*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (479)
Raspunsuri - Pagina 7
dudurutza spune:
Adriuta
bine punctat! De acord intru totul!Tot respectul 
Stela, ai dreptate scumpa mea
Referitor la tipa respectiva, e cu firme, sot cu bani, e aeriana, ce m-a intrigat a fost ca toata lumea a crezut-o, ca e normal atatia bani
Ce m-a amuzat, m-a intrebat cat castig, si cand i-am spus a zis ca nu se poate si i-am aratat ultimii fluturasi de salar, si reactia ei a fost, sunt in euro, nu? Ca in lei, e
, Naty intelege cel mai bine. Si atunci mi-a picat fisa, ca poate asa cred si mai marii nostrii ca suntem platiti in Euro![]()
Olga, tin pumnii pentru afisarea rezultatelor. Si pentru freza, sa nu-ti para rau, nu are cum sa nu fie cool
Vali, sanatate copilului mare si rabdare cu cei mici
Sa calci atatea haine,e munca de chinez batran; noroc ca al meu si le calca pe ale lui, de cele mai multe ori
O
mare pentru tine.
Gudinde, asa este sunt exagerate preturile, am si intrebat-o pe tipa cu gradi, de ce vine de obicei la cumparaturi in Cluj
a zis ca e altceva, ceea ce nu prea cred eu!
Clau, ce-ai facut cu rochita de la Bonprix? Ai trimis-o inapoi?
Ramo, felicitari, ce fetita silitoare, 
Si noi am sperat sa scapam de nunti/botezuri, dar noo, avem si nu putine, multe si grele
Doamne ajuta sa fim sanatosi, ma gandesc deja la concediu, daca mai face cineva nunta din rudele apropiate(ca prea is multi) ii strang de gat ![]()
Alina, eu am 'inscris-o' neoficial pe Daria mea de anul trecut, si ieri m-am vazut cu directoarea si am intervenit pentru copilul unor prieteni dragi. Oficial in aprilie se fac inscrieri, dar depinde de gradinita, trebuie vorbit din timp,oricum, la cele de stat, la privat din cate stiu nu prea sunt probleme!
Naty, ma bucur ca esti mai bine
; si cerul meu este mai senin, eu sper sa-mi vina mintea acasa sa nu-mi mai pese, inca nu stiu cum, dar ma educ. Te inteleg bine de tot
Blanka nu a aparut, oare ce face, sper ca imparte x-iii aia multi si la altii
; eu am slabit, daca-mi dai
Ma gandesc la Tonic si Antuca, oare cum o fi fost ziua lor, daca a fost 
sa hranesc familionul!
blankar spune:
Olga ,eu cand merg la lucru tot in trening ma duc
cand ma gandesc ca incep in septembrie
oi fi nesimtita dar mie mi-e tare bine acasa,si
bani cred ca o sa iau mai putini decat acum
Dudu iti dau cu placere XXXXXXXXX
Vali
blankar spune:
de maiine ne mutam la ai mei
facem camera baietilor
acuma ne apuca si pe noi zugravit etc.
sper sa iasa ok
dormitorul va fi al lor si noi ne mutam la Eric
in camera
natynic spune:
Da, gasiti pe mailul comun link-ul, "casa" e mare, e ff curata si suntem numai noi, cu toate ale noastre de prietene!!
mstela spune:
Neata.Luati de aici:

sunt si eu cu una in fata.![]()
Tuchi,presara niste dragoste peste ea!!![]()
Vali
O zi super tuturor.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
cleme spune:
Mda, cu parere de rau va tb sa renunt la forumul acesta...
Stela ms pt cafea
Ramo o zi buna si tie iti doresc