Pufi de ian-feb 2010 (213) - LMA Dionisios !
Raspunsuri - Pagina 9
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela vad ca sorina trebaluieste...repede, repede dau io coffe..ca tot e gata....na sa i-o iau si eu inainte.... |
Sarumana de cafea, Dece!
Mmmm, buna...mai ales facuta de altul...
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ioana_fota
Daca protectis nu are efecet mai e bun biotics baby care nu e f scump si mai vb fetele de erce flora duo dar care am inteles ca e ceva mai scumput.sa treaca si sa fie bine. de Maria Alexandra 26.03.2010 Ingerii zboara pentru ca o iau usor |
mie pediatra mi-a zis ca biotics baby e slab si sa nu-l cumpar ca e degeaba... am constatat si eu ca nu avea niciun efect... dar cu erce flora duo dupa 2 capsule ne-am reglat bine de tot (nu mai facea kaka imprastia si apos ci moale si legat).
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
sorina_bz spune:
Trebaluiam, daaa...ca dadura foamea peste copilul meu, si nu o mai dovedeam cu biberoanele...
S-a trez la 7.....de tot...si de atunci maraie...
Am apucat sa citesc...n-am apucat sa raspund...
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui Ruxita mie pediatra mi-a zis ca biotics baby e slab si sa nu-l cumpar ca e degeaba... am constatat si eu ca nu avea niciun efect... dar cu erce flora duo dupa 2 capsule ne-am reglat bine de tot (nu mai facea kaka imprastia si apos ci moale si legat). |
Dap...si eu stiu ca e slab biotics...
Dar, probabil...depinde de copil...nush
Oricum, chiar e necesar putin timp...pentru a vedea efectele probioticului...
Eu folosesc protectis, si ii dau aproape tot timpul...mai fac pauze, dar scurte...
Nu stiu daca de la el, sau daca asa e copilul;...a varsat cred ca de 3-4 ori in anul asta; kk moale...never.Deci nu avem pb. cu tractul digestiv.
Ruxita spune:
citat din mesajul lui larisel Mushcat & co ... ho ho...la greu si premeditat. Nataly a invinetzit-o de 2 ori pe Alena pe bratz mushcand-o tare (se vedea urma dintzilor)... nu am avut timp sa intervin deshi eram pe faza de ambele datzi. Se trag si de par, se ciupesc, se trag de bluze... Mie imi ataca ochelarii (dar nu in joaca ci parca de suparare). Cand nu le convine ceva trantesc lucrurile pe jos... sa nu mai zic de plonjeurile pe burta (Nataly) sau in fund (Alena)... Pe tati il trag de parul de pe piept... Mai si zgarie, dar asta din vina mea ca mi-e lene sa e tai foarte des unghiile, mai ales ca e cu circ + pacaleala mereu... _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
ohoho, si pe noi ne la greu... pe mine ma trage de par, lui taica-su ii scoate ochelarii si il trage de barba, dar cam atat... nu musca, nu loveste, nu ciupeste, nu zgaraie, nu scuipa... sau pe astea le invata mai tarziu?
--------------------------------------------------------------------------------------------
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui Ruxita
ohoho, si pe noi ne la greu... pe mine ma trage de par, lui taica-su ii scoate ochelarii si il trage de barba, dar cam atat... nu musca, nu loveste, nu ciupeste, nu zgaraie, nu scuipa... sau pe astea le invata mai tarziu? -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Mushcat and Co....oho, la greu..zgarie, musca, loveste, trage de par, barba...premeditat, ofc.
Daca nu face acum....nu cred ca mai face...zic si eu...poate nu.
Editez sa spun ca nu scuipa(inca)...cred ca nu stie cum;...dar arunca cu jucarii in noi cand se supara, bate din picior(picioare), face si podul, de nervi, daca e pe spate, da inclusiv cu capul propriu in noi, daca n-are nimic la indemana, ciupeste la greu...ochelarii...dap...ii shuteste rapid detzinatorilor...etc.
Ruxita spune:
citat din mesajul lui larisel N-atzi mai zis nimic de upgrade-ul paginii de start... cu detaliile privind viitoarele "profesii" ale pufuletzilor... sa intzeleg ca nu va surade ideea? _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
eu ti-am trimis PM cu alegerile lui Kay si m-am gandit ca ar fi bun un tipar ca sa le poti lua cu copy-paste simplu
am scris asa
1. pensula, 2. surubelnita, 3. seringa (nurofen).
deci se poate lua cu copy-paste
N-am fost eu prima?
Ruxita spune:
citat din mesajul lui decenuela
cand eram invatatoare...sunt tot felul de discutii cu piticii....gen..ce te faci cand vei fi mare... o fetitza a zis....PREOTEASA....gandindu-se ca de....daca preotii o duc bine....de ce nu... asa ca..harnicutz....crezi ca maia o avea vreun gand din asta? ( pt asta trebuie indrumata spre biserica nu sprea mall... ) Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
... eu cand eram mica vroiam sa ma fac vanzatoare la magazinul de bomboane, clar de ce... oare asta o fi adevarata mea vocatie?
Ruxita spune:
citat din mesajul lui gmilady Ruxita, tu ce-ai mai facut cu job-ul ala, urmeaza? Bine, acum oricum Kay necesita absolut toate resursele cred... Multa sanatate, sa scapati cat mai repede, de episoadele de febra si de griji!!! |
e dream-jobul meu (project manager) si nu e fezabil... bicoz...oamenii cu care muncesc nu prea pun pret pe pasiunea in munca... se urmareste altceva, nu vreau sa discut aici... si de multe ori fac exces de zel si ajung in posturi ingrate, tocmai pentru ca incerc sa-mi fac cu pasiune jobul...
dar acum nu vreau decat sa fiu lasata in pace... sa-mi cresc linistita copilul inca 1 an si cam atat...
larisel spune:
citat din mesajul lui simplicity Fetele poate ca deja stiati,dar eu abia acum am descoperit retete mancare copii 0-3 ani de pe DC Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Cuvintele afectuoase pot fi scurte si usor de rostit, insa ecourile lor sunt cu adevarat nesfarsite." |
Mersi...nu shtiam linkul...