Bazar umanitar (60)
Raspunsuri - Pagina 20
alex_andra spune:
Mady, sa-ti traiasca Alex
La multi ani sanatosi si bucurosi
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
kid spune:
La multi ani Alex! Mady, sa-ti traiasca, sa fie sanatos si fericit, norocos si sa va aduca numai bucurii. Multa sanatate tuturor si bafta!
mihaela77O spune:
si noi doar ce ne-am intors de la bucuresti..intalnire cu coordonatoarea si evaluarea pt comisie...
in primul rand urez si eu la multi ani,Alex de mady,sa-ti dea Dumnezeu tot binele din lume!
mady,te rog din suflet sa ma scuzi,ca n-am mai ajuns la tine,ne-am inatins prea mult la spital si n-am mai avut cand... asa ca voi trimite prin posta coletul!
carmina,am primit banutii,multumesc frumos,imi pare rau ca nu am stiut,aduceam si ghetutele,dar le voi trimite prin posta!
de asemenea multumesc,alex_andra si alex&sara!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
madaiulia spune:
Alex!
Mihaela cum a fost la evaluare?
Am ridicat azi coletul de la claudia.andrici. Multumesc.
Cred ca citisem saptamana trecuta la subiect ca imi mai pusese cineva un colet, dar nu am aviz si am intrebat si la posta si mi-au zis ca nu a venit nimic. Imi puteti scrie va rog daca ati trimis si nu am confirmat eu ca am primit coletul? Ledi de la tine sa fi fost oare?
Am platit azi restanta pentru Ionela si am mai pus ceva banuti pentru spital. Cum se fac confirmarile in perioada asta?
Si am platit si pentru Marius Andrei. Imi spuneti va rog si adresa pentru confirmarile lui?
Multumesc.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
ancadragoman spune:
Mada daca ai chitanta o poti trimite la mine pe mail scarlat_anca@yahoo.com sau sa astepti pana imi da Dana confirmarea.Mersi
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
Viovio spune:
Intru si eu ..pe fuga.
la multi ani pentru Alex .Mady sa-ti traiasca baiatul si sa fiti fericiti!
Pentru Mihaela si Ionela numai ganduri bune si fie ca medicii sa se decida mai repede ce este nevoie.In caz ca ajuta cu ceva informatia,o colega de-a mea merge de ani de zile cu fata la dr.Cretu Liliana (la Gomoiu),pe care o recomanda din toata inima.Spune ca este o persoana mai dura dar un medic exceptional.
Ma bucur pentru Carmina,ca au trecut cu bine peste operatie.Imi amintesc ca atunci cand mi-au adus-o pe Bya dupa operatia de polipi.spre rusinea mea mi s-a facut rau.Am zis ca voi fi tare,dar cand mi-am vazut fata asa...moale...si cu un pic de sange la gura...m-a luat ameteala.
Leditia ,multumesc pentru confirmari si intelegere.
Noi avem niste zile ingrozitoare.
Cel mic a facut aseara febra 40.2...si in toiul noptii a, plecat cu salvarea la Budimex,unde am fost tratata ca ultima proasta de pe lume.Imi venea sa plang de nervi.Nici macar faptul ca Bogdan are doar 4 luni n-a contat.Byanca e si ea cu febra si tuse urata...si sotul ca de la el au luat amandoi.Asa ca acum sunt toti 3 pe antibiotic si eu ii pazesc pe rand.
Dodo-pui spune:
Buna dragelor
Carmina ma bucur ca vestile sunt bune despre Mihnea si ma rog sa treceti si peste celelalte probleme
Vio insanatosire grabnica puiutilor si tie multa putere
Anca ti-au raspuns fetele
O zi frumoasa va doresc!
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
M-a sunat Mihaela
nu au vesti noi...doar ca aseara Ionela a facut febra 39...de ce?Nu stie.Se intreba daca e posibil sa faca aceasta febra din cauza aftelor?!Eu nu am stiu ce sa-i raspund.
...si ca Ionela e mai bine fata de cum au venit dar nu e bine
Doamne ajuta!
PS: sunt cuvintele Mihaelei
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
ada_coman spune:
Buna dimineata!
Multa sanatate Ionelei si multa putere Mihaelei!
Dodo daca mai vorbesti cu Mihaela, zii sa se uite in fisa copilului, ca acolo gaseste sigur un diagnostic, rezultate la analize, medicamentatie...Si asa se poate lamuri si ea. Stiu ca uneori medicii nu prea iti povestesc multe...
Viovio multa sanatate copiilor si sotului, sa se faca repede bine!
Carmina multa sanatate copiilor! Mihnea e un baietel curajos!
Multa sanatate tuturor!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!
Jasmin012 spune:
Buna, le doresc toata sanatatea din lume celor doi puiuti, Ionela si Mihnea si insanatosire grabnica.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...