Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (185)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Piggy:iaurtul, incalzesc laptele pana la 38-40gr max apoi in jumatate din el amestec un iaurtel natural si apoi pun amestecul in lapte. Daca e frig in bucatarie pun recipientul intr-un vas cu apa calda sa stea la cald, daca aveam ceva gen soba, calorifer plat il puneam acolo. Il las cam 12h si e gata poate fi consumat sau pus la frigider.
Sunt persoane care pun si smantana si iese mai gras dar smantana la noi nu stii ce contine.

Chiar asa legat de smantana voua v-a iesit frisca din cea din comert, in afara de cea speciala sau cea sintetica?

Te iubim, printesa Victoria!!!

io stiam ca asa e iaurtul de casa Mamaia asa facea, dar lega cu o lingura de smantana. Asa am si facut cand era mara mica, cumparam lapte gen napolact/cedra cel mai gras si cu o lingura de smantana si pus la cald langa aragaz. iese mai gras si mai acru decat cel din comertz. Si mai zemos.

Eu frisca o fac cu smantana din comert. Adica iau o galetusa de smantana grasa din Cora, de 22% sau 25%, gen Brenac, sau Paco, sau ce este acolo ieftin. O pun in finet pe pat de malai sa traga zerul, peste npapte, si dimineatza e f. groasa si cremoasa, la consistenta ca mascarpone. CU asta inlocuiesc si mascarponele din tiramisu, dar nu spuneti la prieteni, unii fitzosi sunt convinsi ca fol. cea mai scumpa mascarpone care este (chiar s-a mirat ca ma stie zgarcita )

Deci repede stabiliti cand e o intalneala ca Vic. a zis ca sta baby sitter.

danicris: a ajuns coletul. Il desfac miiine seara, cand ne introarcem acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Ce bine e in we! Pacat ca B e atat de obosit incat si promisiunea aia de un film scurt pe sapt e prea vaga..hm
Adriana uitasem sa-ti raspund, scuze, Mirci a mers in apropiere de 11 luni, cu cateva zile inainte sa le implineasca. AI tinut bine minte
Ali dada, si eu la fel, mor de dor! Sper sa ne iasa de data asta! felicitari pt ITW, n-as fi vrut sa fiu in locul tipei de la HR!
Piggy ce draguta e Ilinca ta ca vrea la gradi, eu pe Mirci tb sa-l amagesc ca sa mearga la gradi, ca nu are chef. luni il duc iar!ii prieste rasfatul de acasa... Imi pare rau cu faza cu antibioticul degeaba de 2 ori, din pacate asa am patit si eu, tot de 2 ori! Si Ilinca mea, la randul ei, suspecta de reflux. EU as baga mana in foc ca are!
Lori sper sa fiti bine cu roseola asta atunci sau ce o fi...stiu ca e greu sa ii separi, pe mine insa m-a surprins ce tare s-a dovedit ea in fata bolilor lui. Sper sa fie la fel si la voi! Ah, iar noi dormim toti 4 in acelasi pat, schema doi cate doi nu a mers!
Isabela e constipata?? Si Ilinca de cand s-a nascut face la cateva zile...uneori chiar si 4-5
Dolores greseli de genul asta fac si eu, sar repede cu sfaturi, cu ajutor, ce fel de copil independent nazuiesc sa cresc?? Hm! Poate d-aia fac si tantrumuri...de exemplu Mirci, azi a urlat non stop, a miorlait din orice, daca nu-i iese ceva direct incepe sa planga, nu vorbeste sa spuna care e problema...ma omoara cu asta! Daca pui patura altfel de cum vrea el urla la fel, sa se sufoce, nici nu mai poate explica ce are...Mai am putin si termin Faber si MAzlish si o sa fac si eu rost de Gordon. Hm. Mai greu e de pus in practica, din pacate
Esme, Belleane, Piggy si ms de felicitari!

Deeeeci, cum facem cu intalneala, sa fie duminica 13 februarie la pranz, la chinezi?? la 14:00 e bine?? Lasam copiii dormind?
Avem o lista:

Cleo
Ali
Laurita zapacita
cine mai vrea o supa iute acra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Laurita...nici la noi nu merge schema 2 cate 2...dpdv Robert. Asa ca da detalii, cum dormiti, de la ce varsta a Ilincai, cum va asezati, ca sa zic asa Eu acum n-am curaj, mi-e frica de Robert, de lovituri.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

"neata,

Noi ne pregatim sa plecam la un botez. Suntem fara bebei, am stat de vorba de la 4 dimineata pana mai adineauri, in pat ca boierii. Doar am luat micul dejun laptic cu croissante aduse de Stef de la Mega Image, super bune, de cand nu mai papasem si eu carbohidrati

Laurita, chiar duminica e ziua socrului meu si stiu ca il sarbatorim, dar nu stiu exact ora. Ma dau peste cap, tre' sa ajung cumva chiar daca e la pranz. Sa spuna si celelalte fete daca pot duminica. Mi-ar fi convenit mai mult cealalta duminica dar e ok si asa, sper sa reusesc o manevra.

Noi ne-am reglat acum, tati doarme cu Vlad si eu cu Luca. O perioada lunga am dormit eu cu amandoi si tati in sufra...ma intreb cand va veni perioada in care sa dorm eu cu tati ca oamenii normali? Va veni, sunt sigura......nu de alta dar sa ne mai regasim si noi, ca uite, ne trezim singurei si stam de vorba doar. Am ajuns rau Dar pur si simplu ne era dor sa vorbim....mult, ca pe vremuri, of, of, mai, mai!

V-am pupat tre sa fug la imbracat, machiat si alte chestii pregatitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Hello!

Salutari la toata lumea!
Eu n-am mai intrat de mult.... de prea mult timp...
Dar azi... surpriza: 2 liniute asa ca am intrat sa citesc si sa calculez una alta.
Cine stie, de acum poate intru mai des
Va pup!

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monik16

Hello!

Salutari la toata lumea!
Eu n-am mai intrat de mult.... de prea mult timp...
Dar azi... surpriza: 2 liniute asa ca am intrat sa citesc si sa calculez una alta.
Cine stie, de acum poate intru mai des
Va pup!

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

felicitari!!! sa fie intr-un ceas bun, sarcina usoara, nastere ca in basme!! Ce vestre frumoasa!!!

Noi am ajuns de 10 min, de la ... Sinaia. Am pus fata pe schiuri si i-a placut! Tre sa mai repetam iesiri ca asta, dar e un sport groaznic de scump...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Felicitari Monik!!! Sarcina usoara! Bine ai revenit la noi, ce mai face Sara?

Mami de Patrick(29.04.2008) si 38+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

AMR - 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bravo Monica, felicitari !!! N-ai mai intrat nici pe mess de mult, nu te-am mai vazut online.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

ALYSH cred ca ti s-a implinit profetia, cum s-a implinit si a mea penru tine Azi am 39 de saptamani, si nimic, nimic...

Mami de Patrick(29.04.2008) si 39+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

AMR - 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Monik super veste!!! Felicitari, sarcina usoara !!!

Vesti:
-ne-a trecut secretia de la ochi - n-am cuvinte sa exprim usurarea sau sa exprim frica prin care am trecut.
-colici urati si durerosi, vad ca ere efect "burtica de tati" doarme ca o pisica pe burta lui.

- inca stam cu frica sub amenintarea roseolei sau ce virus o fi avut Robert. Inca

Cleo felicitari pt iesire! Poze?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput