu ca nu e bine pt bebe si ca ma asteapta tot mai mult stres dar e aiurea.
ingeras26a spune:
Filipac si eu ma enervez cumplit de repede. Hormonii, garantez, ca mi s-a mai intamplat
M-a sunat acum Maria, nu mai repet nici eu, a spus ca i-a zis Dr D ca nu mai este nevoie.
Deci ne suna Cristina pt programare la eco.
Filipac, bafta multa.
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina
catalina2307 spune:
filipac - eu nu am stiut ca ai schimbat laboratoarele.....cand se face monitorizarea BHcg este de dorit sa se faca in acelasi loc pentru a fi imaginea cat mai clara.
tokyo spune:
Ingeras, Cristina mi-a spus ceva de 18 feb pt. eco.
(si eu ma gandeam daca mai devreme de 6 sapt se vede ceva ... ca tare m-ar tenta sa-l vad si eu pe bebe)
da, Maria a sunat aseara.Desi nu mai repet beta, cu grija tot stau, asa va fi mereu de acum inainte: ca totul sa fie in regula cu bebe. nu se poate altfel:)
Filipac, sa nu-ti faci griji. o sa vezi ca bb e bine. sa ne spui ce-ai facut.
filipac1979 spune:
pai le-am schimbat ca era dublu la pret. m-am zgarcit cu linistea mea. eu i-am zis mariei ca le schimb si n-a zis nimic. deci clar maine ma duc tot la primul. abia astept sa vad si valoarea de maine.
ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui filipac1979 pai le-am schimbat ca era dublu la pret. m-am zgarcit cu linistea mea. eu i-am zis mariei ca le schimb si n-a zis nimic. deci clar maine ma duc tot la primul. abia astept sa vad si valoarea de maine. |
Catalina are dreptate, vezi, te aprob ! du-te la primul, ca sa ai imaginea cat mai clara. Valorile pot iesi diferit in fc de metoda prin care lucreaza laboratorul.
Tokyo, nu mi-a spus exact cand, am intrebat-o eu daca pe la 6 sapt si a spus ca da. Eu intru in 6 sapt joi, voi vineri, deci pe 17-18 probabil eco. Sper sa aud inimioara, ca sa ma linistesc un pic.
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina