Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (185)
Raspunsuri - Pagina 4
belleane spune:
Felicitari pentru fetita precoce Ilinca si felicitari pentru dintisorul Marei, sa fie sanatoasa.
Si copilasilor bolnaviori Robert de Lorich, Andra de MsBB sa-si revina repede repede.
Pe mine ma incearca o mare raceala, chiar ma vazusem viteaza si am ignorat pur si simplu tot am baut ff rece, am mancat ff rece, am mers prin gerul asta de eram cam transpirata, de la ce o fi? Iarna asta nu cred sa fi avut nimic pana acum.
Citeam pe aici pe forum despre kefir, voi ati folosit, aveti ciupercute de kefir?
piggy spune:
Belleane sanatate multa! Mananca o inghetata sa vedem daca se verifica chestia aia - cui pe cui se scoate
Mie imi place kefirul caucazian de la Milli, e usor de facut (il ia sotzul vineri din Auchean)
Simonix spune:
Piggy - tare interesant cu Mara, eu merg luni cu al meu si poate aflam si noi daca are reflux, caci o banuiala de genul asta cam avem si noi. Bine ca v-ati lamurit
Simona cu Robert
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti
belleane spune:
Piggy: ce fel e? e preparat? eu la Auchan nu ajung usor, se gaseste pe oriunde?Eu nu stiu kefirul decat ca pe o varietate de iaurt pe care-l cumperi, il consumi si gata.
piggy spune:
Simonix noi la eco abdominala am descoperit buba...si eu ma bucur tare mult ca s-a lamurit pb
Belleane e gata preparat si cerd ca il gasesti oriunde au cei de la mIlli desfacere...noi de la Auchean cumparam de obicei ca e mai aproape. E bun kefirul caucazian..altul nu am gustat
belleane spune:
piggy:Am citit despre un kefir facut dintr-un fel de ciuperca, cu proprietati benefice asupra organismului. Eu de ceva vreme cumpar numai iaurt pe care il inmultesc eu acasa cand am timp.
piggy spune:
cum faci iaurtul? cred ca merge si la kefir dc iei la inceput unul din comert si apoi il multiplici...
Doloress spune:
ALYSH - intr-adevar cu Gordon, la prima vedere e greu sa lasi deoparte felul tau de a fi si sa incerci sa te schimbi, eu una mereu sar cu sfaturi si tot felul de sugestii, si-mi dau seama cateodata ca nu e bine, cand o sa fie mai mare n-o sa fie in stare sa gaseasca singur solutii la probleme. Dar ma educ, ma educ...
LAURA - felicitari Ilincutei! wow, ce fetita precoce, al meu la 15 luni a facut primii pasi.
PIGGY - tare rau imi pare ca ati luat degeaba antibiotic. Am mai auzit si la odiseea de buburuze, un pediatru care i-a dat unui bb augmentin preventiv, la o luna. Fara infectie, fara nimic, numai pentru muci si tuse Cred ca aici l-ar da afara din board. Si al meu a avut reflux cat a fost mic, si haraia ca trenul, nici macar odata nu mi-a zis doctorul ca ar fi ceva de genul bronsita, etc.
Cu concediile, si eu cred ca un an e pretty fair, dar in Romania, unde cresele sunt sub orice critica si bonele costa cat ochii din cap, ce sa faci? Mai intai ar trebui facute crese, gradinite in mediu familial, etc. si apoi dat legi de genul - un an si atata. In tarile civilizate ai alternative si posibilitati.
Noi suntem in plin proces de crize si tantrumuri, nu stiu care e cauza. La noi vad ca e terrible three! Din orice face criza. Ieri de exemplu - a deschis canita cu pai - a cazut putin suc din pai pe langa si am indraznit sa-l streg cu un servetel. O intreaga scena, cu trantit pe jos, trantit usi, urlat, tipat. De la gradi nu mai vrea sa vina acasa, dimineata nu vrea sa mearga a gradi. E de jale. Si mai vine si frate-su acusi acusi, pleaca si mama in 3 saptamani...
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
belleane spune:
Piggy:iaurtul, incalzesc laptele pana la 38-40gr max apoi in jumatate din el amestec un iaurtel natural si apoi pun amestecul in lapte. Daca e frig in bucatarie pun recipientul intr-un vas cu apa calda sa stea la cald, daca aveam ceva gen soba, calorifer plat il puneam acolo. Il las cam 12h si e gata poate fi consumat sau pus la frigider.
Sunt persoane care pun si smantana si iese mai gras dar smantana la noi nu stii ce contine.
Chiar asa legat de smantana voua v-a iesit frisca din cea din comert, in afara de cea speciala sau cea sintetica?
Lorich spune:
Laurita e roseola infantum, nu rubeola, aia o are in vaccinul ROR din cate stiu; roseola e usoara pt Robert..nu stiu pt Ana...
nu merge s apun link, dar gasesti imediat pe goagal.
Alysh felicitari, desi nu-i surpriza ca esti as ao fata desteapta, stiam deja!!
Eu iubesc chefirul napolact, l-am descoperit mancand pt fifi, c aica o ajuta si pe ea la burtica.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011