Pufi de ian-feb 2010 (213) - LMA Dionisios !
Raspunsuri - Pagina 11
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
si eu am tinut cura si nu mi-a scazut deloc productia... aoleu fetili am primit o veste f proasta.... maine se intorc in buc..baietii cu care a plecat jiji mare...el mai sta la mami....SI...doamne de dezastru...socrela imi trimite prin ei PRAJITURA MEA PREFERATA...i-o face o vecina...fetele mai stiti care, nu?.doamne cum sa rezist...deja imi ploua in gura...sufar si sunt ingandurata de pe acu...dar...cu doamne iarta-a inainte..na Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Pune ceva de-o parte ca trec vineri sa iau o bucata ca vine ziua de dezlegare parji conform dieta RINA.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/
sorina_bz spune:
De ieri...scriu repede, ca am adormit kupilu'...
Mara..go, go, go!...felicitari pt primii pasi!
Tomaca...tinem pumnii Tudorelului...sa nu fie nimic, azi, la doc. si un bratz de pentru gestul de ieri, si prezenta ta de spirit. (voiam sa te intreb...cum i-au placut borcanelele de la DM lui Tudor?)
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gmilady [size=3][font=Comic Sans MS] La multi ani, Alexandra!!! L-am colorat si eu frumos, pentru Cris.M Sper ca sunteti bine!!! |
Sunt bine, pupa toti pufuletii
Povestea unui Dor
Ajut-o pe Eva
Ruxita spune:
citat din mesajul lui larisel
Ba da. Cum mai e Kay? Sper sa nu va mai aud ca tot cu febra... _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
trebuia (auzi, deja trebuia, ca asa era normal) sa faca un puseu de febra pe la 8 si inca nimic... deja e 10??? deci mai asteptam...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
tomaca spune:
citat din mesajul lui larisel Sa raspund macar la sondaje: Mic dejun (aka gustarea de la 10-11 dupa laptele de la 7-8-9) variante: - cereale milupa (straciatella sunt delicioase... atentzie au cioco pt cine e impotriva) - cereale + mar pasat - mar + biscuiti - piure de fructe crude (de regula combinatzii la borcanele) - branza de vaci + piure de piersici sau de mango - dovleac la steamer cu unt - paine cu almette - paine cu gem - ou fiert Gustarea de dupa-amiaza ca alternativa la mic dejun, doar ca la noi de regula fructele dimineatza si lactatele seara: - iaurt simplu - iaurt + fructe (banana, avocado) - iaurt + vanilie + fructoza - iaurt + gem - budinca Paula cioco + vanilie - branza de vaci + iaurt + biscuiti (pasate impreuna) - branza de vaci + mango/ananas plus minus diverse rontzaieli: - fulgi de porumb + stafide - cereale Nestle Chocapic sau Cheereos - biscuiti - felii de fructe - pufuletizi Gusto - pop-corn (facut pe aragaz). Ar mai merge legume crude, dar cum nu e sezon...olandisme si grecisme nu prea le dau, prefer sa iau fructe exotice pe care nu cred ca e nevoie sa le "injecteze"... _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
Ma omori cand vad listele astea frumos organizate. Si eu nu pot sa retin nimic . Parca sunt la cumparaturi ametind in fata rafturilor.
Povestea unui Dor
Ajut-o pe Eva
Ruxita spune:
citat din mesajul lui larisel
Ba da. Cum mai e Kay? Sper sa nu va mai aud ca tot cu febra... _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
sau mai simlu ar fi
pensula, surubelnita, seringa
si atat
sa nu fie cu 1,2,3 e clar ca optiunile sunt in ordine
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
tomaca spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Intrebare de baraj: pufuletii vostrii musca, ciup sau zgarie? Teo de ceva timp ne-a disperat. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Ciupit si zgariat !!! Mi-ai luat-o inainte cu intrebarea asta.
Cand il luam in brate ne trage de nas, de obraz, ne ciupeste de gat. Dar asa de tare ca mori de durere. Incearca cu degetul sa scoata ochii. Ne crede niste papusi si ne studiaza. Altfel nu. Are forta zdravana si nu stie sa o controleze cand o aplica pe oameni. Sa vezi la copii ce mirat este si ce-i mai "pipaie". De muscat, nu, doar cand ii dau pe dinti, mai agata putin.
Povestea unui Dor
Ajut-o pe Eva
tomaca spune:
citat din mesajul lui sorina_bz De ieri...scriu repede, ca am adormit kupilu'... Mara..go, go, go!...felicitari pt primii pasi! Tomaca...tinem pumnii Tudorelului...sa nu fie nimic, azi, la doc. si un bratz de pentru gestul de ieri, si prezenta ta de spirit. (voiam sa te intreb...cum i-au placut borcanelele de la DM lui Tudor?) Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Nu i-am dat inca. Cel putin eu nu. Mi-a zis bona ca i-a dat intro zi un borcanel ca nu mai voia sa manance ce-i gatise, dar dadea semne de foame, si i-a placut tare. Am uitat sa ma uit sa vad ce i-a dat. Dar el nu face mofturi. Doar hipp a refuzat odata ca era mai cu sare.
Cat despre intamplarea de ieri, eu nu m-am simtit bine de loc, si mi-a lasat un gust tare amar. Si faptul ca eu, o straina, am facut bucuros un copil pentru un moment, este si mai trist. Cum ajung copii asa in voia soartei si nu-i ajuta nimeni?
Asa cum zicea Ele, suntem prea grabiti ca sa-i mai ajutam si pe ceilalti.
Povestea unui Dor
Ajut-o pe Eva
tomaca spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ruxita
trebuia (auzi, deja trebuia, ca asa era normal) sa faca un puseu de febra pe la 8 si inca nimic... deja e 10??? deci mai asteptam... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Doamne ajuta sa nu, ca prea sufera bietul copil.
Povestea unui Dor
Ajut-o pe Eva