Pufi de ian-feb 2010 (213) - LMA Dionisios !

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

La multi ani Alexandra, David si Raul Sa fiti sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri!

Tomaca, frumos gest. Nu ai visat, ne-a iesit si noua primul dintisor chiar in ziua cand a implinit 1 an .

Nikole - f frumosi ochi are Irina,am admirat si tortul chiar arata super cred ca a fost si tare gustos .

Haircut - felicitari pentru alegerile lui M, si mie mi-ar fi placut sa aleaga iconita ...
Merci de intrebare, eu si sotul suntem varza cu gatul, el mai si tuseste rau, C e cat de cat spre recuperare si A e chiar bine.

cand eram invatatoare...sunt tot felul de discutii cu piticii....gen..ce te faci cand vei fi mare...

o fetitza a zis....PREOTEASA....gandindu-se ca de....daca preotii o duc bine....de ce nu...

asa ca..harnicutz....crezi ca maia o avea vreun gand din asta? ( pt asta trebuie indrumata spre biserica nu sprea mall... )

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

... eu cand eram mica vroiam sa ma fac vanzatoare la magazinul de bomboane, clar de ce... oare asta o fi adevarata mea vocatie?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

si eu...cand eram mica..dupa faza cu...doctoritza....imi doream sa lucrez la un laborator de cofetarie...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

De ceva timp ma tot gandesc cu ce sa inlocuiesc biscuitii din magazin.
E f adevarat ca au vitamine, sunt special pt bebelusi dar au si atatea chestiuni cu care eu nu sunt de acord(cum ar fi acid citric care e cancerigen)
Asa ca ieri am gasit o reteta de turta dulce si am adaptat-o pt el(adica am pus miere in loc de zahar).
A iesit asa buuuuna
A mancat si Teo mofturici. Chiar cu pofta.
Biscuitii in schimb nu-i prea plac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

E f adevarat ca au vitamine, sunt special pt bebelusi dar au si atatea chestiuni cu care eu nu sunt de acord(cum ar fi acid citric care e cancerigen)
Asa ca ieri am gasit o reteta de turta dulce si am adaptat-o pt el(adica am pus miere in loc de zahar).
A iesit asa buuuuna

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Lucia, ai pana in 35 ani? Cred ca da. Nu vrei totusi sa faci niste bani din pasiunea ta pentru cofetarit? Se dau fosnduri nerambursabile 10000 euro pt tineri care isi fac micro cu 2 salariati. Sunt facilitati si la plata taxe sociale. Poate totusi te ajuta.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Citat:

N-am fost eu prima?

Ba da.

Cum mai e Kay? Sper sa nu va mai aud ca tot cu febra...

sau mai simlu ar fi

pensula, surubelnita, seringa

si atat
sa nu fie cu 1,2,3 e clar ca optiunile sunt in ordine

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Exact asha am si pus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:

A iesit asa buuuuna

Lucia, ai pana in 35 ani? Cred ca da. Nu vrei totusi sa faci niste bani din pasiunea ta pentru cofetarit? Se dau fosnduri nerambursabile 10000 euro pt tineri care isi fac micro cu 2 salariati. Sunt facilitati si la plata taxe sociale. Poate totusi te ajuta.

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

Saru'mana pt info tomaca.
Da am pana in 35 mai exact 29 de ani.
Poti sa-mi dai te rog un link ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

'neataaaa!!!

n-as vrea sa ma minunez prea tare, dar nu stiu ce am facut sau nu am facut, ca mi-a dormit azi-noapte.................ca un prunc la sanu mamei, doar ca el era la el in patut, iar sanu mamei in alta parte.......cam asa a fost: pe la 9 deja dormea, dupa 150ml de LV, apoi 2-3 minute . la 9 jumate s-a trezit....iar 2-3 minute......la 9 45 idem.............de la ora aia, 10 fara ceva pana cand s-a luminat in zori, a dormit/foit, dar nu trezit la el in patut!!!!!!!!! era ora 1 si eu nu puteam adormi.......ma simteam ciudat....a, i-am dat si o portie de espumisan inainte de LV si a tot tras parturi peste noapte, dar macar nu i-au mai chinuit burtica...

a, si am primit "complimente" de la sotz...ca ii spuneam, ca uite, nu mai sunt cu lapte, nu mai sunt asa mari.........pai e mai ok asa, inainte cam atarnau.......si am studiat problema si asa e, parca-s mai ok acum, nu s-au lasat asa cum m-am temut. se cheama ca noi suntem pe ultima suta de metri cu alaptatul...adica lapte nu prea mai e, dar el ar mai vrea, asa, cat sa poata adormi (el copilu).

sunt si eu racita.....am baut acu 2 zile lapte rece si am gatu in pioneze, am si sinusurile congestionate..............cool, nu?

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:

A iesit asa buuuuna

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

Saru'mana pt info tomaca.
Da am pana in 35 mai exact 29 de ani.
Poti sa-mi dai te rog un link ceva?

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

http://www.wall-street.ro/articol/Real-Estate/98656/Tinerii-care-isi-fac-firma-pot-lua-pana-la-10-000-euro-nerambursabili.html

Trebuie sa ai rambdare cu sistemul, ca e operat de oameni care n-au nicio licarire la munca.

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

La multi anisori Dionisios !

SA CRESTI MARE, SANATOS, NOROCOS!

Mergi la inceput

Tomaca iti tin pumnii astazi sa fie bine cu Tudorel Doamne Ajuta!

Eu sunt in butoi rau de cateva zile, Tudor a depasit limitele cu starea sa de maraiala si plans si zi si noapte, trebuie sa stau numai si numai cu el, nu mai vrea sa doarma nici in patutul lui ci cu noi in pat, sunt varza, nu mai am rabdare, poate e si faza ca practic de 3 ani fac numai asta, in momentul asta imi doresc la serviciu, vreau sa ies din rutina asta...off

Mergi la inceput

Citat:

A iesit asa buuuuna

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Eu le fac biscuiti de casa cu zahar brut si faina integrala, faza e ca eu mananc mai mult decat ei

Mergi la inceput