Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (185)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

pai bine, esme, nu ne arati si noua poze? cu fetita cu rochita si cu tort cu pingu?

mi-am adus aminte ce vroiams a mai zic: magnetism, bine ati revenit acasa, in sanul familiei!

Poze
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

CLEO esti pe aici???am si eu un model ,daca ai idee sa imi spui si mie partea de jos.uite AICI.
partea de sus nu e nevoie,am facut-o.acum eu pun ochiuri jos,si incep fusta de la mijloc,vreau doar sa imi spui daca vezi tu cum se face,dupa randul ala cu gaurele,cum se creste pe acolo,poate vezi tu mai bine.eu am 110 ochiuri,poate ma descurci tu,plz !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Mi se pare enorm 1600 de euro pe luna, wow, nu credeam ca sunt asa scumpe gradinitele in Olanda! Eu ma plang la vreo 250 de dolari cat ma costa acum… Adica platesc 500 de dolari si 250 imi da statul inapoi, in retur de impozite, in fiecare luna. Deci e foarte convenabil.
In asta se includ doua gustari si o masa calda. Pampersi, servetele, ducem noi (acum ducem chilotei ) Astept sa-l dau la o gradi mare de langa mine, o sa platesc cam la fel, vreo 250 de dolari. E gradinita Montessori, avem intalnire pe 28 februarie, sa-mi tineti pumnii!!!! Te cheama la un tur al gradinitei, cu copilul, de fapt vor sa vada copilul, ca isi cam aleg clientii. Eu una sper sa ma primeasca, copilul meu e foarte cuminte in public. M-am inscris la ei de acum 3 ani si abia acum ma primesc in vizita! Imi place ca nu e numai Montessori, care e un approach cam strict, e jumate Montessori, jumate joc. Ca stiti ca la Montessori nu prea ai voie sa te joci liber, numai activitati incadrate. Dar intr-adevar e o mare diferenta, la sfarsit toti stiu sa scrie si sa citeasca, inainte de 5 ani, stiu si engleza si franceza. Am vazut in parc, le alterneaza mereu limbile, sa le invete pe amandoua odata. Tin la asta pentru ca vad ca i s-ar potrivi lui Patrick, toata ziua vrea sa faca « activités », daca era un tip mai independent, poate ma mai gandeam. Dar la gradi in mediu familial il vad cum se cam plictiseste.

SIMONIX – imi pare rau de vestile cu sarcinile, poate dati totusi de capat problmei. Tare frumos se mai uita Robert la fetita, asa si al meu, era tot induiosat, i-a pupat mainile si picioarele, ca stie ca sunt mai safe decat fata.

MSBB – mai e putin putin si la voi, nu? Cam vreo 3 saptamani… Ati scapat de pneumonie? Ai mei au racit amandoi baietii, si Patrick si tati, ca imi vine sa-i dau afara din casa, acum cand vine bebe in 2 zile. Sper sa le treaca pana ajung cu Kevin acasa. Asta este de-acum, am vazut si la colega mea, avea doua mucoase care stateau numai in jurul bebelusului care era singurul corect din toti trei. Deci sper si eu sa nu patim nimic.

YLARI – bafta cu alergaturile pentru nunta, am vazut o poza pe FB cu o rochita alba, aia e rochita de nunta?

LUMINEL – la noi in CV perioada cat ai stat in concediu se cuprinde in jobul pe care il aveai. Daca te-ai intors mai apoi la acelasi job, bineinteles. Bine ca ai scapat de vecin o perioada!

MAGNETISM – bine ai venit acasa, ma bucur de fetita cuminte!

BELLANE – pai vremea e faina, ieri au fost in jur de 1 grad, azi 0 grade, e super afara, pentru canadieni e vara de-a dreptul. Si bb Kevin tot nu vine. Am vrut tare mult sa-si aleaga data nasterii, a vazut ca nu l-am lasat cat era mai mic, s-a lasat pagubas…

ESME - da, da, vrem poze cu tortul! Si cu fetita in rochita! Eu sunt innebunita dupa dulce in ultima vreme, visez si noaptea. De trei luni n-am bagat nici un pic de dulce in gura Nici macar un sucrazit la cafea. Si mi-au mai zis nutritionistii sa mai tin regimul si 6 saptamani dupa nastere.

