Pufi de ian-feb 2010 (213) - LMA Dionisios !

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

buan seara....

mire....felicitari pt mara...lasa , sa mearga sa rupa usa la mall...la 10...poate asa uita de jiji

alex...zi de pomina...k jobul...ce sa zic...e grele....mai ales cand socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ...insa..poate vei reusi sa le potrivesti tu cumva...

cris.d ..m-ai pus pe ganduri cu cerealele...trebuie studiata problema. mai nou..jiji nu prea mai vrea iaurt...dar seara e innebunit dupa cana de cereale( fulgi de porumb...de-ai nostri + 1 lingura de cereale de la organix... sa mai ingroase) ...asa ca la 9 dupa baie....baga cerala....

tomaca...m-a impresionat mult intamplarea de azi...cred ca te-ai simtit multumita sufleteste ca ai fc un gest asa de frumos...

dupa ce mi-a crapat capul azi...luasem si paracetamol...degeaba...am iesit pe la 4 afara juma de ora , dupa ce s-a trezit jiji....l-am pus pe saniutza si go printre blocuri...mi-a trecut , nu imediat...dar...da, cred ca avem nevoie de oxigen...si ei la fel...

am utat ce vroiam sa mai zic....e jiji la tt pt somn...nu se lasa usor

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

salut la ceas de seara................

din pacate prima mea zi a fost, DA de 12 ore.maine nu stiu daca ajung acasa, cred ca numai poimaine, in cazul in care ivan va fi ok .........
alexutza noi suntem in aceeasi oala ca si voi.....................din pacate
mai mare de 38.3 nu a fosty, dar nici prea mult nu se sinchiseste sa scada.....................nurofen+supozitor...........

sa vedem ca e fi la nopate............

ma dor picioarele de morrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ivan s-a bucurat tare cand m-a vazut si el saracu la ceas de seara...........................

asa ca nu stiu ce va fi maine..........

eu zic maseaua aia nenorocita, ca altfel nu pot sa ii zic..tot fierbinte locul ala, toata saptamana scaun moale moale dar numa odata/zi...........sunat dr...daca nu scade si urca sa mergem sa il vada............

eritem fesier.............
si pusca mea....................nu stiu de ce nu mai iese odata.......................

l-am adormit....merg sa spal bibe ca nu mai e nici unul curat din aia 10 pe care ii am..........

am citit......................pe fuga...........

tomaca multa bafta maine....sper sa nu aibe nik Tudor......
si pentru gestul tau...super!!!!!!!!!!!!!!!

aa..............UCa...........iuria si mai era cineva...ioiiiiiiii nora mea..................felicitari pentru paii facuti!!!!!!

kayyyyyyyyyyy soryyy ca tot asa esti................:(

aaaaaa.................luciaaaaaaaaaaa noi am trecut peste faza ciupit/tras par/zgariat........muscat...............nu l-am lasat niciodata , asa ca el nu stie ce insemna aia...............................sper mare mea bucurie..........

imbracat copil:
body maneca scurta.........
bluza.dimi cnd ne trezim dau ceva vesta/jerseu..........apoi jos
la noi sunt cam 23-24 de grade
si asa umblu si eu si nu mi-i frig.............
in picioare ciorapei si incaltari...........neaparat........

asa ca va pup

sorry ca am raspuns numa sa din amintiri dar nu mai vad de oboseala........azi am controlat 700 de bucati...........

noapte buna................si

La multi ani Dionisios!!!!!Sa fii sanatoasa si fericita, norocoasa si tot ce iti doreste mami si tati!!!!!!!!(sper ca e mai bine)

Forever in love...with my baby...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Vis-a-vis de cereale,eu nu stiu ce e bine si cum e bine,dar stiu ca m-au capiat medicii printesei mele cu cerealele(si nu din acelea pt bebei si nici din acelea musli sau cu fructe,ci gen ovaz,grau)

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Cuvintele afectuoase pot fi scurte si usor de rostit, insa ecourile lor sunt cu adevarat nesfarsite."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Sa raspund macar la sondaje:

Mic dejun (aka gustarea de la 10-11 dupa laptele de la 7-8-9) variante:
- cereale milupa (straciatella sunt delicioase... atentzie au cioco pt cine e impotriva)
- cereale + mar pasat
- mar + biscuiti
- piure de fructe crude (de regula combinatzii la borcanele)
- branza de vaci + piure de piersici sau de mango
- dovleac la steamer cu unt
- paine cu almette
- paine cu gem
- ou fiert

Gustarea de dupa-amiaza ca alternativa la mic dejun, doar ca la noi de regula fructele dimineatza si lactatele seara:
- iaurt simplu
- iaurt + fructe (banana, avocado)
- iaurt + vanilie + fructoza
- iaurt + gem
- budinca Paula cioco + vanilie
- branza de vaci + iaurt + biscuiti (pasate impreuna)
- branza de vaci + mango/ananas

plus minus diverse rontzaieli:
- fulgi de porumb + stafide
- cereale Nestle Chocapic sau Cheereos
- biscuiti
- felii de fructe
- pufuletizi Gusto
- pop-corn (facut pe aragaz).

