Bazar umanitar (60)
Raspunsuri - Pagina 22
dicirstea spune:
Vio, dupa gradul de bun simt al personalului de la spital inclin sa cred ca ai fost la budimex, nu? Desi nici la Grigorecu nu sunt mai de Doamne-ajuta. am trecut si eu prin din-astea...pacat este ca atunci cand se intampla esti prea stresata si shocata de grija copilului si nu intotdeauna esti pe faza sa reactionezi asa cum ar merita personalul respectiv.
Sa dea Dumnezeu s nu fie cazul niciodata la nimeni sa ajunga in camera de garda...dar daca se intampla e bine sa stiti ca la IOMC sunt cu totul si cu totul alti oameni, infinit mai buni, chiar si sistemul de primire urgente este mai eficient si facut cu cap.
Si acum..
am uitat sa spun ca am primit pachet saptamana trecuta d e la Dodo si de luni am aviz si de la ClaudiaAndrici, dar nu am avut timp nici sa respir, asa ca nu am reusit sa il iau
La multi ani Alex de Mady!
sa o faci fericita pe mami!
Imi e asa ciuda pe incertitudinea asta cu Ionela...
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
Jasmin012 spune:
Daca parerea mea conteaza, si eu sunt pt ridicarea restrictiei
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui -alex_andra-primit comansa- executat Anunt cand pun la posta Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Dodo, ce rapida ai fost
Imi faci si mie un calcul, pls?
Si adauga si banii de posta.
Incerc sa depun banii cat mai repede.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
madaiulia spune:
Leditia nu-i nici o graba cu coletul. Nu imi trebuie acum, mai e pana la vara. Intrebasem pentru ca nu vreau sa se intoarca aiurea coletul. Si parca retinusem ca tu scrisesei la un moment dat ceva. Sanatate lui David, sper sa fie totul bine.
Multa sanatate si Ionelei, sa se faca repede bine si sa se intoarca acasa.
Sanatate tuturor copiilor/parintilor bolnaviori.
Anca prefer sa-mi confirme Dana plata direct, imi e mai comod decat sa mai umblu dupa scanat chitante si altele. Poti te rog sa-mi spui adresa ei pentru confirmare?
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
Viovio spune:
citat din mesajul lui dicirstea Vio, dupa gradul de bun simt al personalului de la spital inclin sa cred ca ai fost la budimex, nu? CAPRA CU 2 IEZI mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009) MINUNEA MEA www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2 A DOUA MINUNE MOS CRACIUN 2010 www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! Sa o ajutam pe Georgi sa mearga Manu - papusa fara picioare |
Da,La Budimex am fost.Acolo m-a dus salvarea,e cel mai aproape de mine...care stau in sectorul 5.
Dar nu ma asteptam sa se comporte asa,avand in vedere varsta copilului.Sa-mi fie invatatura de minte.
ancadragoman spune:
Mada ,Dana imi confirma mie si eu spun mai departe.O sun azi sa imi dea niste confirmari.Mersi mult
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
claudia.andrici spune:
Buna, asi avea si eu o intrebare la fetele din bucuresti si anume daca ati auzit de domnul doctor Radu Naghiu este neuropediatru homeopat noi avem programare la dansul pe 18 martie si as dori sa stiu cate ceva despre dansul daca stiti am auzit ca e ff bun dar poate mai stiti si voi cate ceva despre el .
pt Ionela si Mihnea
mari_paun spune:
citat din mesajul lui claudia.andrici Buna, asi avea si eu o intrebare la fetele din bucuresti si anume daca ati auzit de domnul doctor Radu Naghiu este neuropediatru homeopat noi avem programare la dansul pe 18 martie si as dori sa stiu cate ceva despre dansul daca stiti am auzit ca e ff bun dar poate mai stiti si voi cate ceva despre el . pt Ionela si Mihnea http://raulandrici.blogspot.com |
am urmat tratament la dr. Naghiu timp de un an pt Ema...afectiunea ei este mai ...complicata ...dar e ok
diannaalex spune:
Buna fetele maine trimit colete catre Mady, Anca16, Olim, Boticelina, Mariuca-Sara. Va rog sa ma anunati cand le primiti.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii