*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (479)
Raspunsuri - Pagina 6
gudinde spune:
Alina,
Nepotica mea e la gradi de stat. Da, a fost cu dosar, cu lista, cu un pic de bataie de cap, dar financiar nu se putea pune problema altei gradinite. Oricum, noi suntem multumiti caci copilul se simte bine acolo.
alina_satena spune:
Eu nu stiu exact gudine cand incep inscrierile la gradinite deoarece nu sunt exact datele si asta ma induce pe mine in eroare.Iti multumesc pentru raspunsul tau prompt

mstela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_satena Fetelor sdpuneti-mi si mie daca voi v-ati inscris copii la gradinite de stat sau la cele particul;are ca la ce am citit pe aici cu cozi si etc ma apuca durerea de cap si groaza ![]() lamuriti-ma inca odata si pe mine.http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Mie mi-a spus o educatoare de la stat ca inscrierile oficiale se fac prin aprilie si ca presa va anunta data exacta.Nu se stie de pe acum.Asta,oficial.Si e vorba de toamna.Nu stiu de inscrierea pe care a facut-o Olgutza azi

...e vorba de inscrierea pt toamna,Olgutza??Si,pana la inscrierea oficiala,trebuie "vorbit".

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
mstela spune:
Alina,in ce zona stai?
Eu am inteles ca treb mers direct la director si intrebat ce si cum.
Eu am avut noroc cu o cunostinta din cunostinta care a vorbit la gradi de langa casa si mi-a spus sa astept inscrierea oficiala care va fi prin aprilie si ma va lua atunci in considerare cu siguranta-ca a vb ea la gradi
.
Deci,treb de pe acum mers si vb acolo ce si cum si cui treb ceva dat
.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
Olgutzika spune:
Gradinita de stat, inscriere pentru anul scolar 2011-2012. IN PLOIESTI!!!
Olga mami de
Vlad-Alexandru si
Ioana-Sofia
natynic spune:
Salutare!
Azi, mai senin si pe cerul meu decat ieri, chit ca uraaaaaascccc frigul asta de afara!
Sper -da' chiar nu mai zic nimic- ca in curand sa va dau vesti mai bune despre mine. PE UN FORUM PRIVAT!! (inca nu m-am dus acolo, nu prea am timp, eu insa il votez cu toata inima). In fond, daca ne vom muta toate in alta parte, dar care sa fie un loc unde sa stim naibii sigur ca ne citim doar noi intre noi, care ar fi pierderea??
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta io cred ca in curand smulg cablul de net din perete... ![]() |
Stii Nico, cam asta era sentimentul meu ieri, asta am incercat sa va transmit, ca mesaj...Si asta ii spuneam azi si unei colege care zicea ca are de-a dreptul oroare de orice soi de expunere pe net si asta mai ales dupa ce a fost la o specializare in strainatate si a avut de a face cu un anturaj bine prins in mrejele forumurilor publice si retelelor de socializare; orice soi de intimitate, de...proprie optiune de a decide ce si cui transmiti o informatie despre tine (nu conteaza ce informatie!!) se distruge complet.
Oricum, Adriuta (si nu e prima oara) a sintetizat cel mai bine care este problema.

Aici deja e altceva decat sfatul pe care mi-l dati mie legat de serviciu, ca gura lumii e sloboda sa barfeasca, ca latra cainii si caravana trece, etc. Aici e vorba de faptul ca...e ca si cum noi, ca grup sudat de prietene deja bune, intime ne-am intruni si am sta "de taine" intr-o camera intesata de microfoane si camere de luat vederi ascunse
Si nu e deloc exagerata comparatia. Asa incat votez clar pt forum privat, pe care sa ne mutam cu toatele si sa scriem numai pe ala (aa, ca mai citim sau postam ce avem chef pe DC la alte subiecte e cu totul altceva...dar nu discutiile noastre de prietene!)Si, inainte de a fugi la Iulia,

pt Olga si...felul in care e ea!
(si BRAVO pt parul scurt, daca nu te-oi felicita eu apai cine?
natynic spune:
Vali: exsudat sigur ca se poate lua in febra, de ce nu?
Off, pe cuvant daca de ieri nu tot stau sa ma gandesc cum te-am putea noi ajuta, pe cuvant daca nu-mi vine sa dau fuga la tine cu masa de calcat in masina
, sa calcam la 4 maini. Barem sa nu se fi imbolnavit pustiul...
Oricum, anunta-ne ce faceti si mai ales de ce ai putea avea nevoie, concret! Ca sa, cu vorbele, chiar nu stiu ce sa-ti spun ca sa-ti fie de folos.
Olgutzika spune:
Am scris mesajul anterior cu Vlad in brate...
Am fost cu ei la serviciu, cu piticii. Era si ziua uneia dintre colegele mele, tare tare draga mie
Era asa o atmosfera misto...lumea vesela, destinsa, bucurosi tare sa ne vada...asa ciudat a fost sa imi vad biroul gol
si curat
Lucrurile nu sunt insa deloc roz acolo, e mult mult de munca pentru unii, altii raman fara mijloace de a-si face treaba...e tare greu sa iau o decizie! Le-am spus ca mai devreme de toamna nu vorbim, spre dezamagirea tuturor
Sefa mea si-a spart arcada luni, si-a dat cu usa de la buda in cap. Sunt epuizati pana si fizic
Si nu vreau sa ajung si eu asa...dar nu ma simt completa nici in trening, tocurile alea asa de inalte sunt...am mixed feelings si nu reusesc inca sa fiu in niciun fel, nici rationala, nici sentimentala...Sanatosi sa fim!!!
Vali, aoleu! Sanatate piciului si tatalui tau! Nu il poti aduce la Bucuresti?
Naty,
. Hai cu vesti bune!!!
Sunt rupta de oboseala 
Olga mami de
Vlad-Alexandru si
Ioana-Sofia
alina_satena spune:
eu stau in sectorul 5 si deja voi merge si eu cu cateva luni inainte de inscrierea oficiala cu o "atentie" ca asa este la noi la romani
.Sper sa se rezolve odata si aceasta problema.
luny spune:
valen oofffoofff, grea situatie..
si pt olga
, simt ca are nevoie!
... nu mai stiu, sunt obosita.. mai e si maine o zi de munca..
Iubirea mea
Mufarin, bandit mic
Life is to precious to worry about stupid Shit!