Pufi de ian-feb 2010 (213) - LMA Dionisios !
Raspunsuri - Pagina 10
bubu_bu spune:
buna dimineata fetelor!de cafea decenuela!
la multi ani dionisiossa cresti mare si sanatos!
multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase fetelor!sunteti singurele care inteleg,care au o vorba buna indiferent de problema sau dilema ce o am....uneori intelegeti muuuult mai bine ca maica-mea sau ca sotul daca e sa fiu sincera!
raul nu musca nu zgarie....doar pupa cu muuuuuulte foarte multe balute.....a muscat cand avea cateva luni pe la primi dintisori saracul il manca durea gingia si probabil fiind si cei din fata.....acum doamne ajuta nu .....si mai lovea cu manutele cateodata dar vad ca s-a potolit
la noi cu mancatul e foarte simplu...orice ar primi ia maxim 10 lingurite si apoi se plictiseste si daca ai dau sa-si ia cu manutele atunci nu prea nimereste in gurita se mai joaca ,daa uu,nu mai vrea deloc....nu merge pacalit in nici un fel....si trebuie completare lapte tre sa vb cu dr la vaccin ca nu cred ca e in regula.
noi sambata facem petrecere cu mot si tava si am sa iti spun atunci larisel
multumesc fetelor cu cremele ca si-au facut timp sa ne ajute si pe noi cele din provincie
o zi frumoasa sa fie !
ioana_fota spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ruxita
mie pediatra mi-a zis ca biotics baby e slab si sa nu-l cumpar ca e degeaba... am constatat si eu ca nu avea niciun efect... dar cu erce flora duo dupa 2 capsule ne-am reglat bine de tot (nu mai facea kaka imprastia si apos ci moale si legat). -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Posibil depinde de fiecare la noi bioticsu a fost bun pe langa protectisu dat de dr.
larisel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita N-am fost eu prima? |
Ba da.
Cum mai e Kay? Sper sa nu va mai aud ca tot cu febra...
larisel spune:
LMA DIONISIOS!
Sa creshti sanatos si inconjurat mereu de dragoste ca acum!
Editez ca mi-am amintit: petrecere de vis si de neuitat de botez+motz!!!
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui bubu_bu la noi cu mancatul e foarte simplu...orice ar primi ia maxim 10 lingurite si apoi se plictiseste si daca ai dau sa-si ia cu manutele atunci nu prea nimereste in gurita se mai joaca ,daa uu,nu mai vrea deloc....nu merge pacalit in nici un fel....si trebuie completare lapte tre sa vb cu dr la vaccin ca nu cred ca e in regula. |
Bubu..exact asa cum spui tu de Raul, asa face si iris...asta e cuvantul....se plictiseste...incepe si se incordeaza in scaun, se arcuieste...la noi mai merge sa mai ia cateva linguritze cu.."Baby Einstein"...si apoi...ura si la gara!
Nu merge cu avioane, pasarele, etc. Completare lapte, evident..are zile cand trece de 1 litru....nici eu nu cred ca e in regula....dar nici nemancata nu sta, urla daca nu-i dau laptele...
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
sorina_bz spune:
Larisel..in leg cu prima pagina...e ok cum vrei tu...noi luam motzul mandrei pe 27...spunem atunci ce si cum a ales..
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui larisel LMA DIONISIOS! Sa creshti sanatos si inconjurat mereu de dragoste ca acum! Editez ca mi-am amintit: petrecere de vis si de neuitat de botez+motz!!! _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
mami de Alex si Radu
tomaca spune:
La multi ani Dionisios !
Sa cresti mare, voinic si sanatos si sa ai grija de mami.
Vi4i sa-ti traiasca feciorul, iar tu sa te faci sanatoasa ca sa va puteti bucura unii cu altii.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/
mamidepuiuti spune:
neata,multam de cafea DECE(pofta buna!)
tomaca tin pumnii sa fie totul bine azi cu buturel
alexutzzza,grea zi ai avut ieri...sper ca azi sa fie mai bine!
va pup pe toate,o zi buna!
mami de Alex si Radu