Strumfi si prichindei iulie-august2011(16)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

neatza la toate burticile , roxybarbu multumim de cafeluta .

Apropos de miscarile strumfului, de vreo 5 zile are program fix si-l simt foarte bine, in fiecare dimineata intre 8-9 si dupa amiaza intre 4-5 cred ca are cate o portie de joaca si miscare . Eu am burtica foarte mica si cred ca din cauza faptului ca nu are loc foarte mult simt atat de bine miscarile.

Aseara le-a simtit si tati si de atunci sta numai cu mana pe burtika mea.......misca? misca? misca?

viitoare mami de bebe strumf nazdravan
18+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

`Neatza!!! Ma bag eu la cafea sau ma rog o ciocolata calda...

Am dus copilu` la gradi si ma invart aiurea prin casa, nu-mi arde de nimic . As dormi ca ne-am invatat sa ne trezim la 10 in vacanta asta , dar tare bine a mai fost.
In rest, burtik creste, greturile se duc, incep sa vad altfel viatza deja...
Am vazut ca inca nu m-a trecut nimeni si pe mine in listutza. Rog fetele care se pricep: UM 28.10,2010...DPN 4.08.2011...FETITA
Merci!

Va urez o zi frumoasa si o saptamana usoara!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

anemi mult succes la examen, daca inca nu l-ai dat .

viitoare mami de bebe strumf nazdravan
18+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Buna dimineata burtici, un ceai de tei cu lamaie si de la mine

Vad ca nu sunt singura care a fost pe la viitorii bunici in weekend... Si din capitolul "parca numai mie mi se intampla" va prezint capitolul MAMA.
Poate sunteti familiare cu o faza din filmul "My Big Fat Greek Wedding" cand viitorii insuratei anunta familia ei - familie greaca pana in maduva oaselor - sa NU faca meniul clasic de nunta, adica pulpe de nu-stiu-ce, carne de vitel, oaie si toate cele, pentru ca viitorul sot e ...vegetarian. Se lasa o tacere de mormant in jurul mesei, unii se intrebau "ce e aia vegetarian", iar intr-un final mama miresei salveaza situatia spunand "no matter. We make lamb!" Si toata lumea rasufla usurata ca s-a gasit solutia salvatoare... mai putin mirii care raman perplecsi
Cam asa e si cu mama. Ma intreaba mama ce sa imi faca de mancare. Eu zic... nu stiu, ce vrei tu, inca am greturi... doar sa nu fie carne.
Ajung acasa si mama incepe tirul: mancarica de cartofi cu carne? pulpe la cuptor cu piure? carnita la gratar cu legume? pui cu smantana?
Pur si simplu imposibil!
Oricum nu a reusit sa isi atinga targetul pe weekendul asta, vroia sa iau cel putin un kilogram in greutate. Eu am inca cu vreo 500 grame sub greutatea standard.. dar oricum, vad ca recuperez usor usor
Va pup, o zi buna si spor la munca

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omibaba spune:

Buna dimineata fetelor.

Ma bucur sa stiu ca sunteti bine, iar celor ca inca mai au greturi le doresc rabdare si putere.

Apropo de mancare, la noi in frigider in ultima vreme ai mei au facut depozit de carne de porc (jumari, slanina, untura, carnati, sunca, slanina fiarta). E nebunie, cand deschid frigiderul il si inchid la loc.
Noroc ca inca vremea tine cu noi si mai pot depozita pe balcon una alta. Ca nu suport mirosurile de porc, afumat si usturoi.
Desi daca e sa mananc usturoi langa ceva nu ma deranjeaza, numai sa nu fie cu carne.

Am inceput sa am pofta de mancare, dar numai mancarea ce o pot suporta la miros o mananc.
In cateva zile am pus 2 kg. Trebuie sa ma redresez la capitolul asta, ca nu vreau sa ajung un hipopotam.

O zi buna.

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Fetele , voi mai aveti probleme cu contractiile??? Eu am facut tratament 7 zile si dupa ce l-am terminat contractiile au reaparut si parca sunt mai urate de cat inainte, nu ma doare dar imi dau o stare de discomfort groaznica

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 19 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Neazta burtici! Roxy mai e o cafea?
Referitor la intrebarea ta, nici mie nu-mi dau pace contractiile, cu tot cu buscopanu lor si cu nu mai stiu ce vitamine, eu tot le simt ..uneori mai putine poate 3-4 pe zi, alteori mai dese, dar sunt , in special spre seara.Doctorita mi-a spus :daca ei asta ( adica buscopan ) nu mai ai nici o durere toata sarcina!. Da , s-o creada ea! Incerc sa gandesc ca asa sunt eu si sa nu ma stresez. Sora-mea imi spune mereu ca si ea avea uneori dar nici nu le baga in seama ca acu 13 ani nu era atat stres pe gravide ca acuma...
Va doresc la toate o saptamana cat mai usoara si fara nici o durere

17+

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Neatza !! Spor la munci !!!

roxybarbu de cateva zile experimentez si eu contractiile.
Unele mai nasoale, dureroase insa altele doar o stare de discomfort imi dau. Maine am programare; merg si eu sa vad ce pot sa fac ca sa nu mai am contractii.

Eu azi am niste greturi de imi vine sa urlu. N-am mancat nimic ca nu pot
beau doar apa si cam atat.

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 14+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Neatza si de la mine

Imi poate explica si mie cineva va rog cum simtit voi contractiile acum? Am si eu 17 sapt implinite, si nu stiu sigur daca am avut parte de ele sau nu...am incercat sa fiu atenta daca mi se intareste burta sau nu, dar nu garantez ca le urmaresc bine.

Merci. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Neatza burtici! Ce-as mai bea si eu un ceai cald
Noi suntem bine, nimic nou pe frontul de vest, bebele misca in continuare, nu il simt tot timpul ci doar de vreo 2-3 ori/zi. Il simt cand stau intinsa in pat sau pe spate pe canapea. Contractii nu am, doar ceva dureri de spate sau de ovare si astea, doar uneori.
Anaemi cum a fost examenul?
Lisssa imi pare rau ca ai probleme cu cumnata ta, nu merge daca te faci ca nu exista?
Of, sper sa va treaca o data greturile astea si sa vina si pentru voi vremuri mai bune.
Va doresc o zi buna!

Maria (27 nov. 2007) si 17+

Mergi la inceput