Ar mai merge legume crude, dar cum nu e sezon...olandisme si grecisme nu prea le dau, prefer sa iau fructe exotice pe care nu cred ca e nevoie sa le "injecteze"...

Mergi la inceput

Si gemanutzele mananca aproape totul pasat. De succes ne-pasat au fost nishte fusili cu telemea (saratzica) la cina si o fidea cu lapte indulcita tot la cina. In rest doar daca ishi iau singure cu mana, ceea ce inca nu sunt dispusa sa le las la mesele principale...in sensul ca nu ar manca suficient si ar durea mult prea mult... Le mai dau sa se joace spre sfarshitul mesei sau garnituri (porumb fiert de exemplu), dar de regula din acel moment masa e compromisa... se joaca, scuipa, foarte putzin inghit... Din linguritza nu vor decat extra-fin... si cand se intampla ca blenderul sa scape o frunza de patrunjel, le zgarie pe cerul gurii ...

Mergi la inceput

Scos afara... si noi mai rarutz, dar dupa ce o saptamana (cu ploi, geruri, parintzi ocupatzi samd) de nescos, au stat chiar cumintzele la imbracat... deshi nu au rezistat afara cumintzi mai mult de 5-7 minute. Poate a contat si faptul ca nu prea le infofolesc... sau poate le imbrac prea subtzire ... Adika la -2 grade spre 0 grade: shtrampi groshi+shosete+bocanci imblanitzi, sus body/bluzitza + pulover cu guler + cosmonaut imblanit + caciula si manushi +/- fular. Cand a fost frig tare cu zapada cu tot tacamul, le-am mai pus o bluza si inca un rand de shtrampi/pantaloni de pijama.
Cand le-am vazut cum trageau ele afara asha dupa pauza aia de ieshit, ma straduiesc sa le scot macar la 2-3 zile cate 1/2 de ora, chiar si pe ger. Dar la noi se pare ca e mai cald decat in restul tzarii.

Imbracatul in casa (la 22-24 grade si mocheta sau covor puzzle peste tot) consta in: pantaloni de trening + shosete groase / 2 perechi subtziri, sus bluzitza / body / maieu + hanorac subtzire. Alteori shtrampi + shosete + rochitza + body.

Mergi la inceput

Mushcat & co ... ho ho...la greu si premeditat. Nataly a invinetzit-o de 2 ori pe Alena pe bratz mushcand-o tare (se vedea urma dintzilor)... nu am avut timp sa intervin deshi eram pe faza de ambele datzi. Se trag si de par, se ciupesc, se trag de bluze... Mie imi ataca ochelarii (dar nu in joaca ci parca de suparare). Cand nu le convine ceva trantesc lucrurile pe jos... sa nu mai zic de plonjeurile pe burta (Nataly) sau in fund (Alena)... Pe tati il trag de parul de pe piept... Mai si zgarie, dar asta din vina mea ca mi-e lene sa e tai foarte des unghiile, mai ales ca e cu circ + pacaleala mereu...

Mergi la inceput

tomaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui adina_bulina

Nu stiu daca fac bine, dar eu am citit niste articole despre combinatii alimentare si acolo scria ca fructele se mananca singure, cel m bine dimineata pe stomacul gol, si, o jumatate de ora dupa, e bine sa nu se manance nimic altceva pentru a se digera in liniste. Din aceasta cauza nu ii dau nici branza cu fructe, ci doar cu legume crude, daca e.

Mami de Maria Dalia (06.02.2010)

asa stiu si eu ca fructele se mananca singure cu 30 min-1 inainte sau dupa masa. luate ca desert baloneaza, fermenteaza, ingreuneaza digestia. in combinatii merg daca sunt copate, fierte...park asa..
cu toate astea desi teoretic stiu...la 10 jiji are masa de fructe cu 4-5 biscuitei. urmatoarea e pe la 13...pranzul.

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

N-atzi mai zis nimic de upgrade-ul paginii de start... cu detaliile privind viitoarele "profesii" ale pufuletzilor... sa intzeleg ca nu va surade ideea?

Mergi la inceput