Mami de Patrick(29.04.2008) si 39+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

AMR - 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelooor!
Luminel, MsBB, DanaH, Lorich, va multumesc, pai nunta e pe 26. febr, poze nu pun momentan, ca vad (si) "dujmanii", Doloress, nu stiu despre ce rochitza alba de pe fb zici tu... Oricum rochia e minunata, aoleu sunt asa, ca intr-o transa Duminica am proba de machiaj, Doamne... nu-mi vine sa cred, cateodata rad de mine, ma simt ca o pitzipoanca...
Simonix, bafta cu bb2, ce sa zic, noi nimic nimic de aproape 2 ani de incercari dar stiti ca eu sunt cu endometrioza, un singur ovar... dupa nunta ne apucam si noi...... din nou... cu simt de raspundere
Ah ce mi-e dor si mie sa crosetez, m-am gandit saptamanile astea de cateva ori dar pana acasa am uitat...
Magne, bine ati venit acasa
Lorich un pupic si voua!
Si de fapt multi pupici tuturor, sper sa mai pot intra zilele astea, ca atata treaba aaaaam !

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui fecian

Acum aici e ceva de genul, ok iti dai cupilul la gradinitza, daca il dai 5 zile pe saptamana costa cam 1500-1600 de euro/ luna/ primul copil cam 800 al doilea parca si mai putin al treilea. Dar...faci cerere la taxe si astia iti dau inapoi 2/3 din suma (depinde de venitul per familie). La gradinitza ii e asigurata toata papica, pampersi, etc. In primul an bb primeste papica de acasa, dar de la 1 an papa ce se da la gradinitza. Asta e din ce stiu eu.

WOW ! pai aici nici nu castiga femeia atat.acolo probabil salariile sunt foarte mari acolo.
acum,ma gandesc ca la banii astia sunt si super cresele.ca aici una la 1000 e maximul privatului,unde se duc numai cei mai bogati.
acolo e alta viata,clar.

REALLAURA ai mei au dormit in cosulet langa patul meu,iar acum Miguel e in patut ,dar cu o bara din aia data jos,si lipit de patul meu,e ca si cu mine in pat,doar il trag la tzitzi dimineata Oricum noaptea nu se trezeste.
ceilalti,la 6 luni la fel au fost pusi in patut ,dar in cealalta camera.la fel dormeau noaptea,sau cand se trezeau,la primul zgomot,foiala,eram langa ei ,ii luam in brate si cu mine in pat .eu i-am luat in pat de cate ori au vrut dumnealor.fara restrictie.si asa nu au fost frustrati ca au dormit in camera lor.la 1 an pusi in pat de o persoana,se dadeau si se dau jos cand vor ei si vin la mine in camera.si asa ne trezim 5 in acelasi pat !

eu ii duc in camera cand sunt iar adormiti..fac ture noaptea cu ei in brate,pe rand cand ne adunam prea multi si e trafic mare,ma trezesc si ii duc.
ei simt,dar le place .
si mie imi placea cand ma ducea tata de la ei din pat,la mine in pat.si acum imi amintesc.deci eram ditai era o placere si multa miere la ei in pat hahaa,si imi placea sa adorm acolo in timp ce ei se mai uitau la un film,si apoi ma ducea tata,ei cand ma punea pe perna mea deja pluteam adormind !

YLARI abia astept sa te vad mireasa!

SIMONIX vai de mine cum priveste,VISEAZA DEJA !!!!!!!!!!!! la un bebe mic.

MAGNE bine ati venit sanatoase acasa !!! ce ma bucur ca sunteti asa bine !!!!

