INSEMINARE 75

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Fetele legat de IA cu sau fata stimulare. Eu din cele 3 IA am facut 1 fata stimulare si nu a prins si 2 cu stimuare care s-au prins amandoua .
Eu stiu ca la IA se cauta 1 singur folicul si de calitate, nu multi si degeaba.
Eu si cu stimuare am avut maxim 2 foliculi.
Pentru fetele cae ovuleaza in mod natural si nu au probleme cu foliculii, nu vad de ce ar face stimulare. La mine fata de cea fara stimuare, la cele cu stimuare nu s-a intamplat decat ca au crescut foliculi mai repede, adica am ovulat mai devreme.
Adica daca natural ovulam in z22-23, cu stimulare am ovulat in z19 si z16.

rammy_79 – sarcina usaora, cat mai lunga si sanatosiiiii si frumosi !

Eram sigura ca sunt gemeni la 700 cat ai avut tu beta.

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

sensibila incep sa mai inteleg cate ceva.

mie mi s-a spus ca nu ovulez deoarece la eco din ziua 14,15 nu ovulam dar eu nu am fost sigura ca e asa ,mereu am crezut ca ovulez mai tarziu pentru ca cu stimulare si injectia de spargere a foliculului am ovulat in ziua 17 la prima ia si in ziua 16 la a -2 a.

cred ca daca nu faceam pregnilul ovulam mai tarziu .

din martie o sa merg la monitrizari asa pe ciclu natural sa aflu cand am ovulatie,eu cred ca noi nu prindem momentu ca daca ovulez si ca tine prin ziua 20 si ceva nici nu cred ca mai prestam cum trbuie.

spune-mi te rog la tine ce durata are cm? e regulat?

Mergi la inceput

Da, eu am cm regulat la 35 de zile, deaia ovulez asa tarziu.

Dar e simplu de vazut cand ovulezi pentru ca cm vine dupa 12-14 zile de la ovulatie.

Sau poti sa vezi si mai bine si mai ieftin doar cu niste teste de oculatie care sunt ieftine si le iei de la farmacie

Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Stimularea face foliculii sa creasca mai repede , iar pregnylul sau produsele similiare ii forteaza sa se sparga cand hotaraste dr.

Cam asta e ideea

Atat sunt de mare !

Mergi la inceput

Pentru cine are timp si vrea sa citeasca, am scris

Povestea Giei
nasterea stelutei noastre norocoase

Atat sunt de mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

m-am hotarat sa imi fac o programare la dr. Dragos Albu care am inteles ca e la medlife. Noi avem o problema cu care ne confruntam de o jumatate de an, aceea ca sotul meu nu are erectie cand trebuie. Daca este stimulat , e in regula, cand sa facem treaba, devine flasca...Este posibil sa fie si de la faptul ca eu am luat ceva kilograme in urma unui tratament, nu stiu! Cert e ca la doctor nu vrea sa mearga si ne chinuim luna de luna, sa incercam sa facem ceva in perioada fertile, doar doar...Insa nimic pana acum! Eu am ovare polichistice, dar menstruatie regulate la 30, 31 de zile, ovulatie in ziua a 16. Am gasit ceva referitor la inseminarea artificaiala si ma gandesc sa o incercam si p-asta, poate cu ocazia asta, merge si el la doctor si il pacalesc asa! Voi ati incercat asa ceva? Sunt sanse de reusita? Preturile or fi mari? Nu stiu incotro sa o iau si ce sa mai fac! Sper sa-mi dea Dumnezeu putere sa trecem cu bine peste aceste incercari ale vietii.

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

Mergi la inceput

elena.togan - IA poate fi o solutie daca poate da proba cand e nevoie, adica tot in perioada fertila si tot in conditii de stres.
Dar cred ca mai bine e sa mearga la un sexualog, poate are o problema cu erctia sau doar il stresezi tu.

Atat sunt de mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

sensibila azi sunt ziua 20 si maine 21 cam acum cred ca ovulez insa sunt ziua a 6 a dupa laparoscopie si cred ca nu am voie.

cu teste de ovulatie la mine nu a mers ori nu am stiut ce sa-mi cumpar ca eram la ovulatie non stop nu mi sau parut bune.

eu am folosit minut tu ce imi recomanzi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rammy_79 spune:

Va multumesc fetelor altesa, aruam, sensibila, alexa 78......
Astept de la voi vestile cu cele doua liniute.
Va pup si mult noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

altesa, mie mi-au placut cel mai mult testele de ovulatie Minut. Si am incercat de la mai multe firme: Barza, Oview, Baby calm....
Testul se considera pozitiv cand liniuta de test este la fel de colorata sau mai intens colorata decat cea de control. La testele Minut am vazut cel mai bine diferenta. Cea de-a doua linita (de test) va aparea mereu pe test, dar daca este mai putin colorata decat prima (de control), testul se considera negativ. Testul trebuie facut in intervalul orar 10.00-20.00, nu se face cu prima urina de dimineata.
In prospect scrie din ce zi se fac testele in functie de lungimea ciclului.
Asa cum zicea si Sensibila, la un ciclu regulat este usor de apreciat perioada de ovulatie prin scaderea a 14 zile din durata ciclului. De ex la mine, la un ciclu de 30 zile, ovulatie este aprox. in ziua 16.
Testele de ovulatie le-am facut incepand cu ziua 13.

MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot

Mergi la inceput