*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (479)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bau!
nu pot intra dincolo ca nu am acces la mail aici, ca sa pot activa contul... so, diseara..
sa nu puneti aici link, site, whatever..
pana una alta, sunt iar cobza, cu muci galbeni, am fost la medic si pare o sinuzita, asa ca-s pe Klacid.. nu stiu cum, de unde as fi putut pescui ceva, doar sa fie o regresie a racelii urate de acum 2 saptamani, ca tot ziceam eu ca ma durea capul/sinusurile..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleme

Mda, cu parere de rau va tb sa renunt la forumul acesta...
mami de diana andreea - 18 martie '08

ce-ai patit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Pai vad ca lumea se muta "dincolo". Nu am adresa de mail si alte chestii si nici prea mult timp... asa aici deschideam calc si dadeam refresh. Chiar daca nu scriu prea des de citit o faceam si aici am aflat multe lucruri folositoare.
la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

cleme, acelasi clic poti sa dai si-n casa noua. iti trimit pe pm cu "adresa"

editez ca am vazut ca nu ai PM-ul activat. daca vrei da-mi adresa de mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

bau!
sa nu puneti aici link, site, whatever..

Bau! Sa intri diseara sa suni la usa de dincolo

Si mai zic si eu o data, fara link, site aici!!!

Mami si Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">
Copiii au nevoie de ajutor

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Miha poti trimite mesaj pt PM. Nu stiu de ce nu apare ca ar fi activat deoarece pot primi mesaje pe el.
Imi vine sa fac asa la propriu. Scriu un text in franceza si deja ma doare capul. Iar Diana sta langa mine si ma intreaba ce culoare au niste litere sau ce cifre sunt scrise pe niste cartonase. Si desi i-am zis de 1.000 de ori culorile, se pare ca nu vrea/poate sa le invete. Sau face misto de mine ca sa repet la nesfarsit aceeasi treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

cleme, ti-am trimis mail. daca vrei, editeaza-ti mesajul si scoate adresa de mail sa nu ramana publica aici.

sunt sigura ca le stie, dar "lucreaza" si ea cu mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

sunt sigura ca le stie, dar "lucreaza" si ea cu mami

Mamica de berbecut- Luca si de ingeras Ilinca

p-acelasi sistem Mate 'face trrrrreaba cu mami' de cate ori ma prinde in bucatarie: isi trage un scaun si rearanjeaza tot ce prinde in zona, de fapt, in mare parte, distruge fructe, rupe servetele, muta lucruri care devin de negasit, sau la chiuveta, ia apa cu un castron si o pune pe mobila, deci se duce pe jos, sau pune dintr-un vas in altul, apoi zice, 'a cufut trrrreaba, a cufut lacarrraie'... daca incerc sa-l iau de acolo, se lasa cu scanda si urla 'nuuuuu, face trrrrreaba baiatu', lasa-l'

kya

Iubirea mea Mufarin, bandit mic

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ciao fetele....
Am intrat un pic sa-mi spun of-ul
De vreo 2 saptamani Andrei are varsaturi in jet, da stiti cum, cand varsa ne schimbam amandoi si spal si covorul
Am fost saptamana trecuta la gastroenterolog, ne-a dat tratament cu debridat, metoclopramid si lapte praf anti reflux, de atunci nu mai varsa de 4-5 ori pe zi, ci o data, de doua ori, cateodata de 3. Tot el ne-a trimis si la eco, era suspect de stenoza de pilor, ne-a rechemat saptamana asta la control, am fost ieri si din pacate diagnosticul s-a confirmat, inca ia in greutate, nu cat trebuie, dar ia, dar ne-a spus sa nu amanam operatia pentru ca deja muschiul se tot ingroasa ( saptamana trecuta era 3.5-4 mm, normal era sub 3 si ieri era deja 5 mm ) si de acuma incolo o sa urmeze sa scada in greutate si sa vomeze cu bila. Asa ca azi am fost sa discut cu medicul chirurg si luni ne-a chemat pentru internare. Probabil ca marti il va opera. De acuma incolo depinde de medic si mai incolo de DD. Stiu ca nu e operatie majora, dar e totusi operatie, implica anestezie generala si el are abia o luna

Mergi la inceput

Miha , ms frumos. Stiu sigur ca o parte din ele le cunoaste, dar marea majoritate nu... se mai intampla cateodata afara sa zica de un lucru ce culoare are. Dar are o placere deosebita sa intrebe acelasi lucru de 1.000 de ori, asta pe langa vesnicul DE CE. "Ce e asta", "Capra", "de ce?" si tot asa.
Luny cand sunt in bucatarie nu prea se baga. Dar cand e Lucian... e distractie mare. Pt ca el a lasat-o sa faca cam ce vrea si acum suporta consecintele, taie carnea impreuna (bine el, ca Diana se joaca cu cealalata), spala cartofii/legumele si mesteca impreuna in mancare. Si la fel, daca o iei de acolo lasa buza de jos si incepe circul

Mergi la inceput