Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (185)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Bine ai venit pe lume bebe Kevin!!!!
Felicitari Andreea!!!

La multi ani Georgiana!!! Sanatate si numai bucurii!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adidana13 spune:

Taaaa...taaaa...taaaaa....taaaam...Sa cante surlele, sa bata tobele si sa ii uram lui Kevin "BINE AI VENIT PE LUME!!!". Sa ai parte doar de oameni buni si mult noroc!
Sanatate multa tie si mai ales mamicii, ca sa aiba putere sa faca fata celor trei baieti pe care-i are acum!

Multumesc mult pentru sfaturi, i-am dat o doza de Zentel, asa cum imi spusese pediatra si m-am speriat cand am vazut ce a putut sa aiba in burtica bietul copil...O sa continuam acum cu Liv 52, ptr ficatel si cu Helmiflores. Offf...ca tare-s mici si neputinciosi.

Si acum, linisteee!!! ca dorm bebelusii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

a sosit BB Kevin felicitari sa fii destept, frumos si sa aduci zambete pentru mami, tati, Patrick.
Felicitari Doloress!!!

Georgiana sa ai o zi de nastere superba, plina de surprize placute si cadouri extraordinare. Mai intra si tu pe la noi, sa mai vedem si noi ochisori superbi de gogoasa balerina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ne-am grasunit bine de tot, are 4670g si 57 cm, tocmai ce ne-am intors de la control; totul e ok, cica nu are ganglioni, deci poate chiar reusim sa scapam de porcaria aia de roseola.

oare ce-o fi facand Doloress cu bebe la san? ca cica e tare papacios...

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Bine ai venit pe lume bebe Kevin! Sa fii sanatos si norocos!
Refacere rapida, DOloress si sa ne trimiti poze!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ooo, ce bucurie, in sfarsit a sosit pe lume micutul Kevin!!!! Bravo mami , cred ca esti tare fericita acum, de-abia astept sa poti sa ne povesteti! Felicitari si imbratisari pentru tine si amandoi piticii mai mari si mai mici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Felicitari Doloress! Bine ai venit, bb Kevin!! Mamica curajoasa, refacere grabnica, lapte in tzitzi, si multa fericire in noua formula imbunatatita!! BB Kevin, sa fii sanatos, necolicos si mancacios!!! Sa ai parte de toata fericirea si norocul din lume !!! Bb Patrick, sa fii un fratior de nadejde pentru fratiorul tau mic, sa il ocrotesti si sa il iubesti asa cum o iubesti pe mami tau!! Iar pentru tati felicitari pentru familia ta reusita! Sa ai grija enorma de ei, caci sunt comoara ta cea mai de pretz

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 14+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PRAG spune:

Felicitari, Andreea! Bine ai venit, bb Kevin! Sa fii sanatos si cuminte! Multe felicitari si pentru tati si fratiorul cel mare Patrick! Va asteptam cu poze si povesti!

Chinabulina, La Multi Ani si multa fericire! Mai treci pe la noi si mai povestete-ne de gogosica ta frumoasa!

Un weekend bun la toate fetele!

Gabriela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Kevin, bine ai venit, sa fii sanatos si norocos.

Doloress, iti doresc multa sanatate, sa te bucuri de fiecare clipa alaturi de flacaii tai. Sa-ti traiasca amandoi si sa-ti aduca numai bucurii. Te imbratisez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Fetelor, voi ati vazut pe la magazine costume de carnaval?
Ca se apropie timpul carnavalului

Eu i-am comandat de pe net acum 1 an Larei (cu transport a costat 140 Ron), da chiar nu se merita; sunt destul de scumpe si nu le poarta decat 1 data, max. 2 ori.
As vrea ceva mai simplu, care se poate combina usor la diverse

Mergi la inceput