Bazar umanitar (60)
Raspunsuri - Pagina 24
szivarvany spune:
Carmnina, multi curajosului si tie ce bine ca e acasa, pofta mare la inghetata
Tinem pumnii sa va iasa bine analizele Doamne ajuta.
Si evident pt urmatoarea interventie sa decurga si mai bine
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
luy spune:
Carmina, ma bucur mult ca ati trcut cu bine peste operatia lui Mihnea. Saracutul, refacere rapida !
Vom fi alaturi de tine in continuare, Doame ajuta sa rezolvati toate problemele ! Am citit ca veti face analize pt boala celiaca... Iti trimit PM
Vrei sa-ti trimit maine coletul cu hainute sau astept sa te mai linisteasti putin, sa poti ajunge si la posta ?
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )
carminabulina spune:
Daria si Luy .
Luy ajung la posta in fiecare zi ca asta e serviciul meu, cat l-oi mai avea cu cate chiuluri trag in ultima vreme. Asa ca le pui cand poti la posta eu ajung sa le ridic, eu sau sotul cand nu e in delegatie. Astept si Pm-ul tau.
mihaela77O spune:
carmina,multi pupici si refacere rapida lui Mihnea!si sa dea domnul ca toate analizele sa iasa bune!
am mai pus si eu vreo 3 produse la bazar....
cizme dama noi
joc constructie baieti
pandantiv pe snur
o sa mai revin in week-end cu noutati,sper!
produsele le am o parte,donate de alex_andra,maine seara primesc si colet de la mama!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
Dodo-pui spune:
Carmina bine ati venit acasa.Multi-ici lui Mihnea care-i barbatel si nu se vaita. Doamne ajuta ca -i bine acum!
Tie multa putere ca faci fata la tot ce va urma.Sa dea DD sa vii rezultate bune la analize.
Doamne ajuta!
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
pooh spune:
Neata!!!!Carmina,ma bucur ca totul a decurs bine!Mamagiuliei,imi pare rau ca nu am ajuns mai repede la posta,desi asa am promisIti dai PM!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
ancadragoman spune:
Neata
Carmina ma bucur ca sunteti bine
de cate voturi avem nevoie sa ni se ridice restrictia?
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
Laura25 spune:
Carmina , ma bucur ca ati trecut un hop si va tinem pumnii in continuare sa se limpezeasca apele si sa fiti toti sanatosi si veseli!
ancadragoman si eu votez pt ridicarea restrictiei.
Eu vroiam sa intreb ce stiti de Sabina si de Alexa, daca stiti ceva. Mai au nevoie de bazar? Mai e Sabina activa? Sa nu intelegeti ca vreau sa scoatem cazul Alexei,departe de mine acest gand! Dar ar fi normal sa stim care e situatia cu ele.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Neata Carmina ma bucur ca sunteti bine de cate voturi avem nevoie sa ni se ridice restrictia? anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!! |
ce voturi, unde,cand,cum ?
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
ancadragoman spune:
Daria am cerut voturi pentru ridicarea restrictiei de a se plati entru Marius doar produsele donate pentru cazul lui.
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!