Pufi de ian-feb 2010 (213) - LMA Dionisios !
Raspunsuri - Pagina 4
adina_bulina spune:
Vreau sa umblu cu cioara vopsita. Am gasit un site, formeasy, unde au burtiere, pantaloni si alte minuni... de unde mi-am dat comanda de un pantalon cu burtiera inclusa, sa par mai slaba . Am slabit de slabit, am 57 kg de la 72 , dar am ramas cu o burta de la cezariana, de zici ca o iau de la capat... cam 5 luni minim. Am avut si eu palat, nu stiu daca a fost chiar ca al lui Bea dar.... statea cana cu ceai linistita pe dna burta. Nu pot tine cura, inca alaptez, aia e.
Mami de Maria Dalia (06.02.2010)
adina_bulina spune:
Cred ca numai copilul meu doarme la ora asta. Mama ZUZA ce sunt.
Mami de Maria Dalia (06.02.2010)
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adina_bulina Cred ca numai copilul meu doarme la ora asta. Mama ZUZA ce sunt. Mami de Maria Dalia (06.02.2010) |
Nu esti zuza, stai linistita. Si a mea de multe ori doarme la ora asta. Seara se culca in jur de 11 jumate-12....
Declar copil marait, de 3 zile vrea doar la mine in brate. I-am facut orez cu lapte, indulcit cu miere...sper sa manance.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
Ruxita spune:
citat din mesajul lui adina_bulina Nu stiu daca fac bine, dar eu am citit niste articole despre combinatii alimentare si acolo scria ca fructele se mananca singure, cel m bine dimineata pe stomacul gol, si, o jumatate de ora dupa, e bine sa nu se manance nimic altceva pentru a se digera in liniste. Din aceasta cauza nu ii dau nici branza cu fructe, ci doar cu legume crude, daca e. Mami de Maria Dalia (06.02.2010) |
si noi mancam fructul pe inima goala dimineata fara cereale... cereala o mancam la 2-3 ore dupa...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
despre imbracat copil in casa - sunt zuza in materie de imbracat in casa, asa ca caci, asa mama, asa fiu, (sotul imi zice ca am scapat de la spitalul de nebuni), deci obligatoriu dres, peste dres un pantalon gros (eu ii zic vatuit) si acuma fix 2 perechi de ciorapi grosi... il imbrac ceva mai gros in picioare pentru ca se taraste e jos si e frig si nu tot timpul sta in fund pe covor, se aseaza si pe linoleu gol, deci e frig... pantalonii grosi sunt de la costum de iesit primavara-toamna afara... in partea de sus ii dau un body, un tricou cu maneci lungi, si de-asupra o bluza groasa, tricotata... eu stau cu dres pe mine gros si mi-e frig de tre sa ma frec din cand in cand pe picioare ca sa nu-mi amorteasca... si de aceea prefer sa-l tin mai mult in brate...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
simplicity spune:
Miremia Ai spus ca esti plecata si m-am gandit sa mai schimb si eu titlu daca tot stiu,mai ales ca pt asta stiu ora la care trebuie schimbata(pt un nou capitol nu sunt tot timpul pe faza),sper ca nu te-am incurcat vreodata(ca nu am anuntat niciodata ca modific)
Felicitari mica printesa pt primii pasi ,isi va da drumul din ce in ce la mers,depinde cum se simte ea in siguranta
Si eu aveam probleme cu sosetutele,asa ca ii dau dresuri de bumbac,plus inca o pereche de sosetute(pt ca la noi e frig pe jos).
Bravo Iuria pt primii pasi
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Cuvintele afectuoase pot fi scurte si usor de rostit, insa ecourile lor sunt cu adevarat nesfarsite."
dandanaG spune:
La Multi Ani Alexandra!
La Multi Ani David!
La Multi Ani Raul!
eu sunt nerecuperata, am citit doar cap asta
tomaca m-a impresionat sunt multi copii necajiti
sper sa veniti cu vesti bune maine
fug sa-i fac baie ca trage de mine, maine mergem si noi la vaccin, sper sa mai recuperez dupa
Dragos Andrei
simplicity spune:
Tomaca intotdeauna plang la chestii de genul asta,mi-e mila de saracii copii,batrani care traiesc asa....
Am incercat si eu acel aperitiv cu verdeata-acela tip chec(a la Xela),dupa ce am stat 3 ore in bucatarie,am facut si alte mancaruri,sunt total dezamagita nu mi-a iesit ca si un chec ci mai degraba ca o musaca,nu stiu unde am gresit,daca problema e la faina,ideea e ca e buna,dar nu a iesit asa cum speram
Myky am admirat si eu baietii tai frumosi,ce scumpi sunt cum se tin ei in brate,sa stapaniti sanatosi baia
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Cuvintele afectuoase pot fi scurte si usor de rostit, insa ecourile lor sunt cu adevarat nesfarsite."
ioana_fota spune:
citat din mesajul lui Ruxita despre imbracat copil in casa - sunt zuza in materie de imbracat in casa, asa ca caci, asa mama, asa fiu, (sotul imi zice ca am scapat de la spitalul de nebuni), deci obligatoriu dres, peste dres un pantalon gros (eu ii zic vatuit) si acuma fix 2 perechi de ciorapi grosi... il imbrac ceva mai gros in picioare pentru ca se taraste e jos si e frig si nu tot timpul sta in fund pe covor, se aseaza si pe linoleu gol, deci e frig... pantalonii grosi sunt de la costum de iesit primavara-toamna afara... in partea de sus ii dau un body, un tricou cu maneci lungi, si de-asupra o bluza groasa, tricotata... eu stau cu dres pe mine gros si mi-e frig de tre sa ma frec din cand in cand pe picioare ca sa nu-mi amorteasca... si de aceea prefer sa-l tin mai mult in brate... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Nu esti deloc cum zici u,la mine e destul de rece in camere mai dau drumu la AC dar pe hol si in bucatarie nu am cum ca nu ajunge AC-ul pana acolo,si eu ii dau dres gros+soseta desi am pus pe hol si buc niste mochete sa nu mai stea pe gresie+pantalon dar nu chiar asa gros iar sus body manecalunga+bluzitamaneca lunga+pluovars din lana sau bluza de la costum daca ii dau costumase.
ioana_fota spune:
Mara pentru primii pasi .
Tomaca si pe mine ma impresionat,si eu mai fac uneori cand intalnesc gesturi din acestea pt ca din pacate asta e lumea in care traim,sunt unii care nu au.