SIMONIX si la voi e scump,dar clar,daca zici ca e o treime...aici ala e un salariu de cele mai multe ori.sau hai sa mai aiba in plus cat ar costa benzina.
dar na,la un asa salariu mare e clar ca te duci la munca,dar in Ro ce sa faca,sa se duca pe aceeasi bani ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Promit sa pun si poze, cand or veni. Al meu a fost de serviciu cu camera video, cu pozele au fost altii, iar eu in ziua nuntii in afar de faptul ca am taiat tortul nu am mai pus mana pe nimic. Oricum cred ca mi-ar fi iesit toate pozele miscate la cat de rupta eram. Dar in continuare tre sa spun ca m-am simtit super. Nici nu imi vine sa cred. Adevarul ca au fost numai si numai prieteni buni si dragi, si au fost siruri intregi de povesti si povestiri, iar pe mireasa nici unul nu o stiam decat din auzite, eu am vazut-o prima data (si prima din gashca ) vineri. Pai zici ca ne stiam de o suta de ani, frate am povestit de nu ne-am mai putut oprii. Asa mult mi-as dori sa ajung si al nunta lor din Romania la vara, dar mi-e greu sa cred ca ne va iesi. Noi musai mergem in iunie pentru intalnirea mea de 10 ani... si nu stiu daca mai reusim o escala si la sf de iulie, mai ales ca vrem sa ajungem in august in Elvetia sa ne sarbatorim noi cei 10 ani de mariaj.

Deci sa facem povestea scurta...cand imi pun baietii poze va dau si voua la vizualizat, probabil vor aparea pe Facebook. Apropo sa nu copiati modelul de rochita ca va bat Ce sigura sunt io ca va va place

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

WOW ! pai aici nici nu castiga femeia atat.acolo probabil salariile sunt foarte mari acolo.
acum,ma gandesc ca la banii astia sunt si super cresele.ca aici una la 1000 e maximul privatului,unde se duc numai cei mai bogati.
acolo e alta viata,clar.

Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010)

Nu draga mea atat e si salariul. Eu aveam 1500 euro si plateam 1490. Si primeam inapoi 1000. Dar e foarte foarte scump. Daca ai 2-3 copii intri in faliment.

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 14+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Va multumesc pt felicitari si pt urari.

Din pacate Sara nu e prea bine...Are varicela... de sambata seara a iceput si nu e nici vaccinata. Acum imi pare asa rau ca nu i-am facut vaccinul...

Eu nu am mai intrat ca la munca nu am acees la net si acasa nu mai apuc...
Cred ca am suta de mailuri necitite pe yahoo...
Eu nu stiu cum faceti voi de sunteti asa active, ma uimiti.
Acum Sara doarme... Saracuta... Si nu ma pot intelege cu ea sa nu se scarpine. Deja a rupt o bubita langa nasuc...
Macar pe fata de mu i-ar mai iesi...

Sanatate multa tuturor!
Va pup!

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Doloress, mi se pare super ca bebe Kevin a stat atat la caldurica. E cel mai bine asa. Nastere usoara!

Referitor la sist. Montessori - eu tocmai, intelesesem ca copilul e lasat mai liber, mai independent, nu este strict indreptat spre o activ.
Fiecare copil are ritmul lui si copiii pot face activ. individual sau in grup.
Si noi tot pt. Montessori optam, initial am fost cam socata de metoda de invatam., insa citind mai mult, am realizat, ca nu e chiar asa rea si te pregateste bine pt. viata, pt. adaptarea noastra in societate. Te invata/ii invata pe copii sa gandeasca singuri, sa se descurce in dif. situatii -- si nu doar teorie, teorie, teorie si mura-n gura cum e sist. nostru de invatamant. Si la final cand esti pus sa faci ceva practic, ridici din umeri, esti temator, ca deh -- n-ai fost invatat sa gandesti practic, sa iei decizii.

Ref. gradinita -in Austria de catva timp gradinita/cresa e "aproape" gratis -- se plateste doar masa si lunar se poate ajunge cam la 50-150 euro. E fain, pacat ca noi nu mai profitam de asta

Adriana
edit
Vin si eu la chinezesc, cand ramane fixat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Adriana: stiu ca tu ai plimbat fetele cu avionul destul de des, poti sa-mi spui ce parere are Anika despre asta? Daca ai avut probleme, daca a fost cuminte ...As vrea sa o duc pe cea mare la Disneyland si nu stiu daca sa ma incumet si cu Elena.

Mergi la inceput