Bazar umanitar (60)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Dezbatere
Credeti ca se poate ridica restrictia de a plati pentru Marius Andrei doar produsele donate pentru cazul lui?

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

buna dimineata!
va multumim pentru urarile voastre. i-am aratat lui alex si a fost foarte impresionat. va multumeste si el. va dorim si voua multa sanatate si la puiutii vostri, sa aveti numai bucurii si sa fiti fericiti!

mihaela, nu te stresa. oricum am avut o zi atat de aglomerata, incat nu mai stiam unde sa ma impart. o trimiti tu, nu-i problema.

carmina, ma bucur ca mihnea e bine si ca te-ai linistit, macar un sfert. usor, usor o sa le depasesti pe toate, dar trebuie sa fii mai optimista. multe de la mine.

eu vreau sa-mi cer mii de scuze la mikaeela, ca nu am ajuns la ea. am avut niste zile urate si aglomerate, oaza de lumina si fericire a fost alex, care nu se astepta sa fie sarbatorit. am citit tot ce s-a scris despre ionela si sunt mereu cu gandul la ea.

vio, probabil ca de asta preferam sa facem cum ne taie capul... sa nu ajungem la spitale. toti ne trateaza ca pe niste proaste, care nu stiu sa aiba grija de copiii lor. nu esti prima, nu esti ultima. prostii sunt ei, noi suntem doar mame.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza fetelor.
Madaiulia,coletul nu e de la mine din pacate.Am facut niste colete,dar mi s-a terminat scochiul la al tau si am zis ca fac eu o chestie si il lipesc cu altul,dar cu scris pe el..Nu mi l-a primit la posta si il am acasa.Scuze.Acum ma duc sa cumpar,din pacate aveam alte planuri pt azi,dar e carantina in spital si mi s-au dat toate planurile peste cap.Deh,trebuie urmarit f atent si David cu ficatul lui,mai sunt unele probleme..In fine,de-ale noastre..
Va pupam si va dorim o zi superba.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

vio, probabil ca de asta preferam sa facem cum ne taie capul... sa nu ajungem la spitale. toti ne trateaza ca pe niste proaste, care nu stiu sa aiba grija de copiii lor. nu esti prima, nu esti ultima. prostii sunt ei, noi suntem doar mame.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM

Mady cata dreptate ai...
Sa va povestesc,
Mai intaii cei de la dispecerat au certat-o pe cea de la salvare ca de ce ne-a luat sa ne duca la spital si de ce nu a chemat o alta masina doar cu sofer,daca chiar era cazul.Tipa le-a spus ca e vb de bebe mic cu febra mare si in cazul in care ar face comvulsii (doamne fereste),ce facea soferul?
Apoi la spital asistenta de la triaj i-a luat febra (scazuse ce-i drept ca avea 40.2 pe la 12.30 si la spital am ajuns pe la 2.00.Intre timp eu facusem tot ec am stiut sa-i scad febra)...a comentat ca aia nu e febra sa aduci copilul la spital.
Dr care l-a consultat a certat-o si el pe aia de la salvare ca de ec ne-a adus."va plimbati cu salvarea,ce sunteti voi transportul comunal".
Apoi imi zice...dezbracati-l.Il las in body (asa facem mereu la dr de familie,ii dau un body acre se desface in fata si nu il dezbrac de el)...Cum nu se misca de pe scaun..il intreb daca sa ii dau si body jos.
"Daca vreti sa vi-l consult il dezbracati...daca nu...nu",si nu am cum sa arat cat de sictirit a spus asta...

Am ramas cu un gust amar si...ma gandesc sa fac un efort financiar si pentru copii sa fac un abonament la o clinica privata.Macar ei sa fie tratati cum trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Lista de la taraba mea
-Daria-primit comanda-livrat
-Laura25-primit comanda-executat
-Mercedes-
-Georgipuia -primit comanda-executat
-Elax-primit comanda-in lucru
-diannaalex-primit comanda-executat
-anca16-primit comanda-in lucru
-Jasmin012-primit comananda-in lucru
-alex_andra-primit comansa- executat

Anunt cand pun la posta

Va multumesc tuturor ce ati comandat...si inca mai pot primi comenzi pana in data de 20 februarie inclusiv

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Lista de la taraba mea
-Daria-primit comanda-livrat
-Laura25-primit comanda-executat
-Mercedes-
-Georgipuia -primit comanda-executat
-Elax-primit comanda-in lucru
-diannaalex-primit comanda-executat
-anca16-primit comanda-in lucru
-Jasmin012-primit comananda-in lucru
-alex_andra-primit comansa- executat

Anunt cand pun la posta

Va multumesc tuturor ce ati comandat...si inca mai pot primi comenzi pana in data de 20 februarie inclusiv

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Dodo, te rog trimite-mi un PM cu banutii pe care trebuie sa ti-i dau pt martisoare, sa ii pun odata cu datoria de la bazar. Cred ca azi se mai incheie o licitatie de-a mea la un produs de la tine, deci platesc tot odata si faci un singur colet. Multumesc

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Anca, te rog sa ma bifezi ca platita!
Mady, ti-am trimis ieri un pm. Ai apucat sa-l citesti?

In principiu eu sunt de acord sa se ridice restrictia pentru Marius Andrei. Sa vedem ce zic fetele.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Citat:
citat din mesajul lui Viovio

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM

Mady cata dreptate ai...
Sa va povestesc,
Mai intaii cei de la dispecerat au certat-o pe cea de la salvare ca de ce ne-a luat sa ne duca la spital si de ce nu a chemat o alta masina doar cu sofer,daca chiar era cazul.Tipa le-a spus ca e vb de bebe mic cu febra mare si in cazul in care ar face comvulsii (doamne fereste),ce facea soferul?
Apoi la spital asistenta de la triaj i-a luat febra (scazuse ce-i drept ca avea 40.2 pe la 12.30 si la spital am ajuns pe la 2.00.Intre timp eu facusem tot ec am stiut sa-i scad febra)...a comentat ca aia nu e febra sa aduci copilul la spital.
Dr care l-a consultat a certat-o si el pe aia de la salvare ca de ec ne-a adus."va plimbati cu salvarea,ce sunteti voi transportul comunal".
Apoi imi zice...dezbracati-l.Il las in body (asa facem mereu la dr de familie,ii dau un body acre se desface in fata si nu il dezbrac de el)...Cum nu se misca de pe scaun..il intreb daca sa ii dau si body jos.
"Daca vreti sa vi-l consult il dezbracati...daca nu...nu",si nu am cum sa arat cat de sictirit a spus asta...

Am ramas cu un gust amar si...ma gandesc sa fac un efort financiar si pentru copii sa fac un abonament la o clinica privata.Macar ei sa fie tratati cum trebuie.

Violeta, mami de CRISTIANA BIANCA (22.12.2004) si MIHAI BOGDAN (30.09.2010)

viovio imi pare rau ca a trbuit sa treci prin asta... asa e in RO, in loc sa se discute cu parintii ...mai rau ii descurajeaza
sanatate multa
trimit coletele catre:
Jasmine012, claudia.andrici, anca16, ralcat, mariuca-sara cred ca am zis bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Am bifat plata si a pus Dana coletul deja
Mersi pentru vot

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Dezbatere
Credeti ca se poate ridica restrictia de a plati pentru Marius Andrei doar produsele donate pentru cazul lui?

Si eu sunt de acord

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput