BIOGENESIS FERTILITY CENTER (25)
Raspunsuri - Pagina 11
filipac1979 spune:
sarumana ingeras, m-am linistit. deja incepusem sa ma uit pe net.
si maria ce v-a zis, va mai pune sa-l mai repetati?ca mie mi-a zis sa vb intai cu dr. D., sa vada.
da mi-as face si eu un progesteron, tu de ce l-ai facut ingeras, din cauza problemelor dinainte?
ingeras26a spune:
Pai si mie mi-a spus ca ma suna sa-mi spuna daca tb sa-l mai repet miercuri, sa vb cu Dr D intai.
Mi-am facut progesteronul sa vad daca imi creste cum trebuie, pt ca la niciuna dintre sarcini nu l-am facut si ma gandeam ca ar putea fi asta cauza... dar creste bine (e adevarat ca nici nu am mai luat doza atat de mare de utrogestan pana acum).
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
ingeras26a spune:
Tokyo, nici azi nu ai platit analiza?
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
filipac1979 spune:
am inteles.
oricum pana om vedea punctuletele si om auzi inimioarele tot o sa avem emotii. si apoi vor urma altele, si tot asa.
dar dumnezeu e mare si o sa fie bine.
am observat si eu ca nu e asa naspa cu sarea, deci de azi imi fac mancare normala. am sa pun doar putina sare dar totusi o sa pun. duminica am fost intr-o vizita si am mancat ce era acolo, fara sa zic nimic de sare si nu am patit nimic.
sambata mi-am facut si eu curat in casa, eram asa fericita ca fac si eu ceva prin casa, ca pana acum am tot fost pe drumuri si am stat in pat.
cristina2403 spune:
multumesc f mult pentru primire
deocamdata sunt la inceput cu demersurile la aceasta clinica
abia mi-am facut programare, insa nu stiu cand va fi pt ca nu e dl dr.
cand o sa am intebari o sa va interb, pana atunci citesc mesajele voastre.
va pup pe toate!