Pufi de ian-feb 2010 (213) - LMA Dionisios !
Raspunsuri - Pagina 5
haircut spune:
Mara, Iuria, Yannis, felicitari pentru mersul singurei inceputul e mai greu, spor la exersat...
M inca nu merge singura, nu sta nici copacel, dar de manuta sau in 4 pedaleaza prin toata casa. Are o mobilitate exagerata a gleznelor, poate sa-si intoarca laba piciorului mult in exterior si cred ca ii e mai greu sa se prinda cum trebuie sa se incordeze sa-si mentina echilibrul...e timp pentru toate.
DandanaG, bafta la vaccin!
Tomaca, multe pentru tine. Bafta multa maine!
Nic0le, am admirat printesa
Xela, sper ca sunteti ok
Ratusca, ce mai face Andrei?
xela_07 spune:
La multi ani Alexandra, David si Raul Sa fiti sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri!
Tomaca, frumos gest. Nu ai visat, ne-a iesit si noua primul dintisor chiar in ziua cand a implinit 1 an .
Nikole - f frumosi ochi are Irina,am admirat si tortul chiar arata super cred ca a fost si tare gustos .
Haircut - felicitari pentru alegerile lui M, si mie mi-ar fi placut sa aleaga iconita ...
Merci de intrebare, eu si sotul suntem varza cu gatul, el mai si tuseste rau, C e cat de cat spre recuperare si A e chiar bine.
ana_g spune:
ca sa nu treaca si ziua asta, ma grabesc sa urez LA MUUUUULTI ANI SANATOSI SI BUCUROSI pufilor Daniel, Irina, Adrian, Alexandra, David si Raul. si LML Bobitza!
sunt undeva in urma, recuperez. suntem si noi in clubul muciosilor, dar asa, versiunea light, adica respira totusi ok peste noapte, cam atat. nu ma lasa sub nici o forma sa ma apropii de nasu lui.....altceva ma doare, pe el de fapt...are colici.................orice ar/as manca, e jale dimineata undeva pe la un 5.......cu plansete, arcuieli, abdomen tare ca piatra..............de 3 zile ii dau protectis, cica ajuta la o floara intestinala sanatoasa, deci gaze mai putine, deci fara colici (?!).....astept cu emotie noaptea care urmeaza. acum doarme ca un prunc, vorba aia.............mai ies si niste dinti...of, lasa, creste el mare......ii dau si vitamine, la recomandarea doc
seara faina sa aveti...mai vin eu
_
mama lui Stefan, pui scump
ana_g spune:
a, sa nu uit...bravo Uca!!! lenesul meu nici la un an implinit nu merge singur, tinut da, are o viteza super-sonica. inca astept minunea!
f dulce irina, nikole.....
_
lucia2000 spune:
Intrebare de baraj: pufuletii vostrii musca, ciup sau zgarie?
Teo de ceva timp ne-a disperat.
simplicity spune:
Am vazut poze frumoase:
Iuria o frumusete,are cercei foarte draguti(am asa un feeling ca Iuria va "proba" tot ce are mami ei in garderoba)
Irina e o finuta,gingasa fetita si are o surioara pe masura
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Cuvintele afectuoase pot fi scurte si usor de rostit, insa ecourile lor sunt cu adevarat nesfarsite."
ana_g spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucia2000 Intrebare de baraj: pufuletii vostrii musca, ciup sau zgarie? Teo de ceva timp ne-a disperat. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
DA! si mai prinde si de par si traaaage. oricum, totul e o joaca pt ei acum, mai tarziu trebuie de avut grija.
_
Ruxita spune:
citat din mesajul lui ana_g ca sa nu treaca si ziua asta, ma grabesc sa urez LA MUUUUULTI ANI SANATOSI SI BUCUROSI pufilor Daniel, Irina, Adrian, Alexandra, David si Raul. si LML Bobitza! sunt undeva in urma, recuperez. suntem si noi in clubul muciosilor, dar asa, versiunea light, adica respira totusi ok peste noapte, cam atat. nu ma lasa sub nici o forma sa ma apropii de nasu lui.....altceva ma doare, pe el de fapt...are colici.................orice ar/as manca, e jale dimineata undeva pe la un 5.......cu plansete, arcuieli, abdomen tare ca piatra..............de 3 zile ii dau protectis, cica ajuta la o floara intestinala sanatoasa, deci gaze mai putine, deci fara colici (?!).....astept cu emotie noaptea care urmeaza. acum doarme ca un prunc, vorba aia.............mai ies si niste dinti...of, lasa, creste el mare......ii dau si vitamine, la recomandarea doc seara faina sa aveti...mai vin eu _ mama lui Stefan, pui scump |
pt flora la noi a functionat de fiecare data excelentisim erce flora duo... ultima data m-am dat de ceasul mortii s-o gasim in farmacii si nimic, a disparut si cred ca am incercat in toate farmaciile din cartier si cele din mall-urile din apropiere... dar probabil se poate comanda, nu?
a mai disparut din farmacii si ventolin, dar asta e despre altceva...
sorina, tu parca m-ai intrebat cum mai suntem... eh, o impresie ceva mai bine la amiaza, dar m-am temut sa zic, de teama sa nu cobesc... adica s-a marit intervalul dintre pusee, nu mai face frisoane, la amiaza nu cred ca depasea 38,5... DAR, acum seara a facut brusc febra mare, i-am masurat-o in fundulet avea 38,4... iar peste 5 min la gat avea 39,6.. deci vreo 40 fluierand in fundulet ... si asa speram ca gata
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
simplicity spune:
Saracul Kay,de cand o tine tot asa si nu ii mai trece
Sper sa veniti cu vesti bune,mi-e mila cum treceti prin asa ceva zilnic
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Cuvintele afectuoase pot fi scurte si usor de rostit, insa ecourile lor sunt cu adevarat nesfarsite."
ioana_fota spune:
citat din mesajul lui ana_g ca sa nu treaca si ziua asta, ma grabesc sa urez LA MUUUUULTI ANI SANATOSI SI BUCUROSI pufilor Daniel, Irina, Adrian, Alexandra, David si Raul. si LML Bobitza! sunt undeva in urma, recuperez. suntem si noi in clubul muciosilor, dar asa, versiunea light, adica respira totusi ok peste noapte, cam atat. nu ma lasa sub nici o forma sa ma apropii de nasu lui.....altceva ma doare, pe el de fapt...are colici.................orice ar/as manca, e jale dimineata undeva pe la un 5.......cu plansete, arcuieli, abdomen tare ca piatra..............de 3 zile ii dau protectis, cica ajuta la o floara intestinala sanatoasa, deci gaze mai putine, deci fara colici (?!).....astept cu emotie noaptea care urmeaza. acum doarme ca un prunc, vorba aia.............mai ies si niste dinti...of, lasa, creste el mare......ii dau si vitamine, la recomandarea doc seara faina sa aveti...mai vin eu _ mama lui Stefan, pui scump |
Daca protectis nu are efecet mai e bun biotics baby care nu e f scump si mai vb fetele de erce flora duo dar care am inteles ca e ceva mai scumput.sa treaca si sa fie bine.