INSEMINARE 75
Raspunsuri - Pagina 9

mikado spune:
buna fetele!
rammy , felicitari !
sa ai o sarcina usoar si bebei sanatosi!
succes aspirantelor!
cine modifica si la mine in listuta : IA 1 decembrie nereusita, urmeaza IA 2 ? multumesc
vad ca Nera nu a intrat sa anunte ca este gravidutza

petronela_99 spune:
Buna fetelor, in sfarsit am reusit sa intru si eu pe forum sa vad ce mai faceti!
Altesa- merg la dr Cocei Diana. In urma cu 2 ani am facut 2 inseminari duble la Medlife cu stimulare puternica, ambele nereusite. In urma studierii dosarului, Dr Cocei a hotarat sa incercam pe ciclu normal. De ce? Probabil ca in urma monitorizarilor care le-am facut cu ea a considerat ca ovulez bine, natural. Nu stiu explicatia exacta...:( .
Inseminarea m-a costat 200 lei, chitanta + atentia care i-am dat-o ei la inseminare si ecogradie. Ecografia a fost pe 7 si pe 8 a fost inseminarea. Eu ovulez in ziua a 13 a sau 14 a.
Una peste alta sunt in Z9 dupa inseminare si dureri de burta tot am...dar incerc sa le ignor.
Mai este cineva in asteptare ca mine?
Va pup

roxa-m spune:
Buna fetelor, nu am mai intrat de mult timp pe aici, dar v-am citit si pot sa spun ca va "stiu" destul de bine. Vreau sa felicit in primul rand viitoarele mamici si sa le spun sa aiba o sarcina usoara, iar celor care aspira la titlul de mamica le tin punii sa li se implineasca visul.
Fetelor, vreau sa-mi spuneti ce parere aveti voi in general despre IUI, pt ca eu personal sunt f. f. dezamagita (am facut mai multe) si mi se pare ca mi-au fost facute doar pt bani si atat, sau poate ca nu am gasit eu inca medicul potrivit. Dupa indelungi analize si alte investigatii, medicii au ajuns la concluzia ca suntem ok, si ma intreb atunci oare ce se intampla? Si nu gasesc nicio explicatie.Incercam de 4 ani, am facut mai multe IUI si sunt disperata, nu mai stiu la ce medic sa merg. Am fost in Cluj la mai multi medici, dar in zadar. Am facut si cu stimulare si organismul meu a raspuns foarte bine si fara stimulare. Nr de gigei a fost intre 20 mil si aproapre 50 de mil., deci suficienti. Fetelor, celor din zona Ardealului oare nu m-ati putea ajuta cu un sfat? Nu stie nimeni despre clinica Polisano din Sibiu? Zau ca nu mai stiu incotro sa ma indrept. Ma gandeam sa iau drumul Ungariei, dar e departe si serviciul....e mai complicat.
Hai ca m-am prea lungit cu vorba...
Mikado, da, nici tu n-ai mai intrat de mult timp, cum mai esti, cand faci urmatoarea IUI?
Va si Doamne ajuta

roxa-m spune:
Am uitat sa va intreb, cate momitorizari vi s-au facut inainte de procedura efectiva IUI? In ziua cu IUI vi s-a facut eco? Mie nu, niciodata, de aceia mi se pare ca nu se stie exact momentul ovulatiei.

sunshine4ever spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxa-m Am uitat sa va intreb, cate momitorizari vi s-au facut inainte de procedura efectiva IUI? In ziua cu IUI vi s-a facut eco? Mie nu, niciodata, de aceia mi se pare ca nu se stie exact momentul ovulatiei. |
Ti-am trimis PM.

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010)
MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta
Tratament: femibion 1/zi,folowise 1/zi,acid folic 5mg/zi,magneB6 2/zi,aspirincardio 100mg/zi(sau aspenter75),glucophage 1500mg/zi,Clexane 2x0,4/zi

ALTESA spune:
petronela ma bucur sa aud ca esti pacienta doamnei cocei,pentru ca si eu am fost si intentionez sa ma intorc la ea.
eu ma duceam mereu la cabinet la marinescu si ea venea acolo doar miercurea si de aceea mi s-a parut ca ma programeaza greu\ ori cand faci o iui trebuie sa te duci la monitorizari des.
tu ai fost la giulesti? acolo merge mai repede?
cum sa fac sa dau si eu de ea?
spune-mi tu ce foliculi ai avut la inseminare?

mikado spune:
roxa n-am mai intrat, am luat o pauza ....eu am facut prima IA in decembrie, nereusita, trebuia sa merg in ianuarie pt IA2 dar n-am ajuns, am plecat in concediu iar monstrii si-au facut aparatia cu 3 zile mai devreme si n-am avut cum sa ajung in Z1 la eco...acum ma pregatesc de IA2, am fost sambata la eco si am primit ceva tratament pentru endometrul meu micut iar in Z12 merg iar la eco si vedem daca fac IA atunci , luna asta merg pe ciclu natural. Eu am facut la prima IA eco in ziua respectiva , sa vada cum este endometrul , cat este foliculul ...altfel nu vad cum poate face inseminarea fara sa stie toate astea? eu am avut ghinionul sa am foliculi pe OD deci sansele erau mici. Cred ca inca nu ai gasit medicul potrivit. Pup si hai capul sus, cu optimism inainte , trebuie sa reusim .

aristica spune:
salut fetelor - am lipsit mult, dar am sa gasesc timp sa citesc din urma.
Sensibila, trece-ma si pe mine pe prima pagina: doua fiv-uri cu ICSI si un crio-et, toate nereusite, sotul cu OATS severa, dar cu numar suficient de spermatozoizi pentru IA, eu cu o trompa permeabila dupa laparoscopie: urmeaza luni consecutive cu ovalutie pe partea stanga pentru 3IA la Medlife, cu Dr. Albu Dragos, prima va fi demarata in martie-aprilie 2011
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

alexa78 spune:
Aristica, bine ai venit. Te "stiu" de la trombofilie, unde citesc frecvent si astfel am aflat multe lucruri de la voi.
Stiu ca nu ai prea multa incredere in reusita inseminarilor, dar sunt convinsa ca-ti vei schimba parerea, mai ales atunci cand vei vedea reusite inseminari la care pare ca totul merge prost: foliculi de care te rogi sa creasca, endometru mic, nr. mic de spermatozoizi.....
Iti urez bafta, sa-ti reuseasca din prima.
MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
7 IAS, 2 reusite dar pierdute la 5 si 6 sapt