Pufi de ian-feb 2010 (213) - LMA Dionisios !
Raspunsuri - Pagina 13
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexia28 Tomaca iti tin pumnii astazi sa fie bine cu Tudorel Doamne Ajuta! Eu sunt in butoi rau de cateva zile, Tudor a depasit limitele cu starea sa de maraiala si plans si zi si noapte, trebuie sa stau numai si numai cu el, nu mai vrea sa doarma nici in patutul lui ci cu noi in pat, sunt varza, nu mai am rabdare, poate e si faza ca practic de 3 ani fac numai asta, in momentul asta imi doresc la serviciu, vreau sa ies din rutina asta...off www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Comorile mele NATALIA (20 feb 2008) si TUDOR (21 ian 2010) prietene DC . |
Imi pare rau pentru butoiul tau. Poate ca vin ceva masele.
Am crema la mine.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/
simplicity spune:
Neata,
Ana super,ma bucur pt voi,sper sa fie asa de acum inainte
Lucia ne dai si noua reteta?(mie imi place fff mult turta dulce,mai ales aia cu ginger) si eu ii mai fac la Ariana "gingerman"
Cris.d,Ele succes cu intarcarea
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Cuvintele afectuoase pot fi scurte si usor de rostit, insa ecourile lor sunt cu adevarat nesfarsite."
lorex spune:
Doamne!!!!!!!
12 pagini si eu postam de zor la capitolul trecut!!!! (care nu e inchis!!!)
vorbeam singura cu alte cuvinte....
ma duc sa aduc mesajele-ncoa!
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lillo
Da! Tipa si de bucurie si daca nu ii convine ceva, dar tipa si de distractie cu sora-sa... |
si bobitza tipa in mai multe feluri.
cel mai frumos chiuie de bucurie cand ne jucam de-a prinsa cu ea (de obicei cand e obosita si are un chef nebun de ras si de joaca!).
mai tipa mai rastit cand n-o bagam in seama si striga nervos: "MA"!
Stie cand nu are voie sa faca ceva strigam: "ma! nu-i voie acolo, faci buba!" si ea a copiat repede...cand se uita la priza face "ma! ma!"
simplicity spune:
Tomaca tinem pumnii pt voi astazi la medic
Alexia ,sper sa fie mai bine azi
Si noi mergem astazi la controlul de 1 anisor
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Cuvintele afectuoase pot fi scurte si usor de rostit, insa ecourile lor sunt cu adevarat nesfarsite."
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Asa stiu si eu despre ou. Pocmai am vazut poze. Ce copii frumos ai! Ce ochi are Mara!! WOW. Mamicile astea de fetite, toate sunt ca niste papusi! Incep si eu ca Dece cu ranza. Vreau si eu asa Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un Ajut-o pe Eva http://www.mariaeva.ro/ |
eu ii dau galbenush de ou fiert tare de pe la 7 luni parca...
oua numai de la tzara, imi aduce mama ouate in ziua respectiva.
de o saptamana am inceput sa i-l dau mai molcutz, eu mai pap si crud amestecat cu lapte si miere.
am incredere ca nu au salmonela...niciodata n-au fost probleme.
de obicei il papa amestecat cu dovleac fiert la abur (din ala portocaliu, dulce) sau spanac.
ieri i-am dat peste: SOMN, prins de tata in Raul Prut!
lorex spune:
citat din mesajul lui tomaca Am reusit sa o vad si eu pe Irina. Premiera pentru mine. Intradevar finutza si modelutza ca mami. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un Ajut-o pe Eva http://www.mariaeva.ro/ |
Da! Subscriu!
Daca mami era tipa care o tinea in bratze...slaba rau..si mi se pare ca vorbea de cura de slabire? sau ma insel?
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui alexia28 Tomaca iti tin pumnii astazi sa fie bine cu Tudorel Doamne Ajuta! Eu sunt in butoi rau de cateva zile, Tudor a depasit limitele cu starea sa de maraiala si plans si zi si noapte, trebuie sa stau numai si numai cu el, nu mai vrea sa doarma nici in patutul lui ci cu noi in pat, sunt varza, nu mai am rabdare, poate e si faza ca practic de 3 ani fac numai asta, in momentul asta imi doresc la serviciu, vreau sa ies din rutina asta...off www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Comorile mele NATALIA (20 feb 2008) si TUDOR (21 ian 2010) prietene DC . |
Alexia...
Incearca sa nu te lasi coplesita...e greu tare de iesit din butoi, daca apuci sa intri...
Daca ai alternative (bone, bunici care sa strea cu tudor)foloseste-le..mergi la serv...sau la mall...sau unde vezi cu ochii..
Stiu exact despre ce vorbesti...din pacate si eu sunt la limita...bocesc zilnic prin bucatarie, sa nu ma vada copiii...
Incearca sa faci ceva pt tine...orice!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)