Bazar umanitar (60)
Raspunsuri - Pagina 23
kid spune:
Am pus azi (in sfarsit) pachetele la posta pentru Adee si simonapro. Va rog sa ma anuntati cand le primiti
Dodo-pui spune:
M-a sunat Mihaela:
-Ionela nu a mai facut febra de ieri
-azi i s-a facut un ecograf unde i s-a spsu ca Ionela are chisturi renale si niste pungi de lichid
-spera ca daca fata numai face febra si scapa si de stomatita virala sa le lase acasa pana in ziua in care vor fi programate la CT
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
georgipuia spune:
Buna seara... pe fuga am intrat sa anunt ca am expediat coletul cu camasuta pentru Viovio... Astept un semn cand il primesti, ok?
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
nushulica spune:
buna fetelor!
am si eu ceva de plata pt ionela si pt raul dar nu pot accesa fisierul cu conturile,puteti sa mi le scrieti aici sa platesc in seara asta?multumesc
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nushulica buna fetelor! am si eu ceva de plata pt ionela si pt raul dar nu pot accesa fisierul cu conturile,puteti sa mi le scrieti aici sa platesc in seara asta?multumesc |
Titular conturi: Mihaela Samareanu
BRD, sucursala Ploiesti
Cont in LEI: RO35 BRDE 300SV37931003000
Titular conturi: Andrici Claudia Loredana
Banca Transilvania, agentia Hateg, jud HD
Cont in LEI: RO 58 BTRL 02201201T85304XX
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
nushulica spune:
multumesc dodo
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
ducky spune:
intru doar sa va salut. Sunt rupta de oboseala dupa o zi luuuuunga de lucru.
In plus, doresc sa va repet ca luni am pus la posta pachete.
Adica pentru
- claudia.andrici
- oana_oana26
- nicol82
- ellinia impreuna cu cel pt LoraG76
Va multumesc si daca exista neclaritati sau dubii, va pot trimite oricand chitantele scanate.
Nu mi-e usor deloc sa ajung la posta cand programul meu la servici e de la 8 la 7-8 seara si dimineata fug sa-l duc si pe Glad la gradi inainte de servici...iar singura multumire pe care o am e ajutorul pe care il dau acestor copilasi. Dar chiar doare rau cand exista persoane care nu pun pret pe ce facem aici, n-au rabdare si ma fac mincinoasa degeaba.
Va doresc o saptamana usoara si frumoasa si multa sanatate piticilor.
szivarvany spune:
Pooh, sa stii ca am achitat acum online 22 lei ( fix atat mi-a ramas dupa o alta plata, de toata jena) si maine sper sa ma poata confirma Ledi.
Te rog sa ma anunti cand pui servetelele
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ducky intru doar sa va salut. Sunt rupta de oboseala dupa o zi luuuuunga de lucru. In plus, doresc sa va repet ca luni am pus la posta pachete. Adica pentru - claudia.andrici - oana_oana26 - nicol82 - ellinia impreuna cu cel pt LoraG76 Va multumesc si daca exista neclaritati sau dubii, va pot trimite oricand chitantele scanate. Nu mi-e usor deloc sa ajung la posta cand programul meu la servici e de la 8 la 7-8 seara si dimineata fug sa-l duc si pe Glad la gradi inainte de servici...iar singura multumire pe care o am e ajutorul pe care il dau acestor copilasi. Dar chiar doare rau cand exista persoane care nu pun pret pe ce facem aici, n-au rabdare si ma fac mincinoasa degeaba. Va doresc o saptamana usoara si frumoasa si multa sanatate piticilor. Diana Maria,mami de GLAD (11.07.2005) si de ELENA (22.12.2008) Al meu blog |
Miki a lu' Kiti
carminabulina spune:
Buna seara!
Azi am ajuns acasa. Totul a decurs foarte bine, operatia si post operator. Exista o ora dupa operatie pe care nu as vrea sa o mai traiesc niciodata din pacate o voi face saptamana viitoare si ma gandesc cu groaza ca acea ora ar putea fi mai multe, asa ca sa nu ma mai plang.
Mihnea e bine data fiind situatia. Nu poate manca absolut nimic, de-abia poate bea lichide, il doare rau in gat dar sper sa fie maine mai bine. partea buna a lucrurilor consta in faptul ca nu plange, nu se vaita, cu alte cuvinte ma face pe mine sa stau bine pshici. Din cauza ca i-au cascat gura foarte mul, la comisura buzei are o rana si un hematom mic care il doare.
Febra nu a facut nici un pic, ii dau la 8 ore nurofen pentru dureri. Poate insa sa manance inghetata si are si voie .
Acum nu vreau sa fiu patetica dar sunt convinsa ca a mers atat de bine totul datorita gandurilor frumoase, atatea cate au fost (nu putine) catre noi si pentru asta va multumesc din tot sufletul meu .
Mai am o cale lunga si cu ceilalti copii ai mei dar incet incet sper sa ajungem la lumina.
Primul pas va fi vineri dimineata cu Nadia la analize si pe urma saptamana viitoare sper sa rezolv si cu Irina si cu Mihnea cu alte analize pentru boala celiaca si evident sa avem un rezultat favorabil.