*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (479)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Cami eu ma refeream la legatura legala copil - persoana care vine la spital cu copilul. Adica, nu trebuie sa fii ruda de pana la gradul x?
Cu trimiterea de la medicul de familie cred ca-i si mai greu ca Nico e in Bucuresti cu copiii si medicul de familie al noului membru nu-i aici.
Chiar, Vali daca sta mai mult la voi, nu poate fi luat temporar in evienta de medicul vostru?
Oricum Vali toata admiratia mea, caci cu 3 copii mici nu-i usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Gudinde, am plecat in viteza si nu avem nici macar certifcatul lui de nastere.. Dar nu te intreaba nimeni la laboratorul de analize daca e copilul tau sau nu, atata timp cat platesti...

Probabil ca as putea sa-l inscriu la medicul nostru de familie, dar nu-mi va folosi la nimic. Noi tot la medicul pediatru vom apela cand va fi nevoie.
Si se pare ca va sta o perioada destul de lunga, fiindca treburile acasa stau tot rau

PS. Am terminat primul munte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Ahaaa, acum am inteles...
La noi la spital nu te primeste la urgente fara certificatul de nastere al copilului, am patit-o si eu
Sanatate puiului, Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

gata am scapat si de ex de azi,mai am sambata ca m-am saturat dar am luat numai note peste 8noroc ca am timp la serviciu sa mai citesc ca acasa nici ca pot si nici chef nu mai am...

despre forum nr.3 nu stiu ce sa zic -sa citesc in mai multe locuri chiar ca n-am timp...stiu ca sunt/suntem citite dar asta este...tocmai am googalit nitel cu numele meu si intr-adevar imi apare si crengutza pt ca mi-am scris eu numele intr-un mesaj adresat Violetei si taman ala apare..as vrea sa sterg acel mesaj dar nu stiu cum..fiind subiect inchis nu ma lasa,am trimis mesaj moderatorului ,sper sa ma rezolve....

naty o imbratisare ca vad ca ai nevoie

valen si imi pare rau pentru tatal tau..ma sa fie bine..iar tu cu 3 copii-sa ai putere ,mami ca tare greu tre'sa mai fie..eu am 2-Andru si nepotelul care n-a vrut sa mearga la tara si a ramas la mine,dar el e mare si ma ajuta prin faptul ca sta cu Andru,chiar m-am gandit ca asta este varsta potrivita sa-l fac pe bb2...cred ca mi-ar fi mult mai usor mai ales ca stau la casa si sunt multe dezavantaje....

olgamor de curiozitate cum te-ai tuns..hai nu ne mai fierbe baga si tu o pozica mica

deci speram ca anul asta sa nu mai avem nunti/botezuri si alte shele dar tot nu scapam..in martie are un prieten botez,la sfarsitul lui martie luam motul finutului din capitala-am aflat aseara,in august suntem nasi de botez plus cateva aniversari...criza-i criza dar treburile tre'sa mearga...eu sunt stresata ca n-am in ce ma imbraca-am slabit si stau pe mine ca pe gard....

si back to work..bye bye...

Mergi la inceput

Vali multa sanatate tatalui. Pana la urma i-au facut RMN sa poata vedea exact ce, cum si mai ales unde?
Cu baiatul, daca e perioada lunga, ma tem ca trebuie sa te gandesti la toate aspectele. Adica, daca-l inscrii la gradi, iti trebuie acte.

Cu calcatul, eu ador genul da haine care le pui la uscat pe umeras si nu mai au nevoie de calcat. Vanez efectiv genul asta de materiale, caci urasc sa calc. Iar, lenjeria de pat e toata din gama "nu se calca"

Mergi la inceput

Ramo, vrei sa-ti zic ce luna am???:
- aniversari importante: eu,frate-miu, Luca si Alin;
- cununia cumnatului;
- botezul nepotului;
- aniversari in familie: vara-mea, matusa, unchiul;
- aniversari prieteni; vreo 3;
- o randunica draga mie

Si cred ca n-am uitat nimic; Multumita???

Felicitari pt examene si bafta pt cel de sambata

Mergi la inceput

Gudinde, la mine la gradi nu e nevoie decat de fisa de inscriere si analize. Ma stie lumea ca sunt serioasa s nu fur copii
Si tatalui i-au facut RMN,dar nu se vede nimic in zona tumorii; i-au facut radiorafie pulmonara si nu e ok; insa radioterapia, pe fondul a doua atacuri vasculare cerebrale i-a terminat sistemul nervos. nu mai are control asupra membrelor, asupra vorbirii, etc

Mergi la inceput

Vali imi pare rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C
Si cred ca n-am uitat nimic; Multumita???

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);
ma fac mica si nu mai zic nimic-noi sa fim sanatosi ca le dam de cap pana la urma!!!...si imi pare rau pentru tati tau...offfff....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Fetelor sdpuneti-mi si mie daca voi v-ati inscris copii la gradinite de stat sau la cele particul;are ca la ce am citit pe aici cu cozi si etc ma apuca durerea de cap si groaza lamuriti-ma inca odata si pe mine.

Mergi la inceput