Strumfi si prichindei iulie-august2011(16)
Raspunsuri - Pagina 16
babyblue spune:
fetelor, marti ma duc si eu sa fac dublu test. credeti ca imi poate spune atunci sexul copilului?
la cate saptamani se intra in trimestrul 2 de sarcina?
de la cate saptamani incepi sa l simti ca misca?
_
Babyblue va pupa pe toti!!
12+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
mamutz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyblue fetelor, marti ma duc si eu sa fac dublu test. credeti ca imi poate spune atunci sexul copilului? la cate saptamani se intra in trimestrul 2 de sarcina? de la cate saptamani incepi sa l simti ca misca? _ Babyblue va pupa pe toti!! 12+ Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... 2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural. |
Din sapt 14 se intra in trim II, luna a IV a e pana in sapt 18 inclusiv.
Daca bebe vrea o sa vedeti si sexul, eu nu stiu nici acum.
Dupa ce iti face ecografia morfofetala, mergi cu tot ce iti da dr la recoltat sange pentru DT.
Eu prima data am simtit gadilaturi in sapt 15, acum se simnt putin mai tare, dar nu zilnic. Poti sa simti si la 20 de saptamani, depinde de fiecare.
17+
fecian spune:
citat din mesajul lui babyblue fetelor, marti ma duc si eu sa fac dublu test. credeti ca imi poate spune atunci sexul copilului? la cate saptamani se intra in trimestrul 2 de sarcina? de la cate saptamani incepi sa l simti ca misca? _ Babyblue va pupa pe toti!! 12+ Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... 2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural. |
Mai ai inca 2 saptamani si ajungi in trim 2.
Legat de cand simti copilul miscand depinde si de cum e asezata placenta. LA prima matza am avut-o asezata pe peretele posterior al uterului si l-am simtit la 16 saptamani fara nici o umbra de indoiala.
Acum am placenta inserata pe peretele anterior si clar o sa treaca 16-17 poate chiar si 20 de saptamani pana sa il simt pe bb pentru ca placenta atenueaza miscarile.
Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 14+ cu
Nasterea lui Gabriel
_
Simply happy!
mamutz spune:
Am luat stetoscopul socrului ca sa ascult inimioara lui bebe. Pai, nu se aude nimic, doar clipoceala.
Dar perseveram.
17+
mamutz spune:
Ascultarea batailor inimii acasa
Unele companii vand mici dispozitive asemanatoare aparatelor Doppler care permit ascultarea inimii copilului acasa. Desi acest lucru vi se poate parea amuzant, retineti ca uneori veti avea dificultati sa auziti inima bebelusului, ceea ce poate sa va alarmeze. Sau este posibil sa va auziti propria inima, care bate mai lent decat a fetusului, si din nou va veti face griji inutile despre starea lui.
Dupa 20 de saptamani, veti putea auzi inima bebelusului cu un stetoscop, in loc de a cheltui banii pe un aparat scump de tip Doppler (poate costa chiar si 500 de euro). Iar pe masura ce sarcina avanseaza, veti simti bebelusul miscand zilnic si veti putea sta linistita, nemaisimtind nevoia de a-i asculta bataile inimii.
Insa ascultarea frecventa a batailor inimii nu are niciun risc, iar nimeni nu contesta ca ascultarea batailor inimii bebelusului din burtica este una dintre cele mai mari bucurii ale sarcinii
Evident ca nu aveam nicio sansa sa aud acum, dar rabdarea......
17+
Roberta84 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui fecian
Mai ai inca 2 saptamani si ajungi in trim 2. Legat de cand simti copilul miscand depinde si de cum e asezata placenta. LA prima matza am avut-o asezata pe peretele posterior al uterului si l-am simtit la 16 saptamani fara nici o umbra de indoiala. Acum am placenta inserata pe peretele anterior si clar o sa treaca 16-17 poate chiar si 20 de saptamani pana sa il simt pe bb pentru ca placenta atenueaza miscarile. Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 14+ cu Nasterea lui Gabriel _ Simply happy! |
Scuza-ma dar trebuie sa contrazic acest lucru, eu am placenta asejata anterior si il simt clar pe bebe din saptamana 16, si mai sunt si la prima sarcina...poate pt ca sunt slabuta de fel.. insa sunt sigura ca il simt.
16+
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !
Babylicious spune:
Buna seara burtici! Revenim si noi dupa un week-end la viitorii bunici
Roxybarbu mersi de aprecieri...si mie mi-a placut f mult, desi acum ma cam incurca
Cat despre , sotului ii e frica de greturile mele deocamdata (eu inca sper la dimineata aia superba in care ma voi trezi si nu le voi mai simti).
Cat despre simtit, nici eu inca nu o simt, dar shtiu ca e acolo si e bine, joi o sa o vad iar
Dar daca auziti ceva cu stetoscopul...ma duc si eu sa imi cumpar unul... mai ales ca sotul sta numai cu urechea pe burtica mea cum ma prinde
Va pup dulce pe burtici!
PS: Anaemi, ce-ai facut la examen?
16+ cu
fecian spune:
citat din mesajul lui Roberta84 Scuza-ma dar trebuie sa contrazic acest lucru, eu am placenta asejata anterior si il simt clar pe bebe din saptamana 16, si mai sunt si la prima sarcina...poate pt ca sunt slabuta de fel.. insa sunt sigura ca il simt. 16+ Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi ! |
O fi, nu zic ba ... Eu zic ce stiu si ce simt...adica bule de gaz
Fiecare femeie isi cunoaste propriul organism si stie ce simte si ce nu
Eu insa sunt sceptica ca imi voi simti copilul miscand din saptamana a 16-a. Dar mai am pana atunci si cine stie o sa vin sa ma laud in gura mare ca imi simt bebelul
Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 14+ cu
Nasterea lui Gabriel
_
Simply happy!
lisssa_ana spune:
si eu am zile cand simt ceva zile cand nu,dar nu ma agit ca e in functie de cum sta.
Miha,pe unde esti?
anaemi,ce ai facut la examen?
eu sunt destul de deprimata,am niste probleme cu cumnata,probleme care sunt vechi si se par ca nu se termina never. Culmea e ca o apuca crizele cand sunt gravida
Mama de Ana si 18+
roxybarbu spune:
Neata fetelor! TREZIREAAAAAAAA, va astept la o cafeluta
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 18 +
DPN 04.07